Diskusie - 2862. stránka fóra
14
Dá sa zo strednej zdravotnej ísť na medicínu??
Dá sa zo strednej zdravotnej ísť na medicínu?? Otvor fórum »
9. 6. 2013 19:01
26
Odkaz do budúcnosti
Čo by ste odkázali sami sebe do budúcnosti ? Ktovie, možno si to o pár rokov prečítate :) Otvor fórum »
9. 6. 2013 18:39
38
Co povedat ucke, ktora vas neuci, ale jej davate kvet?
Ja som totalne mimo, davam na konci sk. roka ucke kvet, kt. nas neuci nic, sem tam zastupila, aj ako pozna ma, ale co zaco podakovat? :D Otvor fórum »
9. 6. 2013 18:24
21
Myslíte si, že dnešné deti sú iné ako sme boli my?
Ja pracujem (brigádujem) s deťmi a dnes mi povedalo jedno dieťa že si chce dať vytetovať, keď bude veľká ako "sexuje s jedným chlapom z noc a deň".. a ona mala 5 rokov.. nechápem tomu, vôbec. Rodičia... Otvor fórum »
9. 6. 2013 18:19
39
Ako by ste reagovali na vzniknuté situácie?
Zaujímajú ma vaše názory. 1. Ako by ste zareagovali, keby ste sa hodnoverne dozvedeli, že: A. váš syn je homosexuál, B. Vaša dcéra je... Otvor fórum »
9. 6. 2013 18:04
24
Neviete o nejakej brigáde v Bratislave a okolí?
Ahojte, plánujem sa na júl a august presunúť do Bratislavy a z toho dôvodu hľadám nejakú brigádu. Beriem v podstate všetko, až na nejaké ťažšie manuálne práce. Ak by ste o... Otvor fórum »
9. 6. 2013 17:22
19
Ako vyhnať otravnú tetu z domu
V dome naša rodina + teta. Problém je s mojou neznesiteľnou tetou ktorá ide každému na nervy. Ako ju vyhnať/ vyštvať z domu ? Otvor fórum »
9. 6. 2013 16:48
70
Bikinová oblasť
Ahojte, nedávno som si kúpila voskové pásiky (Balea) na depiláciu bikinovej oblasti. Fungovalo to super, ani jeden chĺpok neostal, hladká pokožka :) Vydržalo to tak asi týždeň, no potom mi začali chĺpky zarastať. Viete... Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:58
97
Výška
koľko meriaš? si spokojná/ý? pripadáš si nízka/y, vysoká/vysoký?; ) Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:56
4
Avidemux
poradíte mi prosím ako mám zrýchliť v avidemuxe video ??? alebo poradte nejaky iný program kde sa to dá ; ) Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:52
14
Meranie vysky
stalo sa vam uz ze vas lekar zle odmeral? lebo mne hovoril ze mam 169cm ked ma odmeral a doma ked som sa ja odmerala tak mam necelych 167cm Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:52
15
Typ na psychologickú literatúru
Ako názov usmerňuje, hľadám knihy o vzťahoch, myslení a podobných témach. Otvor fórum »
9. 6. 2013 15:09
11
UPOL - Prírodovedecká fakulta
Ahojte, študuje niekto z Vás v Olomouci? Ktoré sú najlepšie intráky, vybavenie, ktorý je najbližšie k Prir. fak. ? Ďakujem Otvor fórum »
9. 6. 2013 14:43
14
Kde by som nasla rozpravky po anglicky s anglickymi titulkami? Najlepsie online?
Ja viem, ze chcem vela, ale fakt nie su niekde nejake videa s rozpravkami ( potrbuejem nieco lahke na anglictinu ) s anglickymi titulkami? Aj by som stahovala, ale to by mi muselo blbe stahovanie ist, ... Otvor fórum »
9. 6. 2013 14:18
8
Ubytovanie UK
caute , poptrebovala by som sa ubytovat v BA ( Mlynska dolina)..neviem nie som z BA je mlynska dolina daleko od centra??..potrebujem 1-2 noci co hovorite na Internat Mlyny??? Dakujem za info Otvor fórum »
9. 6. 2013 13:34
4
Neviete či sa niekde v Žiline, Námestove, Dolnom Kubíne alebo Ružomberku nachádza neaké centrum kde sa dá skákat na tých velkých
neviete či sa niekde v Žiline, Námestove, Dolnom Kubíne alebo Ružomberku nachádza neaké centrum kde sa dá skákat na tých velkých Otvor fórum »
9. 6. 2013 12:38- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?