S jedným chalanom mám taký velmi zaujimavy vztah....akoby som to popísala, nie sme ani spolu, ani bez seba..poznáme sa už tri roky, dost sme si toho spolu prežili...mali sme lepsie obdobia, horsie obdobia, parkrat sme sa dokonca velmi dlho nerozpravali (v
preco myslis, ze by ku mne nic necitil? nepozname sa predsa prvy tyzden, ako som uz spominala, co to sme uz prezili, aj lepsie aj horsie, vela sme sa hadali, aj ublizovali, ale aj tak sa to nakoniec vzdy dalo ako tak dokopy, aj ked po velmi dlhom case...viem ze ma ma rad, ale obcas sa sprava cudne, neviem...cele je to velmi zvlastne...
myslim, ze ked sa uz tak dlho poznate, tak by ti nemalo robit problem sa s nim porozpravat...dostanes z toho viac informacii ako od birdzakov, ktori nikoho z vas nikdy nevideli...ak ti robi problem sa porozpravat, tak mu napis mail, ci list....
ladypetushqa lebo to proste citim, to citis ked si s tym clovekom, ci mu na tebe zalezi, alebo nie...
vlado905 no problem by mi to robit nemalo, ale po prve neviem ako zacat, po druhe je teraz prec a sme spolu velmi malo a ked sme konecne spolu, tak nam na taketo debaty nezostava vela casu...a navyse sa bojim, ze takouto debatou by sa to mohlo cely ten krehky vztah pokazit, pretoze my nikdy nemame daleko od hadky
Určite by si sa s ním mala porozprávat nič zato nedaš a aspon budes vediet na čom si . Ak sa tak dlho poznate tak určite to aj on pochopí a nenahneva sa alebo niečo podobne . Tu ti asi nikto nepomože lebo nikto nevidel ako sa k sebe spravate . Iba on vie čo citi a ak to chceš vediet musíš sa to spýtat jeho .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no a ja mam tiez takych kamaratov a sme kamarati len nam obcas zajebalo a neriesime ziadne city ani nic podobne
vlado905 no problem by mi to robit nemalo, ale po prve neviem ako zacat, po druhe je teraz prec a sme spolu velmi malo a ked sme konecne spolu, tak nam na taketo debaty nezostava vela casu...a navyse sa bojim, ze takouto debatou by sa to mohlo cely ten krehky vztah pokazit, pretoze my nikdy nemame daleko od hadky
proste sa ho spýtaj či ťa berie len ako kamošku, kamošku s výhodami, nádejnú babu, alebo niečo podobné omfg...