Diskusie - 2842. stránka fóra
59
Hovorí o bývalom,,.
Zdravím, mám otázku, či už na ženy alebo na chlapov. Ide o to, že chodím asi mesiac s jednou krásnou slečnou, ktorú ľúbim a možno aj ona mňa (aspoň ona to... Otvor fórum »
16. 6. 2013 12:44
10
Ako sfalsovat pozorovanie UFO ?
Zdravim vsetkych nadsencov U. F. O. a tiez nadsencov vtipov, chcel by som si vystrelit z mojich kamosov a ich nechat verit ze videli UFO, nemam este plan a preto sa tu pytam skusenych Jokegenius-ov... Otvor fórum »
16. 6. 2013 12:31
20
Ak mám sex s tehotnou ženou, ide o trojku ?
Ale potom by to znamelo aj to, že som pedofil a že to dieťa príde o panenstvo ešte pred narodením O. o :D Otvor fórum »
16. 6. 2013 12:10
38
Baby, ake mate najcastejsie vyhovorky ked nemate chut na sex s Vasim partnerom?
Baby, ake mate najcastejsie vyhovorky ked nemate chut na sex s Vasim partnerom? Otvor fórum »
16. 6. 2013 11:32
2
Vyskúšala už nejaká tento strojček Panasonic ES-WR40VP?????
Vyskúšala už nejaká tento strojček Panasonic ES-WR40VP????? Otvor fórum »
16. 6. 2013 11:21
15
Neverbalna komunikacia v minulosti
U Dostojevskeho ma celkom zaujalo do akej miery postavy komunikuju neverbalne. Stale si nieco odcitavaju z tvare, posielaju jemne gesta ktore druha postava bezproblemov zachyti a spravne interpretuje atd. Ked sa teraz tak rozpominam tusim neverbalnu komun Otvor fórum »
16. 6. 2013 11:00
22
Mamicky preco chodievajú na plaváren pre dospelákov s malymi deckami?
Ahojte! Pravidelne si chodim zaplavat na plaváren, kde sú bazény urcené pre dospelych, no neraz tam boli mamicky s trojrocnymi deckami v plaveckom bazéne , no tie decká plávat este nevedeli, tak drahé... Otvor fórum »
16. 6. 2013 10:39
33
Praha, Prague, Prag, Pragae, Прага,,.
Boli ste už niekedy v Prahe? Videli/zažili ste nejakú parádnu atrakciu? Ak áno, zaujímalo by ma, či by ste vedeli odporučiť nejakú zaujímavosť, niečo čo treba vidieť (a v príručke turistov to nenájdem), resp. nejaký... Otvor fórum »
16. 6. 2013 10:26
14
Konat alebo dat cas
ahojte. mam kočku, priblizne 2 mesiace. sme strasne odlisny, aj v povahe, aj v nazoroch no proste sa nevieme na seba naladit. mali sme obaja prilezitosti to ukoncit s tym druhym, no nespravili... Otvor fórum »
16. 6. 2013 10:09
17
Ako zistiť, že dnes je práve nedeľa?!
Sused/ka klepe mäso na rezne :D:D:D Otvor fórum »
16. 6. 2013 08:51
19
Doctor Who - ktorého máte najradšej?
16. 6. 2013 00:15
54
Letný alkohol
co pijete v taketo horuce dni ako bol dnes ? (na vacsine Slovenska) Otvor fórum »
15. 6. 2013 23:58
24
Potenie sa
Aj vy sa stále potíte tam dole(konkrétne pipík a vagína)? Ale tým stále myslím takmer stále... ! Už ma to štve, ako mi pot steká z chlpov a potom smrdím za vajcami! Otvor fórum »
15. 6. 2013 23:58
14
Slováci v Brne, platenie odpadu
otázka na všetkých slovenských študentov v Brne, predpokladám že sa k vám dostalo, že máme magistrátu začať platiť ďalší poplatok za odpad. otázka znie, ako sa k tomu staviate? zaplatili ste? čo si o tom myslíte? Otvor fórum »
15. 6. 2013 23:58- 1 Keď ste boli spolu už s frajerkou, nebáli ste sa že by vás mohla zavraždiť?
- 2 Aký máte obal na mobil?
- 3 Aký z týchto horúcich nápojov máte najradšej?
- 1 Kolko honiacich technik poznas?
- 2 Žiadne vianočné darčeky
- 3 Keď ste boli spolu už s frajerkou, nebáli ste sa že by vás mohla zavraždiť?
- 4 Prečo je takzvaný Západ dekadentný, a prečo ide proti náboženstvu?
- 5 Aký máte obal na mobil?
- 6 Váš dnešný outfit
- 7 Vaše dnešné socks?
- 8 Aký z týchto horúcich nápojov máte najradšej?
- 9 Máte už darceky?