Chodí niekto na bilingválny gympeľ v Sučanoch, alebo v Prešove?
Podala som si prihlášku na bil. gympeľ v sučanoch a v prešove (anglické). Chodí tam niekto? ...Aké boli skúšky? ..Je mi jasné že ľahké neboli čo na nich zhruba bolo?
Osmácka matika s prvkami logiky a slovina klasika (kompáro) a tak..... Ak ti mám poradiť tak chod na iný gympel a potom ak budeš mať vyššie ambície tak chod na IB.
@corwinuss Ja chodím teraz do osmičky a chcem aspoň skúsiť..len my sme teraz ten reformný ročník tak neviem či budú brať ohľad nato ..ale podľa mňa by mali..
@corwinuss máme inak sformulované učivo ..to čo sa učia teraz deviataci, my budeme preberať až niekedy na strednej ... to je ten reformný ročník .. veď pripravujem sa ...ale keď som videla že idú prijať 96 ľudí a už teraz tam poslalo prihlášku okolo 166 ľudí tak ma zmrazilo
Ja sa pripravujem tiež Bola som na pretestoch, tá logická časť v pohode, to si ale mohla ísť na to pretestko bo niektoré veci by ma ani vo sne nenapadli a slovina, tá sa celkom dá, je tam pár vecí čo sme ešte nebrali ale napríklad si požičaj starú slovinu, alebo deviatacku, to ti požičajú a tie poučky si odpíš A matika, no, tak to je sila Tam veci o ktorých sa u nás môže snívať A furt tam trepali uhlopriečku napríklad a obsahy všemožných útvarov a podobne . Ale viem že z tej matiky budú isto brať ohľad aj na nás, neviem aké máte knihy ale viem že z tej našej tam budú dajaké úlohy, lebo Boška pýtala od Boška a ten jej bral od učiteľky našej resp.-corwinuss Boška ako vaša zástupkyňa má manžela zástupcu u nás A tie knihy také do hneda zladené a na prednej obálke sú zdegenerované deti v balóne Ak ťa teda iśčo niečo zaujíma alebo tak, píš správu A inak odkiaľ vieš koľko deti sa tam hlási? Inak minulí rok sa hlásilo necelých 500 a skúšky spravilo 133 Takže keď spravíš skúšky, nie je problém
@cmuka12311 na to pretestovanie som nemohla ísť lebo šak máme Sučany ďaleko a akurát vtedy boli také blbé cesty ...ale určite kebyže som bližšie tak idem aspoň na jedno ...veď práve tej matiky sa najviac bojím ...slovinu si myslím že by som aj nejak mohla dať ale matika je už o inom také úplne odveci knihy máme ..chodím na doučko kvôli tomu že neviem či budú brať ohľad ..daj si oné ..stránku tej školy a tam niekde v novinkách máš napísané ...tam je stále že dátum a pri tom koľko nových prihlášok je ..tak vidíme sa na skúškach teda
A ja to tam nemám Budeš mi písať A veď aj my, dva týždne sme brali tabuľku takú jednu a len s inými údajmi Som myslela že tú ućku roztrhám od nudy alebo postavím eiffelovku v triede Hej, no, budú aj nebudú Ale veď toto môžeme cez správy poriešiť, bo tu sa mi to nechce vypisovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov