Diskusie - 4551. stránka fóra
41
Čo si myslíte o tom zákone,,.
....ohľadom sťahovania hudby a autorských právach? Myslíte si, že sa niečo zmení? Že ľudia zahodia svoje MP3 prehrávače, prestanú sťahovať hudbu a filmy, nebudú počúvať hudbu v mobiloch?? Myslíte si že to celé... Otvor fórum »
30. 1. 2012 19:34
17
Ja sa pytam y odpovedate
chlapy kolko vam mera? baby ako velke mate rady penise? ake velkosti ste mali, co vam vyhovovalo? Otvor fórum »
30. 1. 2012 19:14
18
Lenivy student a birdz - riesenie prikladov bez snahy
Za mojich cias internet nebol, neboli fora, ziadna wiki ani riesene priklady online. V prvom rocniku ZS som bral mnoziny, podmnoziny, prieniky a knihy ma neucili ako nejakeho zaostaleho s downovym syndromom a aby som... Otvor fórum »
30. 1. 2012 19:12
12
Úžasná technika masturbovania --> CHALANI
Dajte si do pohára s letnou vodou cca 2 a viac čajových ližičiek sódy bikarbóny a rozmiešajte. 5 min si tam máčajte a preťahujte penis. Po 5 min. si normálne vyhonte. ... Otvor fórum »
30. 1. 2012 19:04
57
Keď si v kine odídeš ,,.
30. 1. 2012 18:49
30
Knihy a môj život
ktorá kniha vám dala niečo do života ?? a ak tak, tak čo ?? :) trebárs, že vám pomohla sa pozerať na svet inak, lepšie.. alebo podobne :) Otvor fórum »
30. 1. 2012 18:32
1
Wazzub
Ahoj všetci, Viete si predstaviť biznis, ktorý Vám za krátku dobu dokáže zmeniť k lepšiemu Vašu finančnú situáciu? Biznis do ktorého nemusíte dať ani cent, ktorý... Otvor fórum »
30. 1. 2012 18:22
28
Piercing v jazyku
Prosím vas chcem sa spytat ci mize mat nejake nasledky ked si sám chcem prepichnút jazyk..... . Otvor fórum »
30. 1. 2012 18:08
23
Pomoc s príkladom
Prosím Vás veľmi pekne, pomôžte mi s jedným príkladom, je to súrne, ale neviem si s ním rady... Tu je zadanie: Júlia na výlete v Londýne prvý deň minula jednu tretinu libier, druhý deň dve... Otvor fórum »
30. 1. 2012 18:02
2
Žurnalistika UKF
Ahojte, študuje tu niekto žurnalistiku na UKF? :) Je ťažké sa tam dostať, hlási sa tam veľa ľudí, prípadne, aké je samotné štúdium? (náročnosť a pod. ), vopred dík :) Otvor fórum »
30. 1. 2012 18:01
28
Chvalite sa svojim partnerom?
Hovorite o svojich frajeroch/frajerkach pred vasimi kamaratmi? :P Popripade mate spolocnych kamaratov so svojim priatelom/priatelkou? :D Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:58
29
Ako by ste zabíjali zombie keby sa to tu začalo zvrhávať?,,.
Ako by ste zabíjali zombie keby sa to tu začalo zvrhávať?... Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:25
22
Lokal TV
VIDEL NIEKTO Z VÁS UZ LOKAL TV ???? AK Áno TAK AKY PROGRAM MAJÚ NA VYTVÁRANIE ANIMÁCIE ????????? Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:19
5
Plánuje niekto študovať účtovníctvo na vš?
Plánuje niekto študovať účtovníctvo na vš? Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:19
59
5 vecí ktoré vás robia šťastnými, 1 najobľúbenejšia vec
Skúste sa zamyslieť a napísať pár vecí ktoré vás robia šťastnými. Nejaký taký jednoduchý zoznam. napríklad 1. hudba 2. priatelia 3. sloboda 4. knihy... Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:17
16
Matika
Neviete mi nahodou niekto s tymto poradit prosim? :DD Dany je pravouhly trojuholnik XYZ , v nom je vpisana ktuznica s polomerom r-5cm a dlzka usecky XZ- 14cm ulcte obsah a obvod trojulolnika :)? ak by niekto vedel vobpred... Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:05
20
Co je prstovanie?
Prosim vas co je prstovanie a ako sa to roby, nie je to skodlive?od akeho veku swa to robit moze mozem si to robit sama? Otvor fórum »
30. 1. 2012 17:02
18
Pls pomôžete mi? Chcem zistiť koľko zelených hviezdičiek sa dá najviac získať za fórum na birdz-i /červených počet som už zistil
Pls pomôžete mi? Chcem zistiť koľko zelených hviezdičiek sa dá najviac získať za fórum na birdz-i /červených počet som už zistil Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:58- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 5 Uz si si strkal prst do riti?
- 6 DOMÁCA ÚLOHA
- 7 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 10 Uz si si strkal prst do riti?