Dala som si prihlášku na dve vysoké školy - právo a filozofická dejiny umenia, obe sú UK, učila som sa na nich ale nevenovala som tomu brutálne veľa času. Zmaturovala som na samé jednotky a v každom ročníku som mala priemer po 1,4. Mám ale strach že ma ne
Podľa mňa máš vysokú šancu že ťa prijmú, ale ak nie tak si podaj odvolanie. Ak ťa neprijmú ani tak, tak na rok si niečo nájdi nejakú prácu a potom o rok môžeš skúsiť tiež.
zahraničie, zarobiť si, oddýchnuť si od učenia (alebo aspoň od toho kolobehu). Možno to nie je jednoduché ako sa mi zdá, ale podľa mňa by to zlé vôbec nebolo
To druhé kolo je tiež možnosť..ak teda chceš za každú cenu ostať niekde na vysokej aspoň na rok, a potom o rok to skúsiť znova.. ale zase nevešaj hlavu môže sa to stále podariť
Veľmi by som sa chcela dostať na Dejiny umenia alebo obávam sa, že bude až príliš veľká konkurencia. Nechce sa mi stratiť jeden rok, ak by som sa náhodou nikam nedostala. Uvidíme.
@gwenstacy ahoj, tak podarili sa Dejiny umenia? Aj ja som bol na prijímačkách, priebežné výsledky sú na nete (podľa nich som prijatý, porovnal som si ich s ostatnými uchádzačmi).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Len ty vies, kam sa chces dostat, tak podla toho sa rozhodni nie?