Znicoho nic sa zbalila a povedala ze nieje pripravena na vztah
nasiel som si priatelku,vsetko klapalo prisla kumne na sviatky,stale my hovorila ze ako velmi ma miluje,planovali sme spolu vsetko.raz rano sa zobudila a povedala my ze sa bali a opusta ma,a este den predtym my vravela ako ma miluje,nechapem to ma 27 roko
možno si to tak všetko razom uvedomila,zrovnala si to v hlave,že bum spoločná budúcnoť and so on a zľakla sa. Ale to asi závisí aj od toho jak dlho ste spolu, či to nebolo na ňu príliš rýchle a blablabla...
Áno, niekedy my ženy, ale nie len my , konáme viac menej bezmyšlienkovo, to chce trochu času, trochu trpezlivosti a potom sa o tom porozprávať.
@zuzusqua co je to za picovinu? Co to znamena byt prilis dobry pre niekoho? Uz som to pocul od par zien a ziadna to nevedela logicky vysvetlit. Nehovoriac o tom, ze ak by aj chlap bol pre zenu prilis dobry, tak ak to jemu nevadi, tak na co to ona riesi?
Pri tomto sa mi dvíha žalúdok: ,,ZRAZU jej všetko došlo a zlakla sa"
Vážené slečny, autor článku má 27 rokov, predpokladám, že sa nejedná o jeho dievča vo veku 16 a menej.
Z toho čo autor opisuje, vyplýva to, že u neho dievča bývala, čiže asi sú spolu už nejakú tú dobu.
To, že si ,,všetko ZRAZU - z ničoho nič uvedmila"(nie je ani písané čo si mala uvedomiť, takže z toho plynie že nie je sa čoho zlaknúť) je nereálne. Jedine pokial by bola na tom v poriadku po psychyckej stránke.
@sago Porozmýšľaj, prečo to mohla spraviť. Či si jej niečo nepovedal, nejak neublížil, niečo zlé nespravil alebo či si nešiel na ňu prirýchlo... Ak to nie je tvoja chyba, tak sa možno len niečoho zľakla alebo nie je dostatočne zrelá na vážny vzťah... Určite ju vyhľadaj a pýtaj si vysvetlenie. Zaslúžiš si ho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Chvilu pockaj a potom sa skus o tom porozpravat. Mne sa stalo cosi podobne.
no tak asi sa zlakla ked ste si uz planovali buducnost..
ako dlho ste boli spolu?
ženam šibe na hlavu, proste porozpravaj sa s nou o tom.....
Áno, niekedy my ženy, ale nie len my , konáme viac menej bezmyšlienkovo, to chce trochu času, trochu trpezlivosti a potom sa o tom porozprávať.
A este k teme. Podla mna ta nikdy nemilovala a najskor si narazila niekoho ineho a az neskor jej doslo, ze chce byt s nim...
Vážené slečny, autor článku má 27 rokov, predpokladám, že sa nejedná o jeho dievča vo veku 16 a menej.
Z toho čo autor opisuje, vyplýva to, že u neho dievča bývala, čiže asi sú spolu už nejakú tú dobu.
To, že si ,,všetko ZRAZU - z ničoho nič uvedmila"(nie je ani písané čo si mala uvedomiť, takže z toho plynie že nie je sa čoho zlaknúť) je nereálne. Jedine pokial by bola na tom v poriadku po psychyckej stránke.
Pekný deň