Diskusie - 2812. stránka fóra
7
Samsung galaxy young
Čaute ľudia, čo hovoríte na mobil samsung galaxy young ? Otvor fórum »
30. 6. 2013 13:25
9
Problém pri zapnutý hry
Keď chcem zapnúť hru, vypíše mi: vstupný bod procedúry _except_handler4_common sa nepodarilo v dynamicky prepojovanej knižnici msvcrt. dll čo mám robiť ?? ... niečo premenovať ale čo ??? a na... Otvor fórum »
30. 6. 2013 13:04
8
Hra pre dvoch
Ahojte :) poznáte nejakú dobrú hru, novšiu, graficky vyspelejšiu hru, ktorá sa dá hrať pre dvoch ? :) lebo mám ovládač k PC a môžeme hrať dvaja.. Niečo ako Fifa, NHL a tak a nemusí to... Otvor fórum »
30. 6. 2013 12:39
8
Maturitné zadania z fyziky
prosím vás nemá niekto vypracované maturit. zadania z fyziky? :) Otvor fórum »
30. 6. 2013 12:37
2
Euro 26
máte niekto skúsenosti s kartou euro 26 v zahraničí? myslím, či to platí ako zľava napr. v Prahe na zľavnené cestovné na metro a tak. Otvor fórum »
30. 6. 2013 12:18
18
Ako dostat peniaze z uctu ked nemam kartu, internet banking a nemozem ist na pobocku
hej, asi velmi tazko. ale uz som zufala!!! mam na ucte vela penazi a surne ich potrebujem, takisto potrebujem aj zaplatit najom, ale nejaky vyjebanec mi ukradol kartu takze vyber nehrozi (som v zahranici) a nemozem... Otvor fórum »
30. 6. 2013 12:11
58
ČO STE MALI NA OBED??? ALEBO ČO BUDETE MAŤ
SEGEDINSKY GULAŠ :( POLIEVKU NERATAM Otvor fórum »
30. 6. 2013 10:53
17
Neviete ako sa volá tento film (asi horor) ?
Ono to bolo o tom že jednému chlapovi dali sestru na psychiatriu a on ju odtial chcel dostať (lebo jej nič nebolo) a tak sa na ulici rezal. Potom preňho prišli a odviezli ho a boli tam spolu.... Otvor fórum »
30. 6. 2013 10:49
8
Vodička do vlasov (vlastná) dixi
Poznáte hádam dixi vodičku nie ? ... Chcela som s usušenej žihlavy spraviť odvar a preliať do flašky z rozprašovača a striekať na vlasy a pokožku. Mala som to tam týžden a zmenilo to farbu zo zelenej na... Otvor fórum »
30. 6. 2013 09:59
50
Pivo
mate ho radi ak ano ktore ? a ktore nemate radi ? ja napriklad corgon nemusim aj ked ho pijem obcas lebo u nas nic ine nemaju v krcmach :( a mam rad vela znaciek no... Otvor fórum »
30. 6. 2013 01:42
10
Tour de France
ahojte,,neviete ci to aj vysielaju naživo na nejakej stanici(SK/CZ)???? Otvor fórum »
29. 6. 2013 22:29
11
Ahojte, prosím vás, nevie niekto, ako dobre je potrebné ovládať ruštinu keď chcem ísť študovať tlmočníctvo v kombinácii ruština-nemčina buď na masaryčku alebo karlovku? robia sa nejaké oborové testy? lebo na strednej som sa učila len nemčinu... Otvor fórum »
29. 6. 2013 21:48
20
Ktora skupina je podla Vas najlepsia v melodickom metalcore?
29. 6. 2013 21:34
29
Akné
Ahojte predovšetkým baby chcela by som sa vás opýtať aké prípravky používate na typické akné z puberty :) Hrozne sa mi zhoršila pleť a počula som, že Bioderma H20 Sebium je úžasné aké máte skúsenosti s touto vodičkou a... Otvor fórum »
29. 6. 2013 21:23
25
Vysoké školy umeleckého zameriania
Čawte birdzáci, potreboval by som poradiť ohľadom výberu vysokej školy so zameraním na grafiku digitálnych médií. Potreboval by som poradiť ktorá je podľa vás taká naj z SR a ČR. Hlavne aké sú tam talentové... Otvor fórum »
29. 6. 2013 21:11
15
Nemám dôvod a som žiarlivá
Už dopredu sa ospravedlňujem za schizofrenické postoje. Mám kamaráta, ktorý sa mi páči, lebo je super. Som do neho buchnutá už asi 4 roky, ale to nie je podstatné. Nie som si istá, ... Otvor fórum »
29. 6. 2013 21:09- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?