Diskusie - 4482. stránka fóra
24
Chodí niekto na bilingválny gympeľ v Sučanoch, alebo v Prešove?
Podala som si prihlášku na bil. gympeľ v sučanoch a v prešove (anglické). Chodí tam niekto? :) ... Aké boli skúšky? ..Je mi jasné že ľahké neboli :D čo na nich zhruba bolo? Otvor fórum »
18. 2. 2012 19:35
24
Poraďte mi nejakú, fakt že dobrú hru
Chcem si zahrať nejakú fakt že dobrú hru po dlohom čase pls okrem GTA, CALL OF DUTY to už mám prejdené Otvor fórum »
18. 2. 2012 19:13
5
Som normálna?
Je normálne ked sním hcem spat ale len s podprsenkou? a ako mu to povedat? Otvor fórum »
18. 2. 2012 18:47
9
Videli ste The secret? Ak áno, čo si o tom myslíte?
Videli ste The secret? Ak áno, čo si o tom myslíte? Otvor fórum »
18. 2. 2012 18:25
12
To už sa nedá nikde pozriet online film???:D
to už sa nedá nikde pozriet online film???:D Otvor fórum »
18. 2. 2012 18:14
47
Kedy sa mu postaví, aby bol schopný sexu?
Dá sa to dosiahnut aj iba bozkávaním? teda ak mu baba nemusí robit fajku. . Otvor fórum »
18. 2. 2012 18:11
30
Je to pravda?
Je pravda ked chalan povie že si dá pozor, tak si dá naozaj pozor? dokáže to ustriehnut? nemože baba ostat vtom? poprosím rady, nie výsmešky, dakujem Otvor fórum »
18. 2. 2012 17:59
55
Chceli by ste, aby po vašej smrti vám zmazali účty na soc. sieťách alebo chcete, aby tu zostali?
Chceli by ste zmiznúť aj zo sveta soc. sietí alebo chcete, aby na vás ľudia spomínali a písali vám odkazy?? Poznáte nejakého užívateľa Birdz, ktorý už nie je medzi nami a jeho... Otvor fórum »
18. 2. 2012 17:49
97
Ako to reálne vidíte so Slovenskom ?
- má naša generácia šancu žiť v prosperujúcej krajine ? - čo by sme zmenili na našom štáte ? - pôjdete voliť ? ak áno koho ? - uvažovali ste niekedy o vstupe do... Otvor fórum »
18. 2. 2012 17:41
11
Maturita
ahoj, viem ešte nie som ani na gympli, ale chcela by som byť psychologičkou.. a čítala som na nete že mám robiť maturitu z biologie a nosky.. aký predmet je tá noska? :P Otvor fórum »
18. 2. 2012 17:10
8
русская музыка
Ste fanúšikovia? Ak áno, ktoré pesničky máte najradšej? Ja mám momentálne rád túto: http://www. youtube. com/watch?v=2dxOJCA9-zw Otvor fórum »
18. 2. 2012 17:10
42
Husle
nepoznáte nejaké piesne , kde hrajú iba husle? a majú takú smutnú melodiu? strašne sa mi také piesne páčia. ak také poznáte, napíšte link Otvor fórum »
18. 2. 2012 17:04
4
Program na tvorbu videa
prosím vas poradte mi nejaky slušný program na tvorbu videa :) len nech to neni movie maker lebo ten mam a nejak mi blbne. .. dakujem vopred :) Otvor fórum »
18. 2. 2012 17:02
7
Trebiška? Názory?
Prosím vás chodí/chodil niekto na trebišku( Gymnázium Trebišovská 12, Košice) ? Názory?..Ako vás tam prijali?. Ľudia?Učitelia?..vďaka Otvor fórum »
18. 2. 2012 16:53
5
Problém s CSS
Ahojte. Mám problém s CSS, a to taký, že keď spustím CSS tak mi vvybehne toto : "Platform Error : module failed to initialize" a následne na to : "Inštrukcia "oxoed83e2c"... Otvor fórum »
18. 2. 2012 16:27
10
Paci sa mi dievca
velmi sa mi paci jedno dievca. Neviem ako jej mam povedať ze ju mam rad. Bojim sa ze sa vysmeje alebo nieco take . Otvor fórum »
18. 2. 2012 16:24
7
- 1 Ktoré z týchto mojich obľúbených miest ste tiež navštívili?
- 2 Keď spíte, potrebujete v posteli súkromie, alebo spíte radšej s partnerom?
- 3 Pozbierať bezdomovcov na SK a odoslať ich bojovať na Ukrajinu?
- 4 Súhlasíte so zmenami času?
- 1 V akej časti BA ste už niekedy bývali?
- 2 Aký máte názor na bývanie v panelákoch na sídlisku?
- 3 Ktoré z týchto mojich obľúbených miest ste tiež navštívili?
- 4 Ja som sa tiež musel starať, a to hovorím
- 5 Hi, akej farby je Vás dnešný outfit
- 6 Keď spíte, potrebujete v posteli súkromie, alebo spíte radšej s partnerom?
- 7 Nonstop uzliace sa vlasy
- 8 Pozbierať bezdomovcov na SK a odoslať ich bojovať na Ukrajinu?
- 9 Súhlasíte so zmenami času?