Diskusie - 2817. stránka fóra
3
KUPIM INTERNAT BRATISLAVA EUBA
Kúpim internát , chlapčenskú izbu, najlepšie Hopa, ale kludne aj hoci ktorý iný. Som ochotný viac zaplatiť. Otvor fórum »
26. 6. 2013 17:31
114
Čo vás na opačnom pohlaví veľmi priťahuje a čo vás vyslovene odrádza?
Čo vás na opačnom pohlaví veľmi priťahuje a čo vás vyslovene odrádza? Otvor fórum »
26. 6. 2013 17:16
25
Máte obľúbený vtip?
Máte vtip, ktoý vás dostal? Napíšte ho sem, nech je sranda :D :D Otvor fórum »
26. 6. 2013 16:46
4
Jazykove pobyty alebo praca v zahranici
Viete o nejakej cenovo prijatelnej agenture, ktora spostredkovava jazykove pobyty? nieco ako letna skola, alebo o nejakej praci v zahranici ? Otvor fórum »
26. 6. 2013 16:36
2
STU FEI - API
Kdo sa chystá na FEI STU v BA ... Aplikovaná informatika ? Otvor fórum »
26. 6. 2013 15:38
11
Duchárske knihy
Nepoznáte niekto duchárske knihy. Kde rodinu, šikanuje poltergeist. Otvor fórum »
26. 6. 2013 14:22
41
Ako dlho vám trvalo, kým ste v cudzom jazyku dosiahli komunikatívnu úroveň?
Myslím tým, že nebol problém si s niekym pokecať z tej krajiny o takých každodenných veciach. Čiže nie príliš odborná slovná zásoba a zložité konštrukcie, len taká úroveň, aby to znelo prirodzene (čiže nie nasilu jednoducho),... Otvor fórum »
26. 6. 2013 14:09
7
Keď čakáš dlhší čas na výsledok niečoho doležitého (skuška, vyšetrenie)
- som optimista, verím že je to ok
- som pesimista aby som nebol sklamaný
- robím si starosti, ale aj verím že to bude v pohode
Ďalšie možnosti »
26. 6. 2013 13:23- som pesimista aby som nebol sklamaný
- robím si starosti, ale aj verím že to bude v pohode
Ďalšie možnosti »
29
Zdrhanie zo školy
Ako je to u vás ? Prípadne napíšte nejaké kuriozity spojené s "nedovoleným opustením" školy :D Pýtam sa preto, lebo u nás na gymku je to dosť bežná vec... niektorí zdrhajú po telesnej cez okná do... Otvor fórum »
26. 6. 2013 13:13
2
FF UKF NR
Učiteľstvo ANJ v kombinácii, už vám niečo prišlo? Koľko ste mali bodov? Otvor fórum »
26. 6. 2013 13:02
12
Zdržanie v škole
Dnes sme mali taký voľný deň trieda bola v Tatrách a my čo sme nešli sme pomahali v telocvični pratať.. No potom sme hrali futbal a mňa učiteľ poslal pomôcť majsterovi so zapisovaním názvov strojov,... Otvor fórum »
26. 6. 2013 12:35
2
FM UK
Ahojte! Mám niekoľko otázok ohľadom Fakulty managementu UK. Zaujíma ma, akí sú profesori, či vyžadujú pri skúškach podrobné definície od slova-do slova, alebo stačí, že viem, o čom je reč. Ďalej, okrem... Otvor fórum »
26. 6. 2013 12:10
16
Zucastnili ste sa dna objati v prešove? ,,,,,, :D :D
26. 6. 2013 12:10
155
Manželstvo+deti. Vyber, čo ťa najviac vystihuje (prosím, prečítaj si najprv prvý koment)
- CHCEM sa vydať/oženiť, CHCEM mať deti.
- CHCEM sa vydať/oženiť, NECHCEM mať deti. Ale zmenil by som názor, keby prišla "tá pravá"/"ten pravý"
- CHCEM sa vydať/oženiť, NECHCEM mať deti. A nezmenil by som názor, ani keby prišla "tá pravá"/"ten pravý"
Ďalšie možnosti »
26. 6. 2013 12:09- CHCEM sa vydať/oženiť, NECHCEM mať deti. Ale zmenil by som názor, keby prišla "tá pravá"/"ten pravý"
- CHCEM sa vydať/oženiť, NECHCEM mať deti. A nezmenil by som názor, ani keby prišla "tá pravá"/"ten pravý"
Ďalšie možnosti »
18
Tip na hru
ja som sa len chcela spýtať :D či nemáte nejaký tip na dobrú hru, nie žiadnu strielačku :D alebo tak.. :D skôr nejakú dobrú skákačku :D..alebo čo....... nech je to na levely :D..nech mám čo robiť cez letné prázdniny :D...... Otvor fórum »
26. 6. 2013 11:46
5
Audiofilské sluchadla na MP3 a k PC
ake A. schuladla by ste mi odporucili za malo penazi? cenovy strop asi 200Euro. Otvor fórum »
26. 6. 2013 11:40