milujem ludi ktori kritizuju nieco naco mozno ani nemaju.
Som 2 roky po VS prava a pracu som si nasiel hned po ukonceni skoly tak ako aj moji spoluziaci. Mozno je to tym ze necakali a nesedeli za pc kto sa im ozve. Netvrdim ze pracujem v obore ale mal som vacsiu sancu do tejto pozicie sa dostat so svojim vzdelanim ako VS manazmentu a ekonomiky. Za par mesiacov ma caka pravnicka skuska a necakam ze sa budu o mna BIT ale robim to pre seba !
A nie nieje to až ták zle zo zamestnanosťou .... právnici, lekári a informatici si nájdu prácu najrýchlejšie podľa posledných inf. samozrejme pokles je aj medzi právnikmi lebo zamestnanosť klesá stále viac všade
@sally323 ANi nie, mám síce otázky, ale neverím, že by dali tie isté a to ma dosť demotivuje ... kedže je ich zhruba 3000. V podstate sa nepripravujem nijako, čo je dosť blbé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a kde studujes ?
Som 2 roky po VS prava a pracu som si nasiel hned po ukonceni skoly tak ako aj moji spoluziaci. Mozno je to tym ze necakali a nesedeli za pc kto sa im ozve. Netvrdim ze pracujem v obore ale mal som vacsiu sancu do tejto pozicie sa dostat so svojim vzdelanim ako VS manazmentu a ekonomiky. Za par mesiacov ma caka pravnicka skuska a necakam ze sa budu o mna BIT ale robim to pre seba !
» www.aktuality.sk/clanok/220549/n...
Možno Ti to pomôže pri rozhodovaní
všetkým mudrcom ktorí, si museli zabrdnúť napriek tomu že si prečitali popis diskusie, prajem pekný deň nerozumiem načo toľko provokace och