Diskusie - 2829. stránka fóra
8
Francúzština
Ahojte :) prosím vás ak sa niekto z vás učí francúzštinu tak mi prosím poraďte aký je to jazyk ako myslím či je na učenie moc náročný :) diky za rady ; ) Otvor fórum »
22. 6. 2013 13:39
10
Medina Martin 2013 :)
caute, ja len tak strucne v skratke :D prosiim vas ak je tu niekto, co ide studovat od septembra do martina alebo teda tam studuje, ze teda ci nema nejake tipy a triky :D . .... Otvor fórum »
22. 6. 2013 12:55
8
Basketbalovy kos
potrebujem radu nikoho kto pozna nove zamky , zevraj niekde na ceresnovej je baseketbalovy kos , a neviem ze kde , prosim vas o radu ze kde by som ho mohla najst alebo nejak tak .. vopred... Otvor fórum »
22. 6. 2013 12:46
42
Aká je podľa vás tá najepickejšia scéna z filmov?
Scéna, ktorá vás najviac šokovala, pobavila, znechutila... . Otvor fórum »
22. 6. 2013 12:41
12
To čo bolo za fórum?
že či si chalani holia chlpy? a to akože si naozaj chlapi holia chlpy? ved to je zlá nemoc todleto, ved chlap ma byt chlpaty.. si robite prdel? Otvor fórum »
22. 6. 2013 12:40
5
PS4 alebo Xbox One alebo Wii U?
Čo je najlepšie? Hovorilo sa že Xbox je cenovo dostupnejsi ako PS4 že bude stáť okolo 300-350 eur a PS4 až 500 eur ale ako kukam na nete tak nakoniec Xbox stojí 500 eur a PS 400 eur... ... Otvor fórum »
22. 6. 2013 12:18
36
Generálny prokurátor
Aký je Váš názor na dnešnú situáciu pri voľbe Generálneho prokurátora ? Hlavne nechcem aby sa to zmenilo na hadzanie viny z jednej strany na druhu ale vyjadriť sa k veci :) Otvor fórum »
22. 6. 2013 09:30
3
Ako sa vola ten film ?
Ahojte hladam jeden film ktorý sa tuším odohrava v Grecku , a je o tom že skupinka chlapcov sa snaži vyzbierat peniaze na to aby mohli pre svoju dedinu zakupit televiziu a tým vidiet pristanie Neila Armstronga na Mesiaci Otvor fórum »
22. 6. 2013 09:23
5
Chemické inžinierstvo
Ahojte, chodí z vás niekto na stu fchpt? Dá sa to zvládnuť? Koľko ľudí zvykne nastúpiť, a kolko z nich tam ostane po prvom semestri? Je tam ťažká matika fyzika info? Otvor fórum »
22. 6. 2013 08:38
33
Váš vzťah k používaniu prezervatívov: (prerušovanú súlož za ochranu nepočítajme)
- Som muž, používanie prezervatívov iniciujem a trvám na ňom
- Som muž, používanie prezervatívov akceptujem (v prípade, že by žena chcela)
- Som muž, používanie prezervatívov neakceptujem v prípade, že sa žena chráni inak (Pharmatex, HAK..)
Ďalšie možnosti »
22. 6. 2013 07:44- Som muž, používanie prezervatívov akceptujem (v prípade, že by žena chcela)
- Som muž, používanie prezervatívov neakceptujem v prípade, že sa žena chráni inak (Pharmatex, HAK..)
Ďalšie možnosti »
21
Bananova vodka
Skusali ste si nieco take doma vyrobit ? Ja som skusil a nic moc ale akoze ani spatne to neni ... Alebo aky zaujimavy experiment z alkoholom ste vyskusali ? Otvor fórum »
22. 6. 2013 01:24
32
Otazka pre vsetkych
ako velky penis mate chlapy? ako velke penise mate rady zeny? Otvor fórum »
22. 6. 2013 01:05
11
Rád by som,,.
našiel kamarátku.. najlepšie na osobné stretnutia. o fizycky kontakt mi ani tak nejde, nemam vo svojej blizkosti ziadnu zenu a to je dost problem, popravde nikoho okrem rodicov... najde sa nejaka dobra obetava dusa co ma... Otvor fórum »
22. 6. 2013 00:44
36
Čaje
o čajoch tu už bola písané niekoľkokrát..ale ja by som chcela vedieť, či si čaje aj objednávate cez e-shopy a ak áno, tak cez ktoré? Ja osobne som si raz objednala cez... Otvor fórum »
21. 6. 2013 23:46
40
Co s tym?
Predstavte si ze mate najlepsiu kamaratku... ktoru 5 rokov lubite... ona o tom vie, lenze vas ma "iba" rada... samozrejme ze vam z toho zacina uz drbat (pardon za vyraz) na hlavu, kedze ju mate... Otvor fórum »
21. 6. 2013 23:17
44
Neviem dávať pozor
Netuším čo to môže byť ale začal som si na sebe všímať niečo čo som považoval za normálne , ale asi to normálne nieje . Vždy keď so mnou niekto hovorí sa dokážem veľmi ľahko zamyslieť nad hocičím... Otvor fórum »
21. 6. 2013 22:58
109
Prečo su Češi tak je*nutí? (väčšina)
Tvl čim ďalej tym viac všimam že češi su väčši koko*i čoraz viac a viac.. Nechapem čo im je že pi*uju po slovakoch? boha im a to furt v dajakej hre abo proste... Otvor fórum »
21. 6. 2013 22:03
14
Youtube
Zdravim mam jednu otazku. Mam stiahnute skoro vsetky diely serialu IT crowd. Mozem ich teraz dat na youtube ? Neporusujem tym ziadne prava alebo nieco ? Nic mi nehrozi ked to tam dam ? Dakujem za odpoved :) Otvor fórum »
21. 6. 2013 21:31- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 3 Ste veriaci ?
- 4 Aká je vaša práca ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?