Čo by ste nepovedali svojmu kamarátovi/kamrátke, blízkym aby ich to neurazilo?
Nemajú pravdu, stal sa im trapas, nevedia spievať alebo hocičo iné.... čo by ste nepovadali vašim blízkym a nechali si pravdu pre seba, len aby ste ich neurazili?
zväčša som úprimný, a na rovinu poviem, že sa mi daná vec nepozdáva - a to isté vyžadujem aj od nich na moju osobu
asi nemám na nich nič, čo by ich urazilo - poprípade buď to teraz momentálne nevidím, alebo nič netajím, alebo nič také nie je ... neviem čo by ich dokázalo uraziť, asi to záleží na konkrétnej situácií
o ktorých viem ,že to znesú im poviem narovinu ,že je to nahouno a tí ktorí kritiku neznesú tak tým hovorím len že : "no " ...a oni si snád domyslia ,že tým myslím že je to nahovno (ale väčšinou nie)
Čím je mi niekto bližší, tým horšie veci mu poviem. Mame poviem, že sa jej nepodarilo jedlo, ale babke nie. Lebo proste ľudí, ktorí sú mi cudzejší, sa bojím a keď sa bojím, som ticho a je mi trápne, takže sa ani neozvem, aby som niekoho opravila.
ako ja sa snažim byt uprimna...hm...ked tak nad tym rozmyslam...tak asi som im blyzkym vždy povedala, čo som si myslela...ked mali napr hrozne oblečenie, alebo sa spravali divne, alebo im začalo rast brucho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale zase najlepšej kamoške by som to chválila až príliš, aj keby jej to nepristalo hahaha som škodoradostná
asi nemám na nich nič, čo by ich urazilo - poprípade buď to teraz momentálne nevidím, alebo nič netajím, alebo nič také nie je ... neviem čo by ich dokázalo uraziť, asi to záleží na konkrétnej situácií