Diskusie - 2809. stránka fóra
7
S. Stredná Umelecká Škola Žilina
Už som raz spravila fórum na túto tému ale skôr to bol rozhovor dvoch ľudí a ešte k tomu mimo témy :/ tak koľko spolužiakov budem mať? :) Otvor fórum »
1. 7. 2013 19:53
54
Sklamanie zo sexu
mám priatela, ktorý nemal doteraz vážny vzťah, mal aj dáke problémy, komplexy a tak.. som jeho prvá baba.. spolu sme spali zatial len párkrát, no ani raz sa nespravil.. povedal mi že chyba je v... Otvor fórum »
1. 7. 2013 19:39
6
IELTS/CAMBRIDGE?
ahojte, ak niekto robil, vedel by mi poradit ktory si skor spravit? ktory je lepsi? viem ze cambridge je celozivotny, a IELTS? hladala som to na nete ale nejak som to nenasla... Otvor fórum »
1. 7. 2013 19:28
26
Kde pozriem serial online sk
caute chcela by som sa opytať či neviete niejaku stránku na online zadarmo serialy ale zo slovenským dabingom. Hľadam ale nič nemožem nájsť, Otvor fórum »
1. 7. 2013 19:04
31
Čo robíte cez prázdniny ?
Ano , ešte len začali ale ja sa pýtam na to čo plánujete robiť, robíte ? :) Planujete niekam ist? Otvor fórum »
1. 7. 2013 17:45
9
Torrenty a seedovanie
vychádzam z tohoto: http://tech. sme. sk/c/6259581/pravnik-stahovanie-filmov-je-legalne-torrenty-uz-nie. html otázka znie: ak stiahnem súbor cez uTorrent a potom nebudem seedovať, je to stále nelegálne? Šírim ten obsah ďalej? (viem, že budem pija Otvor fórum »
1. 7. 2013 17:16
15
Fixný strojček
Ahojte :) Zajtra mi majú dávať dole horný strojček chcem sa opýtať či 70 eur je normálna suma za snatie keď chodím ku štátne čeľustnej ? Má mi robiť odtlačky vraj prechádzam do druhej fázy liečby nevie mi... Otvor fórum »
1. 7. 2013 16:49
19
Isli by ste za obezitologom, keby ste mali len' nadvahu?
- ano, ved poradi
- nie, ved obezitolog pre obeznych...nadvahu moze riesit clovek este sam.
- ano, iny dovod (napis koment, ak chces)
Ďalšie možnosti »
1. 7. 2013 16:43- nie, ved obezitolog pre obeznych...nadvahu moze riesit clovek este sam.
- ano, iny dovod (napis koment, ak chces)
Ďalšie možnosti »
8
Amatersky film
Poznate niekdo nejaku stranku kde by sa zoskupovali amatersky filmary a prezentuju tam svoje prace s nejakou konstruktivnou kritikou alebo nbieco take? Alebo niesu tu nejaky filmovy nadsenci ktory by sa chcely do niecoho... Otvor fórum »
1. 7. 2013 16:41
10
Máte radšej guľatozrnnú alebo dlhozrnnú ryžu?
1. 7. 2013 16:19
7
Pesničky
Ahojte. Chcem len poradiť. robím si taký výber na leto z roku 2012/2013 ... nejaké podľa vás najlepšie pesničky ? ďakujem tým čo mi sem prispejú. môžte rovno hodiť aj link z Youtube. Ďakujem Otvor fórum »
1. 7. 2013 15:38
6
Sony ericsson k600i
Kde vypnem na tomto mobile zvuky foťáku? vydáva to strašny zvuk za každým ked odfotím niečo :D poraďte prosím :D Otvor fórum »
1. 7. 2013 14:53
56
Čierna farba Pokec-u
Zdravím. Chodil som si na pokec robiť reklamu na svoje dnb sety, do miestnosti drum and bass. Keď som mal trošku promile v sebe tak som si písala s takou nemenovanou a chcela sa stretnúť ale ja... Otvor fórum »
1. 7. 2013 14:44
28
Minulosť.
Moja minulosť určite nepriaznivo ovplyvňuje môj súčasný život. Čo si o tom myslíte? Je to podľa vás pravda? Otvor fórum »
1. 7. 2013 14:06
25
Tablet huawei
takze zlaticka moje dostala som moznost v jednej ruzovej telekomunikacnej spolocnosti ze si ako darcek mozem vziat tablet . mal mi byt doruceny Acer Iconia TAB A1-810 (NT. L1CEE. 001) a aj napriek tomu ze som sa asi 10krat informovala... Otvor fórum »
1. 7. 2013 13:11
35
Pijete ? A prečo ? (Vraj by nebola zábava keby som nebol opitý) Fajčíte ? A prečo ? ( Každý fajčiar vám povie, že mu to nechutí a vlastne entuší prečo fajčí ) Čo... Otvor fórum »
1. 7. 2013 13:04
43
Dotazník pre mladých (13-25) - prosím pomôžte (psychológia)
Ahojte, v mene mojej kamarátky vás prosím o vyplnenie dotazníka, jeho vyplnenie bude trvať približne 20 minút. Potrebuje pozbierať údaje v rámci rigoróznej práce, ktorú píše. Budem veľmi vďačná... Otvor fórum »
1. 7. 2013 11:42- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?