Vedeli by ste si predstaviť, že stretnete 2 ľudí, ktorých máte radi, obaja sú strašne odlišní od seba. Lenže keby z nich bol jeden človek, bol akurát pre vás. Ale to sa nedá.
Tak otázka je, viete si predstaviť taký spoločný život v trojici??
ja neviem... akože ja a dvaja chlapi? alebo ja a ešte nejaká iná dvojica? neviem, to by záviselo od situácie a od miery mojej frustrácie vlastným životom... btw, to čo napadlo autorke, keď takúto anketu založila????
ja osobne by som si to nevedela predstavit... robim veci naplno.. a ked uz mam niekoho rada, tak aj s jeho chybami... fakt si neviem predstavit, ako by to u mna fungovalo.. tazko..
@Feex8 ved a co ze aj s jeho chybami? viac ludi viac chyb tym viac mozes mat rada
nechcel by som to tak a nedokazal by som, moze sa mi pacit aj 1000 ludi a mozem mat mnohych aj velmi rad, ale tak skutocne lubit mozem len jedno dievca. @hnisavica ♥♥
nie... mozno by si to zena vedela predstavit, podla mna, ale dvaja chlapi s jednou zenou? och... sak to by neskoncilo velmi dobre... bud v nemocnici, alebo prinajhorsom v marnici...
myslím že je to len vec dohody a myslím že aj presne viem čo myslíš a určite si to viem predstaviť s dvomi dievčatami, ale ja + dievča + ďalší chalan už ee
Každopádne, ak to nevadí nikomu zo zúčastnených a majú sa navzajom radi, tak prečo nie, môže to byť super
A ušetrí sa na nájomnom (medzi inými rozmanitými výhodami ktoré ma napadajú )
@0 - asi nie. teda, ten stav, že človek miluje viacerých ľudí naraz (rôznymi spôsobmi, nikdy necítiš k dvom rôznym ľuďom to isté) poznám, ale žiť s viacerými naraz? eh... asi nie, predsalen som chronický romantik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
myslíš na niečo také?
pokiaľ idem do vzťahu, tak viac než len naplno a ísť naplno pre dvoch ľudí by som nezvládala. a ani nechcela zvládať.
@frez fain, tvoj názor
a dlhodobo už vôbec nie... a dúfam, že nie...
ani takých ľudí nechápem
nechcel by som to tak a nedokazal by som, moze sa mi pacit aj 1000 ludi a mozem mat mnohych aj velmi rad, ale tak skutocne lubit mozem len jedno dievca. @hnisavica ♥♥
Každopádne, ak to nevadí nikomu zo zúčastnených a majú sa navzajom radi, tak prečo nie, môže to byť super
A ušetrí sa na nájomnom (medzi inými rozmanitými výhodami ktoré ma napadajú )
Ale to by som riesila po tom, co by nieco take naozaj prislo.