Diskusie - 2860. stránka fóra
3
Orange- ponuka mobilov
Ahojte, neviete ako často sa obmieňa ponuka v Orangei na mobily? Chcela som si zobrať na paušál, ale momentálne sa mi nič nepáči? Myslíte že sa to mení každý mesiac? Otvor fórum »
10. 6. 2013 16:41
57
Aké je vaše najobľúbenejšie slovo, slovné spojenie, veta, hláška, výrok,,.
Máte nejaké slovo, ktoré už tak často opakujete, že už ho úoužívate jak bodku za vetou? :) alebo máte nejaké obľúbené slovo, ktoré často používate, počujete alebo tak? :D Moje naj slovo je NO COMMENT :D... Otvor fórum »
10. 6. 2013 16:32
30
Neviem už čo robiť
Neviem , čo robiť a už som zúfalá potrebujem sa niekomu vyrozprávať , ale nemám komu , úplne sa neznášam neviem kde sa mi podelo moje sebavedomie žiadne nemám , v ničom si neverím koly môjmu podceňovaniu to ani... Otvor fórum »
10. 6. 2013 15:10
19
EUBA - Prijmacky
Boli ste dnes niekto? Vase dojmy, pocity, narocnost testov? Kludne mozte dat aj body ked zverejnia. Otvor fórum »
10. 6. 2013 15:06
33
Čo vedie k rozchodom?
Už ste sa s niekým (partnerom/kou) niekedy rozišli? A čo sa stalo? Čo vás k tomu viedlo? Čo už ste netolerovali? A presahovalo všetky hranice... Kedy to už bolo na vás moc? Otvor fórum »
10. 6. 2013 14:32
13
Auto ako návnada
Občas pozerávam na TV stanicu cbsreality program "auto ako návnada". Je to vlastne TV program kde polícia vybaví auto srkytou kamerou, nechá ho ukradnúť a následne má proti zlodejovi dôkazy na jeho zatknutie, všetko je autentické a... Otvor fórum »
10. 6. 2013 14:15
6
Denné pomaturitné štúdium jazykov v BRATISLAVE
Ahojtééé :) mám takú otázku, či niekto o niečo takomto nevie... nech hľadám ako hľadám, stále mi vypisuje len stránky z Nitry alebo ostatných ale z Bratislavy som nenašla ani jednu.... ale musia byť nejaké jazykovky aj... Otvor fórum »
10. 6. 2013 13:37
7
Chemicky priklad
caute, mozno su tieto priklady jednoduche, mozno ma vysmejete, ale radsej sa opytam pretrpim a snad budem vediet:D tak prosim pomozte : 1. ) Kolko percent Cu sa nachadza v sirane... Otvor fórum »
10. 6. 2013 12:30
29
Váš názor na Taliansko
Od detstva som mal taky sen ist raz pracovat do ITL. Teraz sa mi dokonca aj daco risuje ale dost ma od toho odradzaju niektori ludia..Ze preco tam chcem ist ze je tam sama spina chudoba a kriminalita.. CO si... Otvor fórum »
10. 6. 2013 12:10
13
Dodatok
Posiela sa spolu s vysvedčením o maturitnej skúške aj dodatok k mat. skúške alebo stačí len to vysvedčenie ??? Otvor fórum »
10. 6. 2013 11:51
9
Dire Straits - Brothers in Arms
ake mate pocity z tejto krasnej pesnicky.. pre navodenie atmosfery si pustte nejaky vojnovy film http://www. youtube. com/watch?v=jhdFe3evXpk Otvor fórum »
10. 6. 2013 11:37
5
PRISM
Aký je Váš názor na túto aféru? Myslíte že aj na Slovensku, kde máme hromadu jadrových zbraní, teroristov, chemické zbrane, návody na výboru výbušnín, špiónov, Allaha a neveriacich nás sledujú? Otvor fórum »
10. 6. 2013 11:25
8
STU
Chodím sem niekto? presnejšie biotechnologie, alebo tá kozmetika a výživa? je tam matika-fyzika veľmi náročná? Otvor fórum »
10. 6. 2013 10:57
15
Najlepšie polohy pri sexe.
Vaše najlepšie polohy pri sexe a poprosím obrázok z googlu :D Otvor fórum »
10. 6. 2013 10:46
7
NAJLEBŠIE GRIMASY :)
aku ste videli alebo ste urobili naj grimasu :))) možte davať aj foto :) Otvor fórum »
10. 6. 2013 10:13
16
Kde zoženiem v BA čierne gumičky ?
http://www. vetis. sk/11352-thickbox_default/gumicky-do-hrivy-hnede. jpg Viz foto. Zhanam ich uz dlhsiu dobu - v galanterii nemali :/ Dakujem za kazdu radu. Otvor fórum »
10. 6. 2013 09:57- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?