Diskusie - 2820. stránka fóra
29
Zdrhanie zo školy
Ako je to u vás ? Prípadne napíšte nejaké kuriozity spojené s "nedovoleným opustením" školy :D Pýtam sa preto, lebo u nás na gymku je to dosť bežná vec... niektorí zdrhajú po telesnej cez okná do... Otvor fórum »
26. 6. 2013 13:13
2
FF UKF NR
Učiteľstvo ANJ v kombinácii, už vám niečo prišlo? Koľko ste mali bodov? Otvor fórum »
26. 6. 2013 13:02
12
Zdržanie v škole
Dnes sme mali taký voľný deň trieda bola v Tatrách a my čo sme nešli sme pomahali v telocvični pratať.. No potom sme hrali futbal a mňa učiteľ poslal pomôcť majsterovi so zapisovaním názvov strojov,... Otvor fórum »
26. 6. 2013 12:35
2
FM UK
Ahojte! Mám niekoľko otázok ohľadom Fakulty managementu UK. Zaujíma ma, akí sú profesori, či vyžadujú pri skúškach podrobné definície od slova-do slova, alebo stačí, že viem, o čom je reč. Ďalej, okrem... Otvor fórum »
26. 6. 2013 12:10
16
Zucastnili ste sa dna objati v prešove? ,,,,,, :D :D
26. 6. 2013 12:10
155
Manželstvo+deti. Vyber, čo ťa najviac vystihuje (prosím, prečítaj si najprv prvý koment)
- CHCEM sa vydať/oženiť, CHCEM mať deti.
- CHCEM sa vydať/oženiť, NECHCEM mať deti. Ale zmenil by som názor, keby prišla "tá pravá"/"ten pravý"
- CHCEM sa vydať/oženiť, NECHCEM mať deti. A nezmenil by som názor, ani keby prišla "tá pravá"/"ten pravý"
Ďalšie možnosti »
26. 6. 2013 12:09- CHCEM sa vydať/oženiť, NECHCEM mať deti. Ale zmenil by som názor, keby prišla "tá pravá"/"ten pravý"
- CHCEM sa vydať/oženiť, NECHCEM mať deti. A nezmenil by som názor, ani keby prišla "tá pravá"/"ten pravý"
Ďalšie možnosti »
18
Tip na hru
ja som sa len chcela spýtať :D či nemáte nejaký tip na dobrú hru, nie žiadnu strielačku :D alebo tak.. :D skôr nejakú dobrú skákačku :D..alebo čo....... nech je to na levely :D..nech mám čo robiť cez letné prázdniny :D...... Otvor fórum »
26. 6. 2013 11:46
5
Audiofilské sluchadla na MP3 a k PC
ake A. schuladla by ste mi odporucili za malo penazi? cenovy strop asi 200Euro. Otvor fórum »
26. 6. 2013 11:40
9
Hladam hru na pc
čaute, hladam hru na pc hrávala som ju asi tak cca 10 rokov dozadu pamatam si : hlavná postavička je taká zelená vyzerá ako keby z plastelíny vlastne celé to prostredie je ako z plastelíny, chodíte po viacerych... Otvor fórum »
26. 6. 2013 11:17
19
Preco nie IE?
tak by ma zaujimalo, kedze niesom ITckar a ani nejaky expert, preco 90% ludi nadava na IE, ze nieje dobry. hladal som na googli ale pomaly nikto sa nevyjadril priamo, len zanadaval na IE a... Otvor fórum »
26. 6. 2013 11:11
21
DENNIK-pisali ste si niekedy?
26. 6. 2013 10:48
32
Najobľúbenejšia veta
Aká a odkiaľ je tá vaša? Môže ich byť aj viac, dobré by bolo keby boli vtipné, aby sme sa pred spaním trošku zasmiali. Otvor fórum »
25. 6. 2013 23:06
11
Ruská básnička
:D :D :D je mi to normálne aj trápne ale tak... nepoznáte náhodou takú krátku ruskú básničku kde spievajú niečo o "džeme" :D ? si pamätám z nej... Otvor fórum »
25. 6. 2013 22:57
44
Stará láska
ľudiaa, mám problém a chcem aby ste mi poradili :) mám priateľku ktorú nadovšetko milujem a sme spolu už cez 8 mesiacov ale teraz mi píli uši s jednou babou, mojou kamoškou s ktorou som volakedy dávno niečo... Otvor fórum »
25. 6. 2013 22:31
22
Ide tu niekto na strednú umeleckú školu?
ja len koho budem mať za spolužiaka/spolužiačku :) Otvor fórum »
25. 6. 2013 22:06
16
Viete poradiť niečo na leto? Tábor, cestovanie alebo niečo podobné 17r+ ?
potrebujem vymyslieť niečo na leto pretože nemienim trčať doma a ked už mám 2 mesiace voľno chcem si ich užiť a chodiť von len do mesta ma už nebaví aj tak tu nie je čo robiť... :/ :D poradte prosím... Otvor fórum »
25. 6. 2013 21:55- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?