Diskusie - 3339. stránka fóra
4
Pesnička z 2012
ako sa vola ta pesnicka teraz nova asi z 2012 spieva ju zena s botoxovymi perami a v klipe je ze si vyrobi cloveka z topanok :D :D a potom tam s nim veceria a kupe sa Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:07
31
Spirala a ocna linka: ako na rodicov
zajimali by ma vase nazori a tipy ci ako to bolo uvas hlavne baby ked ste sa chceli zacat malovat. akoze ocna linka , spirala, ..... Mojich rodicov neviem resvedcit aby mi to dovolili. Viete poradit... Otvor fórum »
31. 12. 2012 13:03
47
Keď jem banán
- otváram ho z tej strany, kde je dlhší ten oný
- otváram ho z tej strany, kde je kratší ten oný
- zjem ho aj so šupkou
Ďalšie možnosti »
31. 12. 2012 12:34- otváram ho z tej strany, kde je kratší ten oný
- zjem ho aj so šupkou
Ďalšie možnosti »
102
Keby že ti teraz zavolám na mobil čo by bolo počuť? Aké vyzváňanie?
- nejaká hudobná mp3ka (koment)
- nejaká trápna polyfónia, prednastavená výrobcom mobilu
- nemám mobil
Ďalšie možnosti »
31. 12. 2012 12:17- nejaká trápna polyfónia, prednastavená výrobcom mobilu
- nemám mobil
Ďalšie možnosti »
10
Ako je to s distribúciou svojho diela?
Chcel by som vedieť, keby som vydal knihu, čo všetko by som musel urobiť, aby som ju mohol legálne predávať. A dala by sa predávať aj tak ľudovo povedané načierno? ... Otvor fórum »
31. 12. 2012 12:07
6
Tablet
Chcela by som sa opytat co je to vlastne ten ram na tablete? Napr tuto to mate: http://www. amazon. co. uk/Archos-501840-Tablet-Memory-Android/dp/B005DRAOG0 Nevyznam sa v tom (?) neviete mi niekto poradit co o vlastne je? Otvor fórum »
31. 12. 2012 11:57
13
V lete do Anglicka
Chcela by som ísť v lete cez prázdniny brigádovať do Anglicka. Zdokonalím si angličtinu, zarobím a hlavne.. mám iba 16 a tam môžem robiť už aj v takomto veku. Boli ste tam už niekto pred tým ako... Otvor fórum »
31. 12. 2012 11:32
119
Sebavedomie
Ako ste ho nadobudli? Je tu niekto kto mal sebavedomie nízke a potom si začal veriť? Čo má človek robiť aby pripadal sebe samému pekný? A sprosté poznámky si neodpúšťajte, oni len vypovedajú o vašej inteligencii :) Otvor fórum »
31. 12. 2012 11:12
16
Aký máte názor na kluby ako sú Manchester City, Paríž Saint Germain alebo Anži Machačkala?
Aký máte názor na kluby ako sú Manchester City, Paríž Saint Germain alebo Anži Machačkala? Otvor fórum »
31. 12. 2012 10:46
13
Myslíte, že je dobré študovať v zahraničí? :)
Rozhodujem sa o výbere školy v Čechách, lebo "odbor polygrafia" tu na Slovensku nemáme. Najviac sa asi bojím, že sa nezaradím do kolektívu. Čo si o tom myslíte? Máte nejaké skúsenosti so študovaním v zahraničí? ;... Otvor fórum »
31. 12. 2012 10:39
14
Pomohol by mi niekto s týmto príkladom?
Daný je pravouhlý lichobežník ABCD s pravým uhlom pri vrchole B a s rovnobežnými stranami AB a CD. Uhlopriečky lichobežníka sú na seba kolmé a majú dĺžky /AC/ = 12 cm, /BD/ = 9 cm. ... Otvor fórum »
31. 12. 2012 10:21
16
Fiat palio weekend
Máte niekto palio 1. 2 benzin 98-99r. v? Resp. mali ste, poznáte niekoho, čo ho má? Napíšte sem nejaké postrehy ako hodnotíte toto auto ako Vám poslúžilo, či sa Vám veľmi kazilo, či sú ľahko... Otvor fórum »
31. 12. 2012 09:59
50
Aký je Váš názor
Chcel by som sa spýtať Vás na pár otázok, ktoré mi už dlhšie vŕtajú v hlave čo sa týka cirkvi. Takže: Najskôr môj názor na cirkev Podľa mňa väčšina totalitných režimov sa inšpirovala práve... Otvor fórum »
31. 12. 2012 09:33
8
Slova v ktorych sa nachadza slovo "plyš"
Napadaju vam dve slova, ktore maju zaklad "plyš"? Okrem plyšový a plyšák ... trapim sa s bratovou ulohou Otvor fórum »
31. 12. 2012 08:39
6
Hej Trnava a okolí
Dze idete slopat dnes ohnivú vodu , koná sa dačo v Trnave alebo jej okolí ? nech sa možme s kunpánmi dakde pichnút lebo sme jak praví degeši nič nevymysleli na Stalloneho svatek :D Otvor fórum »
31. 12. 2012 06:56- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 3 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?