je to jednoduche, zaklad kazdeho rezimu ktory je zalozeny na diktatorstve je odstranenie inteligencie a ziskanie penazi, kedze zidia predstavovali dost velku skupinu inteligencie a vlastnili nie mali majetok bolo potrebne sa ich zbavit a nie je nic jednoduchsie ako nahovorit uz zfanatizovanemu davu ze oni mozu zato a zato tym padom zacalo prenasledovanie zidov samotnym obyvatelstvom a zaroven bolo aj ospravedlnene aj ich vyvrazdovanie pred narodom a samozrejme majetok sa rynul do kasy NSDAP
nie je o com... ZIDIA ovladaju svet uz starocia na ukor inych ras a nabozenstiev. A koli peniazom su schopny vsetkeho, takze logicky to uz skor ci neskor muselo niekoho /hitlera/ poriadne naje.at..
nemôžeš ich súdiť, judaizmus= náboženstvo, a židia sú len príslušníci toho náboženstva, sú to ludia ako ostatný, a to že majú majetky(čo vobec nie je pravidlom), to je ich vec, sú šikovní tak sa majú dobre! nezávid a radšej začni aj ty makať !
Nie táto nenávisť je tu dlhšie. V biblii je niekoľko prípadov kedy ich zabíjali(napr Egyťania), neskôr Kresťania(pogromy v stredovekej Európe a Rusku) a až v minulom storočí nacisti.
Pokiaľ viem židia sa nijak po nociach nestretávali a nekuli plány ako ovládnuť svet. Podobne ako aristokracia "tradične" vládla, tak boli židia rokmi dobrí obchodníci. A s peniazmi prichádza aj nejaký ten vplyv (napríklad rozhoduješ o ľuďoch, ktorých zamestnáš) a zamestnanci ťa nenávidia, lebo platíš málo a chceš aby robili veľa. A ľudia, hlavne tí bežní, čo nevedia obchodovať, ti závidia, lebo si myslia, že si ich získal podvodom, alebo, že ti z nejakého dôvodu nepatria...a nájdeš si akýkoľvek dôvod aby si ich nenávidel. A potom príde človek, čo ti ten dôvod dá v legislatívnom rámci. Financuje ich zhabaným majetkom svoju kampaň a na verejnosti tvrdí, že ich núti "pracovať pre blaho krajiny" tých čo si ich doteraz videl vždy len stáť pri práci... dokonalá psychologická finta. Neplánoval to podla mňa, ale vyšlo mu to v tomto. A verejnosť netušila, že ich tam vraždia nechutným spôsobom. A tí čo to vedeli, tak už boli presvedčení, že sú to podľudia.
Je to smutná časť našej minulosti a ešte smutnejšie je keď niekto tvrdí že "židia" ovládajú/li svet. To je taká peachovina až by som bol rád, že také názory sú len na birdzi a nie mimo neho, ale bohužiaľ :/
za to ze je na svete nejaky pocet zvratenych zidov tak automaticky su seci skazeni a chcu ovladnut svet. to je taka chora predstava idiotov. hitler bol ariosof inspirovany svojim indoeuropskym/germanskym/ povodom akoze arijci co vysli z okolia kazachastanu alebo juzneho ruska a on si to prevodil na svoje pricom zidia su neni indoeuropania ale su to urcita "zmeska" podla antropologov ako daco menejcenne lebo su neni cisteho genomu
1. vo vladach vsetkych mocnych statov su najma zidia.
2.najbohatsi a najvplyvnejsi ludia su zidia,
3. napriklad ovladaju verejnu mienku-hollywood je plny zidov, ludia nsi robia svoje predstavy hlavne na zaklade filmov a novin a casopisov, ktore niektpo musi vlastnit a ten niekto su vacsinou zidia.
4.najmocnejsi zidia su v USA, vrazdia po celom svete koli peniazom, rope (lybia) atd..
ps-zem bez jedineho zida by bola nadherna, plna mieru a pokoja
a uz si na mna pisky neotvaraj ok? kludne sa stretnime a mozme o tom aj hodinu debatovat, ale nechce sa mi tui zabijat cas reagovanim na primitivov ktory veria vsetkemu co im iny povedia a co pocuju a nemaju svoj vlastny nazor logicky poskladany s viacerych suvistlosti
jedina osoba s vyjebanym mozgom si tu ty a to teda kvalitne... to za prve...
za druhe, ak na mna chces reagovat, tak sa laskavo douc gramatiku, ty primitiv "studovany"...
za tretie... presne tieto sracky, ktore si tu tak krasne napisal su nadhernou ukazkou rasovo / etnicky smerovanej propagandy... bullshity jednoducho..
za stvrte... v tomto konkretnom pripade nacisti (a vo vseobecnosti ine spolocenstva, ktore ovladali masy ludi) potrebovali PRESNE LUDI AKO TY! .. ludi, ktorym staci napisat alebo povedat par viet a krasne su potom ovladatelni..
za piate... neviem ako tebe ale mne osobne nikdy ziadny zid neublizil... dokonca mi pomohol, ked som sa ho tu v Londyne pytal na cestu.. takze laskavo s takymito recami na mna nechod...
za sieste... uz aj keby to zrovna BOLA pravda, to vsetko co si napisal... tak ti to moze byt uplne u prdele, pretoze s tym nespravis ani picu...pretoze si nikto...a v zivote ani nikym nebudes, pokial nezacnes pouzivat vlastny rozum a svoje vlastne nazory...
PS.: opat si ma pobavil aj tymto svojim plnohodnotnym prispevkom...
@mrxxx este stale neviem ako na ukor mna alebo nejakeho nabozenstva to ty zidia ziju, to ze vlastnia media este stale neznamena ze ziju na ukor nejakeho nabozenstva, neznamena ze ked si nieco precitam v niektorom mediu musim tomu aj zakonite verit alebo pozriem nejaky film tak musim tomu verit, to potom na ukor ostatnych zije kade kto a nie len zidia, hura podme nenavidiet korejcov lebo tu maju fabriky, hura podme nenavidiet cinanov lebo tu vozia lacny tovar a maju lacnu pracovnu silu a tym padom je menej prace v europe, hura podme nenavidiet eskimakov lebo maju dovolene volit velryby a my nie, podme nenavidiet rusov lebo maju zemny plyn a ropu a my tieto komodity musime od nich kupovat, takze vlastne zije tu kadekto na niecij ukor nemyslis
Židia boli v tom čase veľmi finančne úspešní, takže išlo o majetok a takisto Hitler vinil Židov za to, ako dopadli Versailleské rokovania - ktoré spôsobili v Nemecku hospodársku krízu. V diele Mein Kampf Hitler rozobral aj to, že Židia im zobrali priestor pre život a že nemeckú krv treba chrániť. A takisto tvrdil, že vyvražďovanie Židov vlastne nie je zločin, lebo Židia nie sú ľudia.
Nikdy by som neverila, že informácie získané na hodine dejepisu využijem aj niekde mimo školy...
ale co mi pride na tom celom pikantne je to ze nacisti ako likvidatori zidov a vsetkeho co s nimi suviselo, sami pouzivali kabalu a mystiku k tomu aby ovladli svet : D
zlato ale židia nie sú ilumináti , sa ti to troška pletie..a ked už sme pri tom tak to všetko o tom ako ilumináti ovládajú svet sú len konšpirácie..vymyslené, nepodložené konšpirácie..presne ako tie tvoje sračky o židoch..Nejaký manipulant začal šíriť takéto sračky, a další hlúpi tomu uveria...smutné
@kain80 toto robia židia palestíne koľko rokov? čo viac k tomu potrebuješ? teda okrem toho, že sú to zlodeji a sú rozjebaní po celom svete, kde si nárokujú čo môžu.. od koho mali asi nemci toľké majetky? ktoré sa samozrejme stratili... predpokladám vo švajčiarsku
Mňa skôr zaujíma, kde sa v nich berie taká chytrosť a taká chamtivosť. Tým nemyslím židov, keďže židia sú semiti, a teda zhodná genetická vetva s Arabmi, ale Chazarov - bielych "židov", pochádzajúcich od Čierneho mora, tých pravých nositeľov inteligencie a chamtivosti.
@peter_piper mas uplne spravne nazory plne s tebou suhlasim. je to presne naopak ti co obhajuju zidov nie su v obraze a nedokazu pochopit ze zidia su svine a ze ovladaju svet. to nie su ziadne konspiracne teorie tak to proste je. vyssie som spominal preco.
@gorgor inteligencia je viac menej dedicna achamtivost povahova vlastnost tiez. takze sa to prenasa s generacie na generaciu po starocia uz. o tom ze zidia su inteligentny a vzdelany nemoze byt rec inac by nevladli svetu. samozrejme najma ti USA zidia a europsky...
No hej, len potom je otázne, čo je vlastne inteligencia. /Svojho času som o tom napísal knihu./ Faktom je, že Chazari majú v priemere oveľa viac nadaných členov, než máme my ostatní. /Freud, Einstein, Marx.../ Alebo tá fanatická výchova od kolísky, aby mali všetko zlato i "zlato" sveta... Ktovie, do akej miery sa ich láska k peniazom dedí a do akej miery je naučená. Vo filme Schindlerov zoznam nám ich Spielberg ukázal ako manuálne absolútne neschopných, nikto z nich nevedel pracovať. Všetci boli akože vzdelanci. V každom prípade som rád, že nie som žid, ale Einsteinom by som byť chcel, či skôr Freudom, ten bol ateista. /Nie, ešte radšej Hellerom, tomu nebolo nič sväté./
Chceli ovládnuť a podmaniť si svet.. čo šlo len bitkou-vojnou..na vojnu treba prachy..veľa prachov.. na zbrane , muníciu atď. Kto bola najbohatšia a najvzdelanejšia vrstva ľudí zároveň ? Židia.. ľahký prístup k peniazom. A k tomu ešte nepotrebovali múdrych ľudí ktorí by sa dokázali vzbúriť.. ? Možno?
Myslím že to tu už bolo povedané. Žiadia boli vždy bohatí, inteligentní, vlastnili banky, každý kto má tolko peňazí má automaticky obrovskú moc, a to Hitler nepotreboval.
Hlavný podnet k nenávisti išiel od Hitlera, pretože chcel byť maliar, a tak sa v mladosti prihlásil na maliarsku (židovskú) školu. Tam ho neprijali a tak ich začal nenávidieť, pretože bol veľmi ambiciózny.
@finrod Židovský štát tým obrezancom slúbili ešte briti oni im ho pomáhali vytvárať ešte pred vzostupom nacizmu keď utvorili mandat palestína ktorí postupom času chceli akože židom vrátiť... To že Sionisti podporovali nacistov pri vyhladzovaní ich vlastného národa má iný motív a to odvrátiť pozornosť od zločinov proti ľudskosti ktoré spôsobili samotní židia....
@endreja@13@15 Spýtam sa tiež... Ty si sa už stretla z nejakým židom? A mimochodom keby niekto tak odsudzoval slovanov ako odsudzje väčšina ľudí židov zastaneš sa aj slovana? Každý maká ja makám možno msxxx maká mnoho ľudí maká a vieš na koho? Zase na židov... Banky vlastnia židia svetové banky ponúkajú pôžičky svetovým vládam za vlády tieto uveri splácajú občania a ešte si aj občania vezmú úver z niektorej s tých bank čiže splácajú úver ešte aj za seba ďalej občania pracujú vo firme ktorá tiež má istý dlh voči bankám a musí vykorisťovať zamestnanca aby tie úvery splácala zase svetovým bankám ktoré vlastnia židia... Čiže nech človek robí čokoľvek stále platí a pracuje na židov... Veru nieje za čo ich odsudzovať darmo...
@mix@28 Bežný židia určite nemali svetovládné plány veď žid zo židom sa majú v zuboch kvôli peniazom na upevnenie moci by museli byť jednotný ale pre peniaze brat brata nepozná medzi židmi to tak je... Ale to hovorím o bežných židoch... Svetovládné plány kujú tý najvyššie postavený židia... Židovská elita svetových bankárov a iných finančných magnátov Sionisti... Ako potom vysvetlíš Sionistické protokoli objavené v Prahe začiatkom minulého storočia?
@peter_piper@mrxxx čo keby sme pre tých pseudohumanistov čo sa už toľko zastávajú židov utvorili takú malú súťaž postavme ich na námestie z transparentmi a ten kto svojím odvolávaním "Každý má právo na život!" upúta verejnosť tak dlho aby poza ich chrbát izraeliti mohli zbombardovať čo najviac palestínskych škôl a nemocníc získava od nás bludišťáka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
A XYZ "ľudí" si ukojilo svoje sadistické chúťky...
všeobecne nemcov..ale tak povedzme že najma hitlera, himlera a osatných pohlavarov.
tak sa ťa spýtam, stretol si sa už osobne s nejakým židom?
lebo to bolo nadmieru trapne
dost si ma pobavil..
Je to smutná časť našej minulosti a ešte smutnejšie je keď niekto tvrdí že "židia" ovládajú/li svet. To je taká peachovina až by som bol rád, že také názory sú len na birdzi a nie mimo neho, ale bohužiaľ :/
1. vo vladach vsetkych mocnych statov su najma zidia.
2.najbohatsi a najvplyvnejsi ludia su zidia,
3. napriklad ovladaju verejnu mienku-hollywood je plny zidov, ludia nsi robia svoje predstavy hlavne na zaklade filmov a novin a casopisov, ktore niektpo musi vlastnit a ten niekto su vacsinou zidia.
4.najmocnejsi zidia su v USA, vrazdia po celom svete koli peniazom, rope (lybia) atd..
ps-zem bez jedineho zida by bola nadherna, plna mieru a pokoja
a uz si na mna pisky neotvaraj ok? kludne sa stretnime a mozme o tom aj hodinu debatovat, ale nechce sa mi tui zabijat cas reagovanim na primitivov ktory veria vsetkemu co im iny povedia a co pocuju a nemaju svoj vlastny nazor logicky poskladany s viacerych suvistlosti
jedina osoba s vyjebanym mozgom si tu ty a to teda kvalitne... to za prve...
za druhe, ak na mna chces reagovat, tak sa laskavo douc gramatiku, ty primitiv "studovany"...
za tretie... presne tieto sracky, ktore si tu tak krasne napisal su nadhernou ukazkou rasovo / etnicky smerovanej propagandy... bullshity jednoducho..
za stvrte... v tomto konkretnom pripade nacisti (a vo vseobecnosti ine spolocenstva, ktore ovladali masy ludi) potrebovali PRESNE LUDI AKO TY! .. ludi, ktorym staci napisat alebo povedat par viet a krasne su potom ovladatelni..
za piate... neviem ako tebe ale mne osobne nikdy ziadny zid neublizil... dokonca mi pomohol, ked som sa ho tu v Londyne pytal na cestu.. takze laskavo s takymito recami na mna nechod...
za sieste... uz aj keby to zrovna BOLA pravda, to vsetko co si napisal... tak ti to moze byt uplne u prdele, pretoze s tym nespravis ani picu...pretoze si nikto...a v zivote ani nikym nebudes, pokial nezacnes pouzivat vlastny rozum a svoje vlastne nazory...
PS.: opat si ma pobavil aj tymto svojim plnohodnotnym prispevkom...
Tuším som mal práve možnosť nahliadnuť do vidiny mieru a pokoja
@salkoo Prečo?
Nikdy by som neverila, že informácie získané na hodine dejepisu využijem aj niekde mimo školy...
zlato ale židia nie sú ilumináti , sa ti to troška pletie..a ked už sme pri tom tak to všetko o tom ako ilumináti ovládajú svet sú len konšpirácie..vymyslené, nepodložené konšpirácie..presne ako tie tvoje sračky o židoch..Nejaký manipulant začal šíriť takéto sračky, a další hlúpi tomu uveria...smutné
toto robia židia palestíne koľko rokov? čo viac k tomu potrebuješ? teda okrem toho, že sú to zlodeji a sú rozjebaní po celom svete, kde si nárokujú čo môžu.. od koho mali asi nemci toľké majetky? ktoré sa samozrejme stratili... predpokladám vo švajčiarsku
No hej, len potom je otázne, čo je vlastne inteligencia. /Svojho času som o tom napísal knihu./ Faktom je, že Chazari majú v priemere oveľa viac nadaných členov, než máme my ostatní. /Freud, Einstein, Marx.../ Alebo tá fanatická výchova od kolísky, aby mali všetko zlato i "zlato" sveta... Ktovie, do akej miery sa ich láska k peniazom dedí a do akej miery je naučená. Vo filme Schindlerov zoznam nám ich Spielberg ukázal ako manuálne absolútne neschopných, nikto z nich nevedel pracovať. Všetci boli akože vzdelanci. V každom prípade som rád, že nie som žid, ale Einsteinom by som byť chcel, či skôr Freudom, ten bol ateista. /Nie, ešte radšej Hellerom, tomu nebolo nič sväté./