myslim si ze nic take sa proste nestane. a aj keby tak tomuto svetu by to len prospelo. no este uvidim ako sa to bude vyvyjat. zatial ziadne zasoby potravin a tak nerobim. myslim ze je vacsia pravdepodobnost ze nic take nepride pretoze keby malo tak nikomu nic nepovedia a ne ze kazdy clovek to vie pride mi to dost na hlavu ze siria do sveta take veci ako keby nestacilo to co uz teraz v dnesnej dobe mame...
katastrofické scenáre sa tu predbiehaju jedna radosť.....
avšak ten čo číta Sväte písmo, vie, že dni, ktoré sa maju stať tak ako sú napísane skutočne prídu, len nie v tomto časovom období...
čaká nás teraz veľa zmien, bohužial nie najlepších z hladiska prírodných katastróf, mnohých a mnohých ľudských nešťastí a nakoniec padnutie najväčších ekonomik sveta a čo je najhoršie na jej konci je III. svetová vojna....
ťažko sa píšu tieto slová, v evanieliách ale aj stojí, že modlitbami sa da veľa zachrániť....
po celom svete sa organizujú modlitebné skupiny, ktoré svojím volaním, prosbami, vyprosuju zmiernenie, týchto neblahých svetových udalosti
tieto dni sa už naplňajú, treba len otvoriť oči.............
kurva ja sa chcem dozit silvestra ! ale tak neviem ci tomu mam verit alebo nie skor nie ale tento svet smeruje do zahuby to je jasne len to nepride hned teraz tak ako napisal nadomnou zajko ... aj ked ja niesom veriaci ale tak nejak to bude
» koniecsveta.com/... citaj si aj ked to nemusi byt uplne pravdive (teraz) kedze posledny datum pridania je tam januar 2011 nevadi
a k teme nemyslim si ,ze pride koniec sveta a ak pride tak pride nic s tym nenarobim (nic viac by som sa nesnazila spravit aj keby som vedele ze o hodinu vsetci pomreme proste zijem tak aby som nestracala cas blbostami zvacsa-a prave preto som teraz na Birdzi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Neviem si to predstaviť.
ale everything is possible.
ale inak, tá tma by bola super .
akurát by to mohlo spôsobiť dosť neplechy.
ked to pride tak to pride chodte sa preventivne ozrat,zasexovat si a dat si poslednu cigu a mozte byt kludni
ozaj budes neplodny ak ti nejaka nevytrubi a ty je nepalcnes..
..takéto bullshity ma vobec netrápia
Jú, uvidíme Dialgu a Palkiu!
K teme, je to blbost, vsetky tie kraviny okolo konca sveta... Neboj, darceky dostanes...
Citujem: ,,10% populácie nemusí prežiť. Po tom by mal byť svet lepší."
Či tomu verím? Neviem. Som toho názoru, že čo sa má stať, to sa stane
avšak ten čo číta Sväte písmo, vie, že dni, ktoré sa maju stať tak ako sú napísane skutočne prídu, len nie v tomto časovom období...
čaká nás teraz veľa zmien, bohužial nie najlepších z hladiska prírodných katastróf, mnohých a mnohých ľudských nešťastí a nakoniec padnutie najväčších ekonomik sveta a čo je najhoršie na jej konci je III. svetová vojna....
ťažko sa píšu tieto slová, v evanieliách ale aj stojí, že modlitbami sa da veľa zachrániť....
po celom svete sa organizujú modlitebné skupiny, ktoré svojím volaním, prosbami, vyprosuju zmiernenie, týchto neblahých svetových udalosti
tieto dni sa už naplňajú, treba len otvoriť oči.............
filip
a k teme nemyslim si ,ze pride koniec sveta a ak pride tak pride nic s tym nenarobim (nic viac by som sa nesnazila spravit aj keby som vedele ze o hodinu vsetci pomreme proste zijem tak aby som nestracala cas blbostami zvacsa-a prave preto som teraz na Birdzi )