dnes som zachránil život 20 ročnému chalanovi, chytil som ho v poslednej chvíli, keď skákal pod vlak (bývalý spolužiak) za príčinu to malo, že som zmeškal posnedný bus domov (ďalší šiel až ráno o pol siedmej) ... problém ale je, že
Samozrejme, že si urobil správnu vec. Z môjho pohľadu si sa zachoval veľmi obetavo a ľudsky.
Nech ťa hreje pri srdci tvoj dobrý skutok a na to sa snaž upriamiť svoju pozornosť... presne tak, po čase už nikoho nebude o zaujímať zmeškaný autobus či nočný výjazd autom...
urobil si správnu vec. Vďaka tebe cestujúci vo vlaku nemeškali kvôli šibnutému samovrahovi. dúfam, že si mu vysvetlil, že nabudúce keď sa bude chcieť zabiť nech sa radšej láskavo obesí doma. Proste neznášam tých magorov čo nevedia čo so sebou a musia sa jebnúť rovno pod vlak lebo vo svojej nekonečnej hlúposti nevidia iné riešenie a narobia len problémy množstvu iných ľudí. Si len predstavte... musí tam prísť polícia, lekár, funebráci, rušňovodič tesne pred nervovým zrútením a kopec naštvaných cestujúcich. A to ešte nevravím o tých čo toho nešťastníka budú zoškrabovať z kolajníc. Proste totálna nezodpovednosť, egoizmus, stupidita.. fuu ako som sa nasral
no skrátka ak si niekto neváži sám seba nemá nárok na to, aby si ho vážili ostatní.
Určite si urobil dobre. Netráp sa, rodičia majú v dnešnej dome veľmi málo pochopenia. Urobila by som to isté ty žiješ svoj život oni ani nikto iní ho za teba žiť nebude, ak by si spravil niečo iné a vyhovel im, tak by som teda nechcela žiť s tým svedomím že si neurobil to čo si sám chcel a to čo by bolo najrozumnejšie a najsprávnejšie
Dobre že si mu zachránil život. Rodičia to pravdepodobne chápu tiež, len sa možno boja aj o teba, alebo neviem. Možno si len prenášajú problémy z práce alebo súkromia na teba. Možno mohli aj oni zažiť nejakú podobnú situáciu o ktorej ty nevieš, preto majú nervy a tvária sa že to riešiť nechcú. Je veľa dôvodov, prečo sa tak mohli zachovať, ale určite si to neber osobne. To že o niečom nevieš, neznamená že to neexistuje. Zachránil si život, to je podstatné.
A keď si to tak vezmem- aj doktori zachraňujú životy a stále sa na nich len nadáva To je údel pozemských anjelov no...
@method oni vo svojej podstate sú, takisto ako aj ostatní ľudia, podobní zakladateľovi tohto fóra.... len všade sú bohužiaľ výnimky... ja tiež na poniektorých ,,doktorov´´ vysoko nadávam... Hold to je dnešná doba...
bežná vec, kašli na nich, oni časom pochopia. možno si len myslia, že si to fakt nespravil a že sa len vyhováraš na niečo. to robí veľa rodičov. ani moji by neuverili že som niekomu zachránila život, kým by to neprečítali v novinách. a tak, celkovo...kašli na to
Ak by som ja spravil niečo hentaké, otec by mi dal nobelovku... Ak by sa zachoval hentak, asi by som čo najrýchlejšie odišiel z domu. Tvoji rodičia mi totiž prídu mierne prepnutý.
dík ľudia, ak to ešte niekoho zaujíma, tak - ráno som vstal, celý rozcitlivený a z myšlienkou v hlave "chlape, zachránil si chalana" som mal všetko na háku, nech si hovoria rodičia čo chcú
ale - naších to pravdepodobne omrzelo... ako som odchádzal do praće, tak ma mama zastavila a objala... (snáď tri roky to nespravila)
otec, ráno sa ma opýtal pokorným hlasom, či som sa vyspal... ďalej dodal, že mi vypadli cigarety z riflí a nevie či ich beriem, tak nechal položené na stolíku (vždy vravel, že keď zistí, že fajčím, tak ma zabije) neskôr, pri zastávke na nákup raňajok mi chcel kupovať všetko, čo videl, správal sa milo a spústa iných drobností... zatiaľ ho to drží dodnes (normálne mi zvykol nejaké takéto moje "prešľapy" vyčítať najbližší týždeň, teraz nič)
a tiež, ako tak čítam čo píšete, tak vidím, že každý z vás si dokáže vážiť dobré skutky iných bol to skvelý, priam uspokojivý pocit čítať tieto riadky, ešte raz ďakujem
a koho ešte zaujíma kamoš, tak zatiaľ sa drží, ďakoval mi, dlho dlho v telefóne (teraz nie je možné, aby som bol s ním) a myslím, že síce nie je v poriadku, ale to preto, lebo sa pokúsil o to, o čo sa pokúsil, takže aspoň najbližší rok by sa to nemalo zopakovať....
na záver, ak vás zaujíma, že prečo to chcel spraviť (teraz neviem, či som to vyššie písal...), tak to preto, lebo má dojem, že je sám.... proste naňho každý serie a kecá s ním, len keď neičo potrebujú... a tak aj bolo, v škole som to zažíval denne (sedel som s ním!) nikto sa k nemu ani neozval, len keď niečo potrebovali...
@marleymt ach, moje zlaté, chodím, ale s hanbou... s hanbou sem chodím :/ vieš, ten list, zvlášť tá známka, čo si mi poslala v druhom... neviem prečo, ale je mi strašne náročné napísať ho.... a tak mi je až trápne písať ti a kecať s tebou, keď nedokážem splniť tak mizernú úlohu... :/
ale stále na to myslím, stále sa snažím premôcť, nezabudol som na to, ja ho napíšem, dokážem to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
...to poznam, tiez sa sazim rodicom vyhoviet ale nejde to :/
Nerieš. Mávni nad tým rukou. Dobre si urobil
Či je lepšie zachrániť niekomu život, alebo niekomu inému polhodinu cesty a drobáky na benzín, je samozrejmé.
Neviem, čo by som urobil na tvojom mieste. Buď by som na dotyčných nakričal, že sú hyeny, alebo by som s nimi ešte veľmi dlho neprehovoril.
Nech ťa hreje pri srdci tvoj dobrý skutok a na to sa snaž upriamiť svoju pozornosť... presne tak, po čase už nikoho nebude o zaujímať zmeškaný autobus či nočný výjazd autom...
no skrátka ak si niekto neváži sám seba nemá nárok na to, aby si ho vážili ostatní.
A keď si to tak vezmem- aj doktori zachraňujú životy a stále sa na nich len nadáva To je údel pozemských anjelov no...
bežná vec, kašli na nich, oni časom pochopia. možno si len myslia, že si to fakt nespravil a že sa len vyhováraš na niečo. to robí veľa rodičov. ani moji by neuverili že som niekomu zachránila život, kým by to neprečítali v novinách. a tak, celkovo...kašli na to
ale - naších to pravdepodobne omrzelo... ako som odchádzal do praće, tak ma mama zastavila a objala... (snáď tri roky to nespravila)
otec, ráno sa ma opýtal pokorným hlasom, či som sa vyspal... ďalej dodal, že mi vypadli cigarety z riflí a nevie či ich beriem, tak nechal položené na stolíku (vždy vravel, že keď zistí, že fajčím, tak ma zabije) neskôr, pri zastávke na nákup raňajok mi chcel kupovať všetko, čo videl, správal sa milo a spústa iných drobností... zatiaľ ho to drží dodnes (normálne mi zvykol nejaké takéto moje "prešľapy" vyčítať najbližší týždeň, teraz nič)
a tiež, ako tak čítam čo píšete, tak vidím, že každý z vás si dokáže vážiť dobré skutky iných bol to skvelý, priam uspokojivý pocit čítať tieto riadky, ešte raz ďakujem
a koho ešte zaujíma kamoš, tak zatiaľ sa drží, ďakoval mi, dlho dlho v telefóne (teraz nie je možné, aby som bol s ním) a myslím, že síce nie je v poriadku, ale to preto, lebo sa pokúsil o to, o čo sa pokúsil, takže aspoň najbližší rok by sa to nemalo zopakovať....
na záver, ak vás zaujíma, že prečo to chcel spraviť (teraz neviem, či som to vyššie písal...), tak to preto, lebo má dojem, že je sám.... proste naňho každý serie a kecá s ním, len keď neičo potrebujú... a tak aj bolo, v škole som to zažíval denne (sedel som s ním!) nikto sa k nemu ani neozval, len keď niečo potrebovali...
@marleymt ach, moje zlaté, chodím, ale s hanbou... s hanbou sem chodím :/ vieš, ten list, zvlášť tá známka, čo si mi poslala v druhom... neviem prečo, ale je mi strašne náročné napísať ho.... a tak mi je až trápne písať ti a kecať s tebou, keď nedokážem splniť tak mizernú úlohu... :/
ale stále na to myslím, stále sa snažím premôcť, nezabudol som na to, ja ho napíšem, dokážem to
alebo sa skôr s tebou stretnem