Diskusie - 2848. stránka fóra
2
Pedagogická fakulta UK - kombinácia ANG+historia
hlasil sa niekto ? neviete kedy budu definitívne výsledky? Otvor fórum »
14. 6. 2013 18:33
35
Tešíte sa na novú Farmu? Mali ste favorita v tej starej alebo Vám Farma pripadá trápna? :)
Napíšte komentár, čo si myslíte o Farme o jej doterajších obyvateľoch a či sa tešíte na novú Farmu :) Ja sa už newiem dočkať :D Otvor fórum »
14. 6. 2013 16:45
12
Co mam robiť na internete?
Luuddiiiaaa co mám please robiť na nete? Proste ja už neviem čo mám robiť, mna omrzeli vsetky hry! Hral som WoT, WoW, LoL, Dota2, CoD 4: Modern Warfare, CoD: Modern Warfare 3... Otvor fórum »
14. 6. 2013 16:28
11
šampón na suché vlasy
Ahojte baby, otázka na vás. Moje vlasy sú na hornej časti hlavy stále mastné, ale končeky sú suché až zkrepovatené. Nejaký tip na dobrý šampón, dostupný u nás bežne v drogériách. Otvor fórum »
14. 6. 2013 15:04
64
Čo hovoríte na spovedi?
Kamoškovia, viem, že niektorí budete pohoršení a niektorí ma aj pochopíte, ale zajtra mám ísť na spoveď pred birmovkou (len kvôli rodine) a neviem, čo sa na takej spovedi hovorí :D naposledy som bola tak pred... Otvor fórum »
14. 6. 2013 14:47
7
P
ovazujete dlhe hladenie na ludi vyskytujucich sa na nahodnych verejnych priestranstvach za nepatricne? Opatuvavate takyto ocny kontakt, ignorujete ho alebo povzbudzujete pozerajuceho sa k prizeraniu sa nejakymi specifickymi gestami? Otvor fórum »
14. 6. 2013 14:44
8
Filter-otázočka
Zdravím, mám otázku ako by som mal zapojiť filter HAILEA HL-BT200, pre vás som ho i odfotil, mohli by ste mi napísať spravné poradie týchto dielov-lebo keď ho ponorím tak mi nejdú z neho bublinky-neokysličuje... , nič... Otvor fórum »
14. 6. 2013 14:10
3
Samsung note 10. 1
Mate niekto tento tablet :-D ak ano aky je ... a poznate aj nejake podobne... teda take co by mohli sluzit s. pero. na pisanie Otvor fórum »
14. 6. 2013 14:05
22
Čo si myslíte o užívateľoch, ktorí zakladajú fóra typu "Čo si myslíte o užívateľovi XYZ ?" ? Viem, aj ja som k,,. t. This time.
A matfyzákov prosím o pridanie fóra: Čo si myslíte o užívateľoch zakladajúcich fóra a la: ___ Čo si myslíte o užívateľoch, ktorí zakladajú fóra typu : ______ Čo si myslíte o užívateľ -ke/-ovi... Otvor fórum »
14. 6. 2013 13:36
12
Čo si myslíte o užívateľovi @plyn ?
Čo si myslíte o užívateľovi @plyn ? Otvor fórum »
14. 6. 2013 13:25
16
Čo si myslíte o užívateľovi @laurikaaa ?
Čo si myslíte o užívateľovi @laurikaaa ? Otvor fórum »
14. 6. 2013 13:21
22
Čo si myslíte o užívatelovi @torpedo08 ?
Čo si myslíte o užívatelovi @torpedo08 ? Otvor fórum »
14. 6. 2013 13:02
22
Fotomodeling
Máte niekto skusenosti? Ako ste sa k nemu dostali? Vela ludí mi hovorí, že by som to mala skúsiť, no netušim ako sa k tomu dostať :) Za nazory, tipy a triky ďakujem vopred... Otvor fórum »
14. 6. 2013 12:32
6
Strihnanie chlpov
Ahoj, nemá náhodou niekto teddy zajaca/barančeka alebo angorského králika? Poprípade by mi niekto, sa sa do toho vyzná, nevedle poradiť, aký strojček je vhodný na túto ultrajemnú srsť? Moja teddynka má veľmi husté chlpy a... Otvor fórum »
14. 6. 2013 11:36
56
Už nikdy nebude fajočka?
Otázka na ženy: Moja buchta ma kedysi fajčievala a tvárila sa, že jej to nerobí problém.. len po čase prestala a keď som sa na to pýtal, tak povedala, že jej to vraj nie je... Otvor fórum »
14. 6. 2013 11:30- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 3 Ste veriaci ?
- 4 Aká je vaša práca ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?
- je to viac než emócia
Hlasuj »