Rozmyšľam čo originalne vymyslieť ale za ten čas veľa veci už bolo hlavne je to na baby. Potešila by vás večera ktoru by som varil ja kebyže sa podarí sviečky vinko alebo šampanské na privýtanie ruža a príjemna hudba ked by vyšlo počasie tak vonku keď
posledne vyročie ...aspoň myslim, že dva roky to boli tak som zrušil lebo viac ma bralo na trening ako s ňou niekde vysedavať čiže ak ťa ma rada ta ušetri peňaze a eb na to ona to prežije
Veď jasne kašlať nato takto si aj myslí že to bude proste veď to je take normal ale kebyže ju nejak prekvapim bola by určite milo prekvapená. Uvidím kupovať darčeky a blbosti tých bolo dosť a aj večerý niekde v reštavráciach a podobne blbosti kino atd. také odveci toto by som aspon sám urobil hoci aj parky ale bolo by aspon niečo
@azurko17 : mas moju plnu podporu, spravil by som to podobne. Ja sa nehambim za to ze som romantik a ak polovica ludi nie je, kasli na nich. Vid @luc.ka. S ruzou by oko vypichla ale ak by jej chlap 4 roky nedoniesol ruzu, tak by ho nechala.
Kolko ludi, tolko chuti.
Ak ste spolu 4 roky, vies co ju potesi . Jednu svoju som na prve vyrocie vzal k hracej fontane, vzal pohare na sampus a sampanske, malinky kolacik a tam sme sedeli a spominali na cely rok.
Snubný prsten ? uff neblázni tu ružu len preto lebo si myslím, že tým nepokazím nič tu ide skôr oto, že jej poviem aby sa obliekla nejak že mam pre nu prekvapko samozrejme prvá myšlienka oo pôjdeme niekde na večeru niečo mi kúpil a tak ale keď ju zoberiem domov a toto uvidí malo by ju to prekvapiť. Dúfam a to privitanie skúsim poriešiť ružu asi stoho vyhodím uvidím ešte
Ten nápad z fontánov hm zaujímave ale zrejme tu fontánu by som nenašiel troška dalej by som musel ísť ale určite ju to potešilo. Ale každý tu má iný názor vidím hore tie prvé, že vôbec nadšené tým neboli
Ja som spravil romantickú večeru pri sviečkach a zabodoval som u mojej priateľky. A keď jej dám ružu, tak je tiež strašne happy. Takže tak. Záleží od každej. Moja má rada takéto romantické veci a kvety. Otrepané, ale má to niečo do seba. Po takej dlhej dobe by si mohol vedieť, či také rada.
A urobil som aj ďalšiu otrepanú vec. Dal som jej zahrať našu pesničku v rádiu aj s venovaním. Bola rada. Neviem prečo by sa normálne dievča malo naštvať alebo niečo iné za romantický (aj keď možno otrepaný) prejav lásky. Možno to je v každom filme, ale je možné, že ona nič také nenažila a chce, takže pre ňu to môže byť úžasné.
@azurko17 cervena ruza je tusim to najvacsie klise v celom nekonecnom univerze..hned vedla pomady na stuzkovej a citatoch o laske..mozem o sebe smelo povedat, ze som ten najvacsi romantik na svete, ale podobne ako napisala @luc.ka , presne to iste by som spravil aj ja..to uz radsej kupim karafiat a spravim si z toho srandu ..ja som napriklad mojej spravil tak, ze som varil priamo pred nou a len v zastere, uplne holy..ale fakt..po 4 rokoch by som vytiahol napad co spravit z paty a nie sa pytal na forku
Vy ste tu totálne padnutý na hlavu Nechápem, prečo by to malo byť klišé. Veď aj keby ju zobral na kolotoč, tak podstata je v tom, že je to od neho, že niečo vymyslel a nie či je to otrepané. Mňa vždy potešilo hocičo a čo sa týka tej ruže na začiatku, žiadna ju nechce, ale každá ju bude mať 10 rokov vysušenú v šuflíku... ja hovorím GO ON
a mne sa to páči, aj keď je to gýčové, otrepané a klišé. Sú baby čo na toto fakt nie sú a sú baby, čo na toto fakt sú Svoju priateľku hádam poznáš, aby si vedel do ktorej kategórie patrí.
Nemuselo by to byť ani také nóbl so šampanským a sviečkami,len nech je to originálne a nečakané.
Alebo ešte možno niečo po čom túži ona, ísť niekam, splnenie nejakého jej sna.
Ja mám 29,a som gýčové otrepané klišé, ale stále mám v hlave predstavu nejakej super narodeninovej párty o ktorej nebudem vedieť
a ako darček ma najviac potešila zatiaľ vec, ktorú som dostala, nebola drahá, ani špeciálna, ale chcela som ju a keď mi ju daroval, znamenala pre mňa veľa, pretože znamenala, to že ma počúval, že presne vedel, čím mi urobí najväčšiu radosť.
@chef luc.ka narazala na hrubky v tom slove ... privYtal
@azurko17 a inac tiez sa cudujem , ze preco to kazdy povazuje za klise. preboha! to uz nikto nieje romanticky? mna by nahodou ruza potesila. kvety vzdy potesia. alebo nejaku kyticku. malu..... ale ta vecera. za tie 4 roky si jej nic nevaril? resp. spolu? lebo mna by veru tou vecerou nejako obzvlast ten moj nepotesil, kedze si varievame spolu alebo na striedacku dost casto a beriem to uz ako normalnu vec. ........... pre mna najromantickejsi vecer v zivote bol, ked som bola s chalanom v noci na slavine, popijali sme vinko, pred nami pekny vyhlad na nocnu bratislavu a obdalec hral nejaky chalan na saxofone. (vsetko bolo super, kym nedosli polisi a nechceli nam dat pokutu, za pitie alkoholu na verejnosti ) .... takze tiez by som sa priklonila k chef-ovmu napadu. niekam von so sampanskym alebo vinkom a urobit si pekny vecer.
Veľa veci sa dá vymyslieť a uskutočniť ale len málo veci je zo srdca a z lásky a myslím, že kebyže jej dám hocičo aj tu ružu určite ako bolo písane vyžšie mala by ju dlho niekde zavesenú a určite by mi nepovedala, že sa jej to nepači už len preto, že ma ma rada. Osobne si myslím, že takéto výročia netreba oslavovať veď oslava je vlastne každý jeden deň keď môžem byť pri nej, ale menšie oživenie a občas nejaké to prekvapenie poteší každú ženu. A inak nie ešte som jej nikdy nevaril takže dúfam, že ju to prekvapi, lebo toto čakať určite nebude ako ju poznám.
Aj ked je to klise, mne by sa to lubilo, lebo ked je to od srdca a priatelka je normalna, tak ju to urcite potesi ... smelo do toho mne sa akurat skoncil 4 rocny vztah, takze odporucam uzivajte si to, ze sa lubite a takychto vecerov by malo byt viac, nielen na vyrocie drzim palce
Tak dnes sa už natom pracuje uvidím večer dúfam, že sem nemá prístup a si to neprečítala inak tá ruža nebude ale napísal som jej list ten list jej dám keď príde a poviem jej že nech si o otvorí až keď tento večer skončí a prečíta keď budeme pri sebe. Lepšie ako s tou ružou to je... ružu som dal už veľa krát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
tu mas par napadov
» forum.freespace.sk/tema/1868-origi...
alebo potom toto
a tú ružu na privýtanie by som ti vážne hodia do ksichtu-nič v zlom aj ked ruže milujem ale privítanie
a btw ..skús čosi originálnejšie,nejaké prekvapko...ale snubný prsten ! rovno ..a čo
Kolko ludi, tolko chuti.
Ak ste spolu 4 roky, vies co ju potesi . Jednu svoju som na prve vyrocie vzal k hracej fontane, vzal pohare na sampus a sampanske, malinky kolacik a tam sme sedeli a spominali na cely rok.
@luc.ka chcela podľa mňa skôr poukázať na chybu s slove privÝtať, ako na samotnú ružu.
A po 4och rokoch už snáď vieš niečo o vzťahu tvojej priateľky ku kvetom, aby si si do nej nedosádzal každú odpovedajúcu z fóra, nie?
Však spolu nie ste týždeň.
Nemuselo by to byť ani také nóbl so šampanským a sviečkami,len nech je to originálne a nečakané.
Alebo ešte možno niečo po čom túži ona, ísť niekam, splnenie nejakého jej sna.
Ja mám 29,a som gýčové otrepané klišé, ale stále mám v hlave predstavu nejakej super narodeninovej párty o ktorej nebudem vedieť
a ako darček ma najviac potešila zatiaľ vec, ktorú som dostala, nebola drahá, ani špeciálna, ale chcela som ju a keď mi ju daroval, znamenala pre mňa veľa, pretože znamenala, to že ma počúval, že presne vedel, čím mi urobí najväčšiu radosť.
a to ti je niekedy viac ako sviečky a šampanské .
@azurko17 a inac tiez sa cudujem , ze preco to kazdy povazuje za klise. preboha! to uz nikto nieje romanticky? mna by nahodou ruza potesila. kvety vzdy potesia. alebo nejaku kyticku. malu..... ale ta vecera. za tie 4 roky si jej nic nevaril? resp. spolu? lebo mna by veru tou vecerou nejako obzvlast ten moj nepotesil, kedze si varievame spolu alebo na striedacku dost casto a beriem to uz ako normalnu vec. ........... pre mna najromantickejsi vecer v zivote bol, ked som bola s chalanom v noci na slavine, popijali sme vinko, pred nami pekny vyhlad na nocnu bratislavu a obdalec hral nejaky chalan na saxofone. (vsetko bolo super, kym nedosli polisi a nechceli nam dat pokutu, za pitie alkoholu na verejnosti ) .... takze tiez by som sa priklonila k chef-ovmu napadu. niekam von so sampanskym alebo vinkom a urobit si pekny vecer.
ale sto ludi, sto chuti..
Ak je ten typ, že nemá rada preromantizované veci, tak to nerob.
Ale ja si myslím, že je to super nápad. Vôbec to nemusí byť také vážne a nudné. Hlavne ak by si spravil tie párky A ružu nevyhadzuj !!