prv tam pisali celkom dobre veci, po istom case to preslo na trapnosti a od tej chvile som tam zabludil asi raz, precital si nieco, utvrdil sa v tom, ze to uz nema svoje caro a uz sa tam nevratil
@trdelniiiq no áno po istom čase to už veru začalo strácať úroveň. ale tie staré blogy som si niekedy tak rada čítala, hlavne kvôli tomu ironickosarkastickému humoru, a štýlu písania. a @tangerina kto to písal? či je to čisto osobného charakteru?
@jebazneba ani nie, ja by som to len na tých ľudí vôbec nepovedala a prišlo mi to potom strašne nesympatické, aj keď som nič proti nim nemala neviem prečo
ano chyba mi ta stranka, boli tam dobre clanky, bavilo ma to a tiez mi to chyba, neskor som sa dozvedela kto to zalozil a o potom to bolo zaujimavejsie citanie
@tangerina čo ti vadilo na tom, ze to spravil Tomas s Kubom?
@alysia nerýp tak som proti nim asi niečo mala (aj keď je to čudné, lebo ich skoro vôbec nepoznám), keď mi to prišlo také nesympatické zrazu nemala si mi hovoriť kto to píše, čítala by som si to ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
prv tam pisali celkom dobre veci, po istom case to preslo na trapnosti a od tej chvile som tam zabludil asi raz, precital si nieco, utvrdil sa v tom, ze to uz nema svoje caro a uz sa tam nevratil
@tangerina čo ti vadilo na tom, ze to spravil Tomas s Kubom?
No hej, je to cudne
ja za to nakoniec mozem