Diskusie - 3310. stránka fóra
12
Obchodná akadémia alebo gymnázium ?
čaute poradte mi neviem či mám íst na gymnázium alebo obchodnú z matiky budem mat 3 a z ostatných predmetov 1 a 2. Na výšku by som chcel íst na VšMú ale neviem či by ma tam z obchodnej... Otvor fórum »
5. 1. 2013 19:41
13
Stranka na tvorbu smiesneho videa z fotky
vies co potrebujem? mozno budes vedet .. raz ten kamos dal kamosovu fotku niekam a spravil video .. teda ono same spravilo video .. bolo to ako zacialtok filmu .. bolo tam milion ludi a vsetci kricali hrdina hrdina a... Otvor fórum »
5. 1. 2013 19:37
30
Otravuje ma bývalý
čaute, potrebujem pomoc neustale ma otravuje moj byvaly frajer, furt mi vola dokonca o mne zaklada fora na internete, je z humenneho ale casto chodi sem, prosim pomoc ja uz neviem co robit Otvor fórum »
5. 1. 2013 19:32
10
Vina
Ak niet vinníka všetká vina musí byť hodená na mňa, že? Len zvláštne, že nikto to nevyužije keď si myslí, že ja som ten zloduch :) Otvor fórum »
5. 1. 2013 19:31
22
Koľko hodín trávite denne pri PC?
Otázka je jasná :) Ja dosť veľa ... cca. 6 hod. Otvor fórum »
5. 1. 2013 19:31
17
Čo ku mne cíti?
S jedným chalanom mám taký velmi zaujimavy vztah....akoby som to popísala, nie sme ani spolu, ani bez seba..poznáme sa už tri roky, dost sme si toho spolu prežili... mali sme lepsie obdobia, horsie obdobia, parkrat... Otvor fórum »
5. 1. 2013 19:28
19
Nechcene internetovou hviezdou (2)
Naozaj ma zaujíma ako to tí zainteresovaní vnímajú... napríklad tento holub: http://www. likeuj. sk/userfiles/picture/full/2822. jpg Myslíte že vie... Otvor fórum »
5. 1. 2013 19:04
7
Hladame redaktorov pre internetovy magazin,,. :)
Je tu niekto kto rad pise a potrebuje nove skusenosi alebo chce ist na skolu zameranu na zurnalistiku? Ak by ste chceli pisat pre novu vec napiste mi :) Mame rozne kategorie a rychlo rastieme. ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 18:46
14
Tvorba vlastnej hudby
Každý kto si robí svoju vlastnú tvorbu od dychovky cez techno až po death metal... kludne pridávajte linky... Otvor fórum »
5. 1. 2013 18:13
46
Poznáte ho?
http://www. youtube. com/watch?v=wik9LRrO0g0 Poznáte ho? Čo naňho vravíte? Ja sa poslednú hodinu ujebávam jak nikto (rofl) čo vy? Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:55
23
PRÁVO 2013
Ahojte :) Koľkí z vás to idú tento rok skúsiť s právom? Komentáre typu, "právo je koko*ina" "právnikov je tu už veľa" si prosím odpustite, aj keď viem, že veľa ľudí tu rado zabŕda... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:53
13
Potrebujem pomoc s fyzikou ; )
Ahojte.. som prváčka na gymnáziu a v poslednom čase absolútne nechápem fyzike.. dostali sme za úlohu pár príkladov, ktorými by som si mohla aspoň trochu vylepšiť známku.. ale ja viem len podaktoré, nie všetky.. a preto viem, ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:37
27
Cena tetovania
no takze idem si dat normalne tatto.. a vsak chcem sa opytat ze kolko asi bude tetovanie ked chcem len jedno jedine slovo ..male..na prst ..diky Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:27
6
Na experimentálnu fyziku
Tu v BA je k dispozícii bakalársky stupeň všeobecnej fyziky na matfyze, však? (pričom zahŕňa voliteľné oblasti fyziky počas rôznych semestrov pre špecializáciu aj teoretickú aj praktickú, experimentálnu) Dalo by sa prípadne pokračovať... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:15
35
Zase jedna :D
Keďže som si neuvedomila, že to čo som sem dala dnes ráno, je spolovice fail, tak skúsime teraz inak. Bolo tu kdesi čosi niekde nejaké podobné, ale takéto som ešte nevidela - spočíva to v... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:13
23
Ktoré citrusové ovocie máte najradšej?
5. 1. 2013 17:01- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 5 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 6 Galéria v telefóne
- 7 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?