Ahojte, pytam sa vas tu pretoze som mimo Slovenska a zatial nemam moznost ist k lekarovi. Ide o to, ze uz asi mesiac mam opuchnute prave koleno.nemozem ani poriadne ohnut v kolene nohu.boli to aj na dotyk. A ked ho porovnam s tym lavym kolenom je viditeln
tazko povedat ta voda v kolene tam moze byt ale moze to byt aj nieco ine najlepsie je ist k ortopedovi aby sa nato pozrel a cim skor(poznam to z vlastnej skusenosti)
@bohumila ..teraz ma pobolieva ľavé koleno, ale stále si nejak myslím, že mi ho nejako prefúklo alebo čo.. ešte aj pri plávaní ma bolí akoby chcelo vypadnúť von.. ale ani ho nemám opuchnuté nič
zalezi ci si mala niaky uraz toho kolena alebo ci to zacalo same?
moze to byt aj od prievanu ale to neviem...
skor by som ti doporucil... zistit ci nemas prekysleny organizmus
s dlhodobeho prekyslenia organizmus vznika az 90% vsetkych chorob,
lekari o tom mlcia(neviem ci vedome) a ludia o tom nevedia.... skoro vsetci sme prekyslení zlou zivotospravou, stresom, hlukom atd atd... telo si dokaze vytvarat len kyseliny ale nie zasady ... tieto kyseliny musia byt neutralizovane mineralnymi latkami, ktore su odcerpavane z ulozisk ( vlasy, nechty, zuby, kosti-vznik osteoporozi atd. atd.) ak telo vycerpalo tieto mineralne latky zaci byt problem... ak tieto kyseliny nie su neutralizovane a vylucovane s tela, zacne si ich telo uskladnovat(krystaliky) napriklad aj v klboch....( priklad artroza tzv. starecke opotrebovanie kosti - hlupost, tieto krystaliky kyselin sa dostali do klbov a znicilo ho ale to vam ortoped nepovie)
zozen si lakmusove papieriky a viac krat denne si meraj Ph hodnotu moču, ak ho mas okolo 7 - 7,4 si v pohode, ak ho mas nizsie mas alebo budes mat problem.... len tolko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
zalezi ci si mala niaky uraz toho kolena alebo ci to zacalo same?
moze to byt aj od prievanu ale to neviem...
skor by som ti doporucil... zistit ci nemas prekysleny organizmus
s dlhodobeho prekyslenia organizmus vznika az 90% vsetkych chorob,
lekari o tom mlcia(neviem ci vedome) a ludia o tom nevedia.... skoro vsetci sme prekyslení zlou zivotospravou, stresom, hlukom atd atd... telo si dokaze vytvarat len kyseliny ale nie zasady ... tieto kyseliny musia byt neutralizovane mineralnymi latkami, ktore su odcerpavane z ulozisk ( vlasy, nechty, zuby, kosti-vznik osteoporozi atd. atd.) ak telo vycerpalo tieto mineralne latky zaci byt problem... ak tieto kyseliny nie su neutralizovane a vylucovane s tela, zacne si ich telo uskladnovat(krystaliky) napriklad aj v klboch....( priklad artroza tzv. starecke opotrebovanie kosti - hlupost, tieto krystaliky kyselin sa dostali do klbov a znicilo ho ale to vam ortoped nepovie)
zozen si lakmusove papieriky a viac krat denne si meraj Ph hodnotu moču, ak ho mas okolo 7 - 7,4 si v pohode, ak ho mas nizsie mas alebo budes mat problem.... len tolko