Blíži sa koniec deviny a chceme triednej niečo dať. Vybrali sme . Myslíte že je to pre ňu vhodné (pre jej vekovú kategóriu)? netrúfam si povedať vek, ale má tak okolo 50-55 rokov.
my sme raz učiteľke (tiež mala okolo 55 rokov) zložili na takú,asi metrovú,vyrezanú mačku z dreva podľa mňa to bolo lepšie,lebo neviem,kam by toto nosila
my sme jej vyrobili fotoknihu, bolo to podľa mňa oveľa milšie ako toto.
Alebo keď je trieda plná bohatých deciek, alebo vás je veľa tak niektorí zaplatili víkendový pobyt, keď sa to rozráta medzi 25 ľudí tak to nie je tak veľa.
toto nie.. veď sa jej zložte na nejakú retiazku, nemusíte nič drahé kupovať... behni sa pozreš do zlatníctva, možno vás niečo očarí podla mňa by to bolo dosť milé keby niečo takéto dostane
V akom povolaní kúpia niekomu kto odhcádza takýto darček? Len učiteľke... a potom, že chcú ešte aj vyššie platy- nie to, že ešte nerobia na plné úväzky ako iní, ešte aj dostávajú stále nejaké darčeky, čkolády, kvety....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Kúpte jej truhlu a zaplatte jej kresťanský obrad...myslím, že sa poteší
my sme jej vyrobili fotoknihu, bolo to podľa mňa oveľa milšie ako toto.
Alebo keď je trieda plná bohatých deciek, alebo vás je veľa tak niektorí zaplatili víkendový pobyt, keď sa to rozráta medzi 25 ľudí tak to nie je tak veľa.
A áno, chcem byť učiteľka