Diskusie - 3327. stránka fóra
48
Aky sampon pouzivate/je pre vas najlepsi ?
2. 1. 2013 22:22
32
GTX 670 alebo AMD 7970 GHz edition ???
vzdy som bol zastanca Intelu a Nvidie ale v tomto pripade mam vazne pochybnosti... testy vyhrava AMD ale co ma trapi je kvalita, a kedze som nikdy grafiku od AMDcka nemal nemam ani objektivny nazor a preto... Otvor fórum »
2. 1. 2013 22:08
6
Asus transformers tf101 za ps3 bazos
zdravím na bazosi mi napisal jeden chalan ze vymeni ps3 za asus transformers mam k nemu aj puzdro zaruka konci az o 7 mesiacov... k ps3 mi ponuka dve hry nhl 11 a god of war vsetko su... Otvor fórum »
2. 1. 2013 22:03
17
Tehlicky?
Ahojte, chcem sa opytat ci aj doma bez pouzivania ciniek a neviem coho vsetko sa daju vypestovat tehlicky na bruchu :DD cvicenie len z vlastnou vahou a tak :-). A ked tak aj poprosim nejake tipy ..dakujem :-) Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:56
7
Blog o holení
ahojte, raz som tu čítala jeden blog ako sa chlapec holil prvý krát s holiacim strojčekom a nedopadlo to veľmi dobre a teraz ho neviem nájsť, neviete niekto ako sa to volalo ? strašne vtipný blog to bol Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:51
29
Odkiaľ sa vzal ľudský druh
Touto otázkou nechcem skúšať vaše vedomosti z geológie, kozmológie a biológie. Skôr by som rád vyvolal diskusiu napr. s ľuďmi, ktorí s mainstreamovým vedeckým názorom nesúhlasia. Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:42
18
Ahojky..máte tu niekto skúsenosti s brigádou - zber ovocia ? Pýtam sa lebo na nete som toho moc nenašla,,vlastne som dokopy nenašla nič :/ + chcela by som aj kontakt na toho kto to vybavuje... Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:42
26
Mastne vlasy :D
Toto je asi skor pre baby. Proste mam taký problém že teraz mi nejako strašne rýchlo mastnejú vlasy napr. dnes som si ich umyvala okolo tretej a teraz mi z nich pomaly kvapka take su mastne :D :D... Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:28
24
Bolest pri sexe
Ahojte.. Mala som s priatelom pohlavny styk, ktory trval dost dlho a obcas bol viac drsny. Na druhy den ked do mna dal len prsty, velmi to bolelo. Presli dva dni a stale citim bolest uz... Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:28
20
Chudnutie
Čaute, mám problém... Jedávam zdravo, športujem, jedávam málo sladkého, taktiež aj málo tukov... Čo s tým? Už ma ide šľak trafiť z toho... Nemáte nejaké rady?? Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:26
36
Som pripravena?
Myslite že som pripravena na prvy sex ked pri pomysleni na určiteho chalana by som pretiahla aj operadlo ruky vo vlaku ? Za seriozne aj neseriozne odpvede ďakujem :DD popripade... Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:23
11
Holiaci strojcek vs . epilator
:D... Chlapci, pytam sa vas dnes :D, toto holenie asi neboli ze ?. Napadlo mi ze preco je take nefer , ze to hentym pekelnym strojom tak pekelne bolí, alebo sa... Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:19
33
čo vám dodáva elán do života? životnú energiu? auru?
Pýtal som sa v blogu, ale žiadne reakcie, tak to skúsim tu. Otázka je dúfam jasná. Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:18
16
Žiarlivosť
Ako sa dá zbaviť pocitu žiarlivosti? Nenávisti voči človeku, ktorý za to ani nemôže? Otvor fórum »
2. 1. 2013 21:00
9
Klasická scéna z Bolywoodu
nemáte niekto scenu z indie kde je aspon trosku akcie, tato ja trošičku fádna . deti - nelezte na tu stranku :D . http://www. drsnysvet. cz/neohrozeny-policista-z-bollywoodu/ Otvor fórum »
2. 1. 2013 20:55
21
Mate mladsiu sestru??
mam mladsiu sestru a ide mi na narvy. Stale na mna chodi zalovat ked jej poviem aby odisla z izby povie mamine a potom si to odskacem ja a ona je cela stastna. Aj u vas to tak chodii... Otvor fórum »
2. 1. 2013 20:50- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- spexialny z kadernictva
- detsky
Ďalšie možnosti »