Prosím Vás, neviete niekto komu patrí toto číslo, volalo mi cez hodinu asi 5 minút vkuse, doma som naň zavolal a začala tam hrať nejaká hudba a asi po 10tich sekndách začala nejaká žena hovoriť, že volaním na toto číslo neviem čo, bolo to hrozné tak som
takéto prezváňanie je jeden zo sposobov získavania kontaktov do databáz call centier. Vo vačšine prípadov to robí počítač, a keď zdvihneš tak sa ti pravdepodobne nikto neozve a hovor sa automaticky ukonči. Prípadne ak odpovieš na neprijatý hovor tak tým potvrdíš že to číslo je aktívne. A za nejaký čas možeš očakávať telefonát, tentokrát od živého oprerátora zo žiadosťou o vyplnenie krátkeho dotazníka, alebo s úžastnou ponukou nového paušálu len pre ůzky okruh zákazníkov, alebo niečo podobné...
neznasam takychto kktov co stale otravuju ani nevies co chcu aj mne stale vyvolavaju podobne cisla ale hlavne mi volaju pice co ponukaju pausaly a podobne (sorry ja viem ze je to ich praca a nemusia to byt pice aj v reale
@9 omg trapas, vieš ja som si nevšimol čo to je za číslo len som čakal jeden hovor a zrazu mi to zavolalo a bolo tam +421 tak som si povedal že to bude to číslo čo mi má volať..
áno viem, bolo to hrozné som napísal ako že to bolo také divné proste 13 miestne číslo ktoré začína 03 je to divné @15 , pre zaujímavosť na anketárske čísla sa nedá volať takže nevišlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.kdovolal.cz/index.php?cis=4...
» www.vyhladavaniecisla.sk/cislo/421372901...
nie si jediný..
a ešte keď čítam že sú prípady kedy to berie nehorázne prachy za zodvihnutie tak ako..určite budem dvíhať neznámemu číslu
@2 no veď ani v tých linkoch to nie je proste je to nejaké pokazené číslo a viem tá žena mi niečo také hovorila ...
veď ak niekto máte veľa peňazí tak tam zavolajte
@9 omg trapas, vieš ja som si nevšimol čo to je za číslo len som čakal jeden hovor a zrazu mi to zavolalo a bolo tam +421 tak som si povedal že to bude to číslo čo mi má volať..