Diskusie - 3335. stránka fóra
25
Ako na Nový rok, tak po celý rok,,.
nie nadarmo sa toto príslovie (či čo to je :D) vraví.. tak ako ste oslávili Nový rok vy? kultivovane alebo už pred polnocou na mol? :) comeeent. . Otvor fórum »
1. 1. 2013 15:02
3
,,.
Ide pavúk po stene, nosí zlaté prstene, Anička sa raduje, že jej prsteň daruje. Otvor fórum »
1. 1. 2013 14:53
8
Čo si myslíte o filme Bony a klid?
Pozrel som si to včera, a celkom mi to pripomínalo Lóve, je pravda, že naozaj takto žila istá skupina ľudí? Vedeli o tom ostatní, a ak áno, prečo sa s tým nesnažili niečo robiť? Aké... Otvor fórum »
1. 1. 2013 14:39
34
Aké ste dostali vianočné darčeky???
Aké ste dostali vianočné darčeky??? Otvor fórum »
1. 1. 2013 14:10
14
Mám na prste hnedý fľak, myslíte že to môže byť hovno?
Ide o to, že mám na konci prsta prostredníka taký hnedý fľak, a neviem čo to je. Skúšal som to odstrániť mydlom, ale nejde to. Technickyvzato by to mohla byť aj spálená koža, z... Otvor fórum »
1. 1. 2013 14:07
20
Malovanie na stenu
Ma s tym niekto skusenosti? Ake farby by som mala pouzit? Mam si to najprv nakreslit ceruzkou alebo ako? :D Da sa gumovať? :D Otvor fórum »
1. 1. 2013 14:03
21
Potrebujem pomoct s matikou súrne
Čaute decká potrebujem súrne pomoct s matikou Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:57
29
Prečo admin mení názvy fór? (Diskusia zmenená na anketu:))
admin mení názvy? to fakt?##trolluje##lebo ľudia občas dávajú blbé nadpisy, a admin ich opraví##asi keď je veľa rovnakých tém za sebou##lebo ľudia nevedia písať nadpisy##lebo je to admin##lebo je frajer##admin by toto nikdy neurobil, má nás strašne rád... Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:49
18
Chodím nahý po ulici, jeden chalan na mňa čumí, ako ho mám osloviť a zbaliť?
Ahojte. Je o mne všeobecne známe, že som gay a tak pravidelne chodievam nahý po našej ulici... a vždy na mňa jeden chalan čumí. Neviete mi poradiť ako ho zvaliť a... ? Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:41
15
Ako zvaliť chalana z útesu, alebo do jamy?
Najlepšie z útesu, alebo do jamy, ďakujem za rady :) Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:40
2
Zabudnuté heslo
Ako sa prihlásiť na účet na Birdzi, keď som zabudol heslo? Nie, nechcem sa nikomu nabúrať do účtu, ani si vytvárať nový. Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:39
16
Keď som nahá, stále na mňa jeden chalan čumí,,. Ako sa ho zbaviť?!? Help!
Už dlhšie ma otravuje jeden chalan, stále na mňa čumí, a to aj keď som nahá, už ma to otravuje chcem sa ho zbaviť, nejaké nápady? Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:26
3
Vianočné piesne:
Nemôže mi niekto poslať link, kde by som stiahol 2 cd vianočných piesní? Viem, že prvá pesnička je už sa zasa tešíme na ježiška. Sú to dva cdčka a celé sa to volá... Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:24
7
Mystery shopping
Čo si o tom myslíte? Dali by ste sa na brigádu vo forme mystery shopping-u? Pre tých, čo nevedia: http://cs. wikipedia. org/wiki/Mystery_shopping Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:22
33
MAGIA
zdravím myslíte si že mágia naozaj existuje ? alebo sa zaoberáte mágiou a máte aj nejaké skúsenosti ? ak áno napíšte aké Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:09
13
Aky krem povazujete za najlepsi?
caute, chcem si kupit niejaky vonavy vyzivny zdravy krem s ktorym budem fakt spokojna (aj na ruky / tvar/ telo - nemusi byt naraz). aky mate oblubeny alebo poznate? Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:03- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 8 Galéria v telefóne
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Ako Kerrov advokát musím napísať