vela toho je no tak lebo keď sa bavím o filmoch tak väčšinou s chlapmi, s máloktorou bežnou ženskou si mám čo povedať o filmoch
a nič nepokazíš psychologicky ladenými...a najlepšie nejakú klasiku napr. one flew over the cuckoo's nest etc... a neviem akého máš chlapa a čo ho baví ale marvelovky nič? alebo nový star trek! nech už nájdem naň ttorrent schopný!
@lawey Star Trek positive? To by si si rozumela so spolubývajúcim
ja som Star Wars positive
@paganstorm ak to môže byť niečo staršie, tak Seven, prípadne všetky filmy s Robertom de Nirom (také mafiánske sú to hlavne), prípadne z novších ma oslovili Broken City, A Good Day to Die Hard.
Ale tak dobre, taka nejaka tarantinovka ala divoky django alebo fincherovka, burtonovka big fish alebo ospalá diera alebo nejaky animak... strašne siroka skala, konkretizuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(aj keď kniha je o veľa lepšia.....ale filmík tiež stojí za to
a nič nepokazíš psychologicky ladenými...a najlepšie nejakú klasiku napr. one flew over the cuckoo's nest etc... a neviem akého máš chlapa a čo ho baví ale marvelovky nič? alebo nový star trek! nech už nájdem naň ttorrent schopný!
vyskusaj pustit pretty woman, uvidis, ze mu bude dobre
@5 krista O_o
ja som Star Wars positive
@paganstorm ak to môže byť niečo staršie, tak Seven, prípadne všetky filmy s Robertom de Nirom (také mafiánske sú to hlavne), prípadne z novších ma oslovili Broken City, A Good Day to Die Hard.
Atlas mraku napríklad on sa bude vyžívať v sci-fi a akcii a ty v jemnej romantike , ktorá tam má tak krásny podtón
Ale tak dobre, taka nejaka tarantinovka ala divoky django alebo fincherovka, burtonovka big fish alebo ospalá diera alebo nejaky animak... strašne siroka skala, konkretizuj
ozaj a v záložkách som mala toto...
» www.buzzfeed.com/louispeitzman/2... sestrite si filmopozeranie
ale Requiem bol super film, ale je pravda, že napríklad Irreversible som v polke vypol, lebo to bola nechutná hovadina