Diskusie - 3335. stránka fóra
2
Zabudnuté heslo
Ako sa prihlásiť na účet na Birdzi, keď som zabudol heslo? Nie, nechcem sa nikomu nabúrať do účtu, ani si vytvárať nový. Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:39
16
Keď som nahá, stále na mňa jeden chalan čumí,,. Ako sa ho zbaviť?!? Help!
Už dlhšie ma otravuje jeden chalan, stále na mňa čumí, a to aj keď som nahá, už ma to otravuje chcem sa ho zbaviť, nejaké nápady? Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:26
3
Vianočné piesne:
Nemôže mi niekto poslať link, kde by som stiahol 2 cd vianočných piesní? Viem, že prvá pesnička je už sa zasa tešíme na ježiška. Sú to dva cdčka a celé sa to volá... Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:24
7
Mystery shopping
Čo si o tom myslíte? Dali by ste sa na brigádu vo forme mystery shopping-u? Pre tých, čo nevedia: http://cs. wikipedia. org/wiki/Mystery_shopping Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:22
33
MAGIA
zdravím myslíte si že mágia naozaj existuje ? alebo sa zaoberáte mágiou a máte aj nejaké skúsenosti ? ak áno napíšte aké Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:09
13
Aky krem povazujete za najlepsi?
caute, chcem si kupit niejaky vonavy vyzivny zdravy krem s ktorym budem fakt spokojna (aj na ruky / tvar/ telo - nemusi byt naraz). aky mate oblubeny alebo poznate? Otvor fórum »
1. 1. 2013 13:03
12
Aura a podobne veci
Ludia neviem ci som sialena ze ma to zaujima alebo co ale stretli ste sa niekedy z aurou, numerologiou a ezoterikou? Viete mi o tom nieco povedat? Mate niektô skusenost? Na nete toho moc... Otvor fórum »
1. 1. 2013 12:59
34
Chceli by ste byť nesmrtelní?
Alebo akeho roku/storocia by ste sa chceli dozit? Otvor fórum »
1. 1. 2013 12:36
21
Ako sa zapacit jednemu chlanovi?
Ahojte chalani, divcata.... uz strasne dlho sa mi paci jeden chalan a neviem co mam robit pomozte mi!! Otvor fórum »
1. 1. 2013 12:24
43
Dievčata, potrpíte si na tom čo si oblieka váš frajer ?
1. 1. 2013 12:22
19
Ako mám zbaliť chalana
Poznám jedného chalana cez moju kamarátku ktorá sním chdila videli sme sa jeden deň aj to keď oni si dali pusu. Moji a jeho rodičia boli dobrý kamaráti. Stále naňho myslím sníva sa mi o ňom, a... Otvor fórum »
1. 1. 2013 11:33
12
Ako mám zbaliť chalana
Poznám jedného chalana cez moju kamarátku videla som ho len jeden deň a naši rodičia boli dobrý kamaráti. Keby tá moja kamarátka vedela že ho chcem zbaliť by ma zabila. A totiž to on má ešte aj babu... Otvor fórum »
1. 1. 2013 11:27
21
Znicoho nic sa zbalila a povedala ze nieje pripravena na vztah
nasiel som si priatelku, vsetko klapalo prisla kumne na sviatky, stale my hovorila ze ako velmi ma miluje, planovali sme spolu vsetko. raz rano sa zobudila a povedala my ze sa bali a opusta ma, a este den predtym my... Otvor fórum »
1. 1. 2013 10:52
23
Už dlho som nezaložil fórum, tak jedno bez nadpisu
Už dlho som nezaložil fórum, tak jedno bez nadpisu :D Otvor fórum »
1. 1. 2013 10:23
18
Keby že ti spadne mobil do záchoda s hovnom
- ihneď by som ho vybral, lebo mám drahý mobil
- vybral by som ho ale neskoršie len s rukavicou, kvôli záchranane sim karty
- spláchol by som ho, kúpim si nový
Ďalšie možnosti »
1. 1. 2013 08:04- vybral by som ho ale neskoršie len s rukavicou, kvôli záchranane sim karty
- spláchol by som ho, kúpim si nový
Ďalšie možnosti »
11
Prosim poradte sluchadla.
Caute keďže som noob a nevyznám do sluchadiel , tak by som váš chcel poprosiť o pomoc. Neviem sa rozhodnúť medzi 2 sluchadlami. 1. ) http://sluchadla. heureka. sk/philips-she3590/recenze/ alebo 2. ) http://sluchadla. heureka. sk/philips-she6000/specifikace/ Nieje Otvor fórum »
1. 1. 2013 05:34
12
Počuli ste niekedy už o Transurfingu? Čo si o tom myslíte??
Počuli ste niekedy už o Transurfingu? Čo si o tom myslíte?? Otvor fórum »
1. 1. 2013 00:42- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?