Niektorí si naozaj vydobili svoje úspechy tvrdou drinou,ale niektorí mali bohatých a vplyvných strýčkov,tatkov,dedkov atd.,ktorí im všetko dali ako na zlatom podnose....to s tým skokom do dialky som moc nepochopil,to sa mi zdá trochu odveci
@anetk absolútne nechápem ako to myslíš. resp. nechápem prečo je tam "príklad" so skokom do diaľky na telesnej.
a... nepovažujem prosté "bytie celebritou" za nejaký achievement hodný uznania, ľudia sú celebritami proste preto že o nich je čo "šokujúceho" a "kontroverzného" písať, čo nie je nijak hodnotné alebo dobré kritérium výberu...
Pletieš podľa mňa hrušky s jablkami. Skok do diaľky je schopnosť na ktorej musíš drieť fyzicky a z časti aj duševne v podstate úplne sama. Môže ti niekto poradiť s technikou, ale nikto ťa nemôže v základe pretlačiť ani o centimeter ďalej. Byť celebritou je v dnešnej dobe takmer z pravidla o ukazovaní sa, konexiách, kde televízie robia celebritu pomaly z každého kto sa v nich ukáže. Ale reálne mnoho celebrít v dnešnej dobe dokazuje niečo až po tom ako sa nimi stanú a vytvoria si tak priestor. Potom vychádzajú trápne knihy, relácie, "kultúrne akcie" cover songy... Je pre mňa totiž veľký rozdiel keď niekoho najprv uvidím v televízii a až potom vyjde nejaký jeho produkt ako niekto kto sa stane celebritou. kvôli svojmu produktu, aj keď ako vidíme už teraz produktom môžu byť už samotný producenti. Nuž a čo sa týka tých, ktorý si myslia, že už byť celebritou je dôkazom toho, že niečo dokázali tak na to hádam netreba ani komentár.
Nie, celebrity nevravia ze nevzdali nic. Oni vravia len to, ze sa nevzdali svojho sna. Ich snom nebolo byt uspesnym v skole, tam zlyhali, alebo aspon vacsina sa zaoberala v tej dobe svojimi zalubami a v nich boli taki uspesni, ze bolo jedno, ze nemaju skolu a rovno zarabali na talente...proste nevzdali sa v zmysle, ze nieco v zivote mozu dokazat ale prave v tej skole nedokazali nic...takze v skole to vzdali a mozno aj ten skok do dialky.
Keď v niečom vynikáte viac a v niečom menej, teda ste napríklad umelecky založený, a ste športové drevo, teda vynikáte v škole napríklad v písaní slohov a na telesnej neskočíte skok na jednotku, no aspoň sa snažíte. A väčšina tých profesorov vašu snahu vidí, tak si povie, no dobre dám ti tú lepšiu známku.
A ... niektoré celebrity napr (speváci) uvádzajú, že pohybovo nikdy nevynikali, no nevzdali to, a vždy to predsa len dokázali na lepšie.
Lenže čo ak to v skutočnosti nedokázali, len sa nad nimi zľutovali profesori, pretože videli snahu?
Asi píšem príliš retardovane, prepáčte, len ma v poslednom čase dosť trápi táto otázka a ťažko sa mi ju vysvetľuje. Fakt prepáčte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a... nepovažujem prosté "bytie celebritou" za nejaký achievement hodný uznania, ľudia sú celebritami proste preto že o nich je čo "šokujúceho" a "kontroverzného" písať, čo nie je nijak hodnotné alebo dobré kritérium výberu...
a k teme..
no veru, niekomu stacilo mat meno a zakladku skoncil s vyznamenanim.
je to smutne, ked date celebritu urobit trivialnu vec a on si to musi vyguglit, ze ako sa to robi...
a tí ktorí sa tým nechvália sa stali "celé-vriťami" s pomocou známych alebo svojej "fuňe"
Vďaka tým, čo mi objasnili veci, teda čo to pochopili ale aj tým čo sa ma snažili pochopiť
Keď v niečom vynikáte viac a v niečom menej, teda ste napríklad umelecky založený, a ste športové drevo, teda vynikáte v škole napríklad v písaní slohov a na telesnej neskočíte skok na jednotku, no aspoň sa snažíte. A väčšina tých profesorov vašu snahu vidí, tak si povie, no dobre dám ti tú lepšiu známku.
A ... niektoré celebrity napr (speváci) uvádzajú, že pohybovo nikdy nevynikali, no nevzdali to, a vždy to predsa len dokázali na lepšie.
Lenže čo ak to v skutočnosti nedokázali, len sa nad nimi zľutovali profesori, pretože videli snahu?
Asi píšem príliš retardovane, prepáčte, len ma v poslednom čase dosť trápi táto otázka a ťažko sa mi ju vysvetľuje. Fakt prepáčte