Diskusie - 2994. stránka fóra
27
Ktoré zviera sa vám páči najviac?
http://www. youtube. com/watch?v=qnydFmqHuVo Otvor fórum »
12. 4. 2013 11:21
28
Ktorú z týchto značiek jogurtov máte najradšej ?
12. 4. 2013 10:47
15
Fakt to dokázali?
Slávne celebrity stále tvrdia, koľko si toho vytrpeli, keď boli teenegermi, ale že sa nikdy nevzdali a dokázali to, čo chceli. Lenže koľko z nich niečo naozaj dokázalo? Napríklad na telesnej skok... Otvor fórum »
12. 4. 2013 09:49
11
Problemy v rodine
sestra s mamou vzdy robia cirkusy kazdy bozi den to pocuje cely cinziak a uz sa nam suseda vyhrazala ze zavola policiu a strasne sa bojim lebo ja mam iba 15 a mama mi vravela ze ma moze zobrat socialka... Otvor fórum »
12. 4. 2013 09:16
9
Začal sa niekto už učiť na ústne maturity?
12. 4. 2013 08:22
23
Čo si ako prvé pomyslíte, keď sa zobudíte po tom, čo vás alkohol do. ebal?
- Už nikdy viac nebudem piť!
- Už nikdy, nikdy, nikdy viac sa nechcem zobudiť
- Alkohol ma ešte nedo.ebal
Ďalšie možnosti »
12. 4. 2013 08:14- Už nikdy, nikdy, nikdy viac sa nechcem zobudiť
- Alkohol ma ešte nedo.ebal
Ďalšie možnosti »
22
Svet, spoločnosť a vzťahy medzi nami
Naša generácia sa nachádza v naozaj zaujímavej dobe, technika sa za posledné roky posunula neuveriteľnou rýchlosťou vpred ale kam sme sa posunuli mi? zisťujeme že náš systém v ktorom žijeme nefunguje, naše spolunažívanie nefunguje, stále sa oddalujeme... Otvor fórum »
11. 4. 2013 23:40
45
Spozorovali ste niekedy Ufo na oblohe?
Zdravím chcem sa spýtať spozorovali ste niekedy ufo na oblohe ? Kludne sa môžte rozpísať kedy to bolo atď. Mne sa stalo cca 15videní dokonca 2boli blízko mňa tak ich napíšem. Prvé spozorovanie... Otvor fórum »
11. 4. 2013 22:45
6
Keď už končíte na výške a idete sa zapísať na úrad práce treba aby ste rušili niekde brigádu keď robíte?
Keď už končíte na výške a idete sa zapísať na úrad práce treba aby ste rušili niekde brigádu keď robíte? Otvor fórum »
11. 4. 2013 22:32
20
Motivačné videá
Máte nejaké motivačné videá, ktoré vás vždy nakopnú? Alebo ktoré sa vám páčia? Hoďte ich sem, nech sa aj ostatní namotivujú. Moje obľúbené je toto http://www. youtube. com/watch?v=g7B5IHtUXFg a ktoré je tvoje? Otvor fórum »
11. 4. 2013 22:25
17
Hľadám francúzsku pieseň
Ahojte. Chcela by som vás poprosiť, či niekto neviete ako sa volá jedna pieseň. Myslím, že je dosť známa, spieva to baba, je to taká valčíkoidná melódia. V pauzách medzi spevom sú husle... Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:42
5
Príjmacie skúšky na právnickú fakultu
Aké bývajú otázky v logických testoch na Právnickú fakultu Univerzity Komenského? Väčšinou sú odvodené od výrokov, alebo v nich býva aj teória logiky ? Sú príliš ťažké? Vopred ďakujem za odpovede. Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:22
1
Ako najlepšie zobraziť panorámu online?
Mám 360°, ale nie guľovú panorámu a potrebujem ju nejak vhodne zobraziť na vlastnej internetovej stránke. Našla som na internete rôzne možnosti, ale žiaden poriadny "návod". V html/php/javascript sa vyznam velmi malo, iba teraz tvorim... Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:21
79
Čo myslíte, že viedlo nacistov k takej nenávisti k židom?
chcem počuť vaše názory..nudím sa a chcem s niekým filozofovať :D Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:21- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?