Diskusie - 2817. stránka fóra
7
Odvolanie z UP Olomouc?
Prosím, niekto, hocikto!! Neviete kedy dostanem rozhodnutie o odvolaní z Univerzity Palackého v Olomouci (LF)? Je možné, aby to bolo skôr ako do 31. 8. ? (áno, viem,... Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:50
20
SEX
Zdravim deti, hlavne chlapcov. Chodievate vo svojom meste za štetkami. Myslím do bytu, dáte jej 30€ a sa jej vystriekate do papule a ona to ešte s veľkou vďakou prehltne. Aké máte... Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:48
11
Učiteľstvo AJ - NJ na UK alebo na Trnavskej?? neviem sa rozhodnuť,,.
Prosím ak má niekto z vás nejaké skúsenosti alebo informácie o štúdiu na týchto školách, prosím píšte... som prijatá na obe, na oboch mám aj rovnaké kombinácie (učiteľstvo angličtina a nemčina) len si neviem vybrať na akú... Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:27
32
Čo najtrapnejšie sa vám stalo?Som zvedavá na vaše príbehy! :) :D
Napríklad mne sa raz stalo, že som venčila psa. Bola som zamilovaná do môjho suseda a konečne po rokoch sa mi šiel pozdraviť no čo schválnosť chcela, vodítko od psa sa mi zamotalo pomedzi nohy, šmykla som sa a... Otvor fórum »
27. 6. 2013 18:06
29
Nájde sa tu nejaký fanatik, fanúšik GoGoManTV?
Je tu niekto záávislák na šiške a DEUTSCH FACE? :) :) Milujem jeho vlogy, obzvlášť tie, ktoré majú nejakú tému :) Otvor fórum »
27. 6. 2013 17:02
10
Cauko
baby ako velke mate rady? cokolvek :) ako dlho ste boli mez sexu, milovania sa Otvor fórum »
27. 6. 2013 16:39
23
Oochovanie škrečka
Ahojte, dnes mi zomrel skrečok a naozaj neviem, kam ho mám pochovať, do koša ho vyhodiť nechcem, bývam v bytokve, takže nemáme ani záhradu. Premýšľala som, že ho pochovám niekde von, ale... Otvor fórum »
27. 6. 2013 16:35
36
Nenávisť?
Prečo sa ľudia tu na birdzi do seba stále navážajú a vkuse sa s niekým hádajú a vyvyšujú sa nad niekoho? Snáď komplexy? Prečo sa nejde slušne správať aj na internete? Verím tomu, že keby sa tí ľudia stretli... Otvor fórum »
27. 6. 2013 16:20
71
Akú prácu by ste v živote nerobili ?
Respektíve -nechceli robiť. Môžte aj uviesť prečo :) Ja vodiča v MHD, deratizér, smetiar, urológ/gynekológ, učiteľka v škôlke či škole... alebo niekde zavretá v kancelárii s x ďalšími ľuďmi, poisťováka, robotníka... Otvor fórum »
27. 6. 2013 16:02
9
Niekto kto je už prijatý na Žilinskú univerzitu
Cawte koho už prijali na Žilinskú univerzitu a na akú fakultu idete ? Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:43
10
Balík
Ahojte :) pýtam sa vás či musím mať občianský pri prevzatí balíka na pošte. :) lebo objednal som si niečo a musím si to vyzdvihnúť ja a nikto iný ani nemôže lebo nieje nikto k dispozícii :P tak bez... Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:38
10
Neprišla mi SMS
Ahojte. Včera som poslala SMS do inej krajiny, dotyčnému prišla až o 2 hodiny neskôr, ale prišla. On mi poslal tiež SMS, ale neprišla mi. Neviete kde je problém? Ja mám T-mobile. ... Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:30
3
Kde nájdem config na CS 1. 6
Zdar... Môžem sa opýtať kde nájdem config cs 1. 6 ? Mám steam... Vďaka za odpoveď. Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:27
18
Oblečenie na večeru
Ahojte, potrebujem pomôcť s oblečením :D Idem na večeru zo školy, ako darček kvôli prospechu a tak, proste za odmenu. A keďže som skôr typ ktorý na večre nechodí, netuším čo si mám dať na... Otvor fórum »
27. 6. 2013 14:19
2
Sú tu nejakí budúci prváci na FEE Technickej univerzity vo Zvolene ? :)
Sú tu nejakí budúci prváci na FEE Technickej univerzity vo Zvolene ? :) Otvor fórum »
27. 6. 2013 13:54
18
Indie hudbička:)
dajte typy na fajné pesničky v indie štýle alebo jeho kruhu :) a prosím o to aby ste tie pomalé vynechali niečo s energiou a chytľavé ; ) díkes:) Otvor fórum »
27. 6. 2013 13:48
20
Večne hanblivý
Ako na hanblivého chalana? Človek ani nevie, či sa mu páči alebo nie. Nestretávam ho osobne príliš často, ale chcela by som to zmeniť. Nepoznáme sa Až tak dobre, ale viem, ... Otvor fórum »
27. 6. 2013 13:37- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?