Chcem sa opýtat , ci neviete kde by som zohnala spravne odpovede. Idem na prijimacky ktore sa budu konat na fakute prevadzky a ekonomiky dopravy a spojov . Dostali sme knizku s 350timi otazkami ktore zahrnaju vseobecny prehlad vedomosti . Chcem len vedie
čo by som dala za 350 otázok D to by som sa naspamäť naučila od predu aj od zadu a keby ma tam nezoberú na tú školu tak už nebudem vychádzať na svetlo medzi ľudí
@baka28 - na net ti to dobrovolne nik neda, lebo kazdy kto sa tam chce dostat to predsa tu nebude davat, aby si ho nakoniec predbehla a ten dotycny co si to vypracoval poctivo tak jeho neprijmu.... Ja som si to vypracovala spolu s kamoskou, ona jednu polku a ja druhu, potom stacilo uz len dvakrat precitat a mala som 38 bodov zo 40 takze sa nestazujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja mám k prijímačkám otázok vyše 9000 a čo?
@normane veď hej, aj tak sa dá, ja som len chcela poukázať na to, že pri takom počte otázok sa dá ísť na istotu
a ani na tie moje skúšky nie som zrovna hrdá, keď už sme pritom a mám to
krajina o kontaktoch toto ... nič viac