Diskusie - 3310. stránka fóra
13
Potrebujem pomoc s fyzikou ; )
Ahojte.. som prváčka na gymnáziu a v poslednom čase absolútne nechápem fyzike.. dostali sme za úlohu pár príkladov, ktorými by som si mohla aspoň trochu vylepšiť známku.. ale ja viem len podaktoré, nie všetky.. a preto viem, ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:37
27
Cena tetovania
no takze idem si dat normalne tatto.. a vsak chcem sa opytat ze kolko asi bude tetovanie ked chcem len jedno jedine slovo ..male..na prst ..diky Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:27
6
Na experimentálnu fyziku
Tu v BA je k dispozícii bakalársky stupeň všeobecnej fyziky na matfyze, však? (pričom zahŕňa voliteľné oblasti fyziky počas rôznych semestrov pre špecializáciu aj teoretickú aj praktickú, experimentálnu) Dalo by sa prípadne pokračovať... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:15
35
Zase jedna :D
Keďže som si neuvedomila, že to čo som sem dala dnes ráno, je spolovice fail, tak skúsime teraz inak. Bolo tu kdesi čosi niekde nejaké podobné, ale takéto som ešte nevidela - spočíva to v... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:13
23
Ktoré citrusové ovocie máte najradšej?
5. 1. 2013 17:01
20
Kto napise lepsi vtip:-)
Nápis nejaký dobrý vtip alebo básničku To je jedno len nech sa zasmejeme:-D Ten pod tebou ho ohodnotil od 0 do 10 a napíše nový... Tak prvý... idú traja po... Otvor fórum »
5. 1. 2013 17:00
19
Nuda
Dva manželé slaví zlatou svatbu. Večer se ptá Sam své ženy: "Řekni mi, popravdě, byla jsi mi někdy za ty roky nevěrná?" Žena odpovídá: "Prosím tě, proč se teď ptáš na takové... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:53
47
Nechcene internetovou hviezdou.
Zaujímali ste sa nad tým, ako to ľudia ktorí sa stanú internetovou hviezdou/meme vnímajú? Tak napr. tento chalan: http://www. demotivacia. sk/media/demotivators/demotivacia. sk_Prve-fuzy-Iba-radost-ti-brani-pochopit-ako-debilne-s-ni Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:47Facebook - Brett tips
NEPODÁŠ - NEVYHRÁŠ ! Pridaj sa k nám na facebooku a vyhrávaj každý deň peknú sumičku eur. http://www. facebook. com/BrettTips?fref=ts Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:37
15
Pleťové masky :D
Zdravím chcem sa spýtať (asi hlavne dievčat) robíte si doma nejaké pleťové masky na tvár?? Napr. proti akné alebbo tak :D A pomahaju vam? Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:32
15
Vzťahy
Ak nemám byť so Žanetou tak len ničiť, rozbíjať vzťahy iným. Prečo by mal byť niekto šťastný a ja nie? Azda je niekto viac ako ja? Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:22
42
Tajmostvto Milionárov
Rozmýšlali ste niekedy nad tým ako sa niekto stane milionárom? Teraz nemyslim podvody a pod. Ale tí ľudia čo záhadne sa stali bohatými. Tiež to boli študenti ako mi a zrazu vlastnia monopol. Mnohy z nas... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:20
70
Vydel niekto z vás film Star Wars?
Chcem sa spýtať, vydel niekto z vás Star Wars? Moja sestar to pozerá, tak či to stojí za to. Oplatí sa to pozrieť? O čom to je? :) :D Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:04
2
Plný disk
Môže sa počítač s plným diskom pokaziť, ak je v tom stave dlhodobo? Používam ho 3x do týždňa. Je to netbook s intel atomom. Chladený býva dobre, disk 120Gb a už dlhú dobu je tak na... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:04
32
Ako ze toto ma nasralo
aj vam chodia taketo TS ? : nafy1215:31 Dobrý deň, milí nový priateľ Ako sa vám dnes darí, dúfam, že raz vecí je v poriadku s tebou, ako je mi... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:00
20
Sny o Birdzi
Asi pred mesiacom sa mi snívalo, že @flysser dával také statusy, že "idem sa za vás pomodliť bolestný ruženec" alebo "kto sa ide so mnou modliť?" a také :D a dneska sa mi zase snívalo, ... Otvor fórum »
5. 1. 2013 16:00- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 9 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?