ahojte, stala sa mi taká vec, že sa mi strašne zapáčila jedna čašníčka v istej reštaurácii..a..neviem čo ďalej myslíte si, že by bolo vhodné prihovoriť sa jej, prípadne ju niekde pozvať alebo tak?
A ak by mi môj zákazník takto prejavil priazeň, bolo by to divné, lebo moji zákazníci sú v USA a nevedia ako vyzerá... ale zrejme by som to poslal na manager ako obťažovanie ^_^.
Nechaj cislo na ucte, alebo v knizke s peniazmi a uctom.. zdrap papiera s cislom a odid.. mozno sa ozve, ak nie, tak smola.. hold nie vsetko sa toci okolo nasich riti
mne to je väčšinou strašne smiešne, keď sa mi to stane. a furt "slečno, skama jste?" "slečno a kdy končíte?" "slečno, půjdete s náma pak někam?" niekedy mi je to priam až otravné. proste to odbíjam, mám prácu a nemám čas sa vykecávať s niekým.
viac preferujem, ak je dotyčný proste štamgast, takže sa tak či tak postupom času začneme baviť a pred šichtou/po šichte spolu dáme pivo a tak. to je omnoho prirodzenejšie a príjemnejšie.
stáva sa mi to fakt bežne keď robím promotérstvo a väčšinou ma to dosť rozosmeje ale keď sa pri mne pristaví niekto sympatický a aspoň trochu v mojom veku..tak je to dosť milé skús k nej do tej reštaurácie chodievať častejšie, usmievaj sa, poprípade daj jej dýško.. nech si ťa zapamätá potom určite neodolá ženy snaživých mužov radi
stalo viackrát a niekedy to bolo milé, niekedy otravné. každopádne ju určite skús osloviť, keď uvidíš, že má chvíľku čas. a možno by bolo tiež fajn, keby si na to išiel postupne, aby si ťa zapamätala
@neviemsivybratnick kebyze mojmui sefovi niekto povie, ze am tam niekto bali zo zakaznikov, tak by sa podla mna smial. Co by akoze spravil? velke hovno podla mna
@alysia Tak ide o to kde robis. Ja v medzinarodnej korporacii, kde za sexualne narazky ide vyhadzov . Ale taky zdravy flirt si tam clovek obcas vsimne ... Ale medzi kolegami, zakaznik je zakaznik.
@neviemsivybratnick nemohol by si sa skusit drzat temy tohto fora? si zaloz nove forum, ked chces preberat nieco ine je rozdiel zakaznik v tvojej spolocnosti a casnicka nie?
@lotofog o to lepšie pre teba prosto len akoby "vyjdi z davu" usmievaj sa, alebo jej pri platení povedz ako jej to svedčí alebo hocičo čo vymyslíš takýto muž je potom neprehliadnuteľný a zaručene si ťa zapamätá.. držím palce
@alysia Otázka znela "postavme otázku opačne: ako by ste sa zachovali keby vám záklazník takto prejavil priazeň?" - takže zákazník. Zákazník nebol viac definovaný, takže aj ten môj je zákazník. Ale už to kašlem .
@neviemsivybratnick ja na tom nevidim nic zle proste. Nech sa potom ludia nestazuju, ze sa nemozu nikde zoznamit!! potom tu picujete, ze ludia chodia na pokec!! NA!
No dobre, tak nech su ludia sami a nech sa nebalia na takychto priestoroch
@alysia To si zaklincovala, ja som svoju priateľku totiž našiel na pokeci (teda ona mňa), takže trochu mimo . Inak, to tam chodia iba čašníčky a muži do podnikov, keď nikoho iného nemajú baliť? Mne je to u prdele, nech sa balia aj do celofánu, ja som povedal svoj prípad, kedy by to bolo viac ako podivné, keďže moji zákazníci ani nevedia ako vyzerám. Ak by som robil barmana niekde a pozvala ma niekam zákazníčka, povedal by som že nie, mám priateľku (to som už spomenul).. spokojná? Končím v tejto téme
@useless raz som to spravila na kružkovici v jednom podniku, a večer ked sme už odtial odchadzali so spolužiakmi, priplachtila som ešte rychlo za tym čašnikom k pultu a vypytala si čislo,, a on že " nie, ty mi daj svoje" a ja že nie, ty daj... tak teda napisal na učtenku a odišla som ale to sme sa po sebe cely večer škerili ked chodil okolo našho stola..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ale pozvi ju, rovno do podniku kde robí, nebudete to mať ani tak ďaleko .
a keby nieco, to nic......ver si
a ked si pomyslim, ze by sa mal posmelit, vzdy si spomeniem, ze nemam dovod, ja mam super zenu
viac preferujem, ak je dotyčný proste štamgast, takže sa tak či tak postupom času začneme baviť a pred šichtou/po šichte spolu dáme pivo a tak. to je omnoho prirodzenejšie a príjemnejšie.
ale to sme tam chodili furt a už nás po výzore poznal a vždy sa na nás usmieval
tak sme sa raz s ním proste zoznámili
ale boli sme 4 baby a nevedeli sme určiť, ku ktorej má najbližšie, tak sme ho nechali tak
hlavne si dávaj pozor, aby si pri tom nevyzeral ako nejaký úchylák
Ale kolegyna raz dostala ruzu a v nej papierik s telefonnym cislom, nikdy jej to nezabudneme
@sstrange no vlastne ja tam chodím pravidelne...a ona tam začala robiť len od minulého týždňa
Vyhadzov za sexualne narazky? Hm zaujimave...
rozdiel je sexualny navrh a pekne pozvanie na rande alebo tak. Je rozdiel uchylak a chlap co povie kompliment
No dobre, tak nech su ludia sami a nech sa nebalia na takychto priestoroch
nikoh ineho nemaju balit?
NO dobre, ale ten tvoj extremny pripad, kedy ta zakaznik ani nevidi, myslis ze o tom je diskusia?
alebo: prijmi Jara