ak sa zalubi, tak sa dokaze zmenit, ale zalubenost netrva vecne, a ked z nej "vytriezvie" bude ako predtym...btw len ho nezacni menit, nie je nic horsie, maj ho rada/nerada takeho aky je......
nie nedá.. teda mne sa to podarilo len pri jednom, ale aj to nebolo mojou zásluhou, ale on sám si to uvedomil a zmenil sa akoby zo dňa na deň .. inak asi ťažko
každý človek sa vie zmeniť, resp. zmeniť niektoré vlastnosti, alebo veci ktoré nie sú až tak správne.. ale nikto sa nezmení kvôli tomu že to nikto iný chce.. musí to chcieť sám
Ja ho nechcem zmeniť a ani ho nesekírujem. Ja sa iba pýtam preto, lebo jeden chalan mi vrvaí že sa zmení pritom to vôbec nie je vidno. A nechcem sa sklamať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nechaj tomu volny priebeh a ak sa do teba zalubi tak sa zmeni sam od seba,ze ani sam nebude vediet ako..
to je to najhorsie co zena moze chlapovi urobit..menit ho podla svojich predstav..
a sakra.chlapske tajomstvo odhalene
prečo?, starší birdzáci by vedeli rozprávať.......
jednoducho On to tak chcel a ja som Ho pochopil a poslúchol ........filip
Suhlasim
A chlap sa neda zmenit, najdi si druheho. Rovnako ani zenu nezmenis
Za ineho chlapa.
Pridaj sa ku mne brat môj a tvoja duša najde zaľúbenie v Ježišovi Kristovi, spoznaš lásku, milosrdenstvo Božie a večný život...
Ponúkam ti, to čo ťa spasí a privedie do kráľovstva nebeského, zachráni od démonou Zla a večného zatratenia.........filip
Sama som to zažila,nešlo to... tak som to zabalila...