kedysi by som tam bola schopná sedieť dlhšie. odkedy robím v kine, tak som priam alergická na ľudí, čo tam sedia do posledného titulku. áno, chpm, kino je super, väčšinou sú super pesničky k titulkom, ale preboha, kedy to máme stíhať upratať???
ale tak počas začiatočných titulkoch, počkám, kým odíde väčšina, nech nemusím stáť a čakať, kým vyjdú ostatní a potom odchádzam
už sa mi stalo, že som tam proste sedela do konca titulkov (a spolu so mnou celé kino, takí sme boli očarovani z filmu) a niekedy som hneď zdrhala, aby ma náhodou nezbili iní pozerači za to, že som sa tam celú dobu ujebávala jak šialená (prípad Harryho Pottera, tie filmy nedávam bez smiechu, Radcliffe je nehorázne zlý herec)
@kachie Norwegian wood. ani neviem prečo. kniha bola miliónkrát lepšia, ale v niečom sa mi nehorázne páčila atmosféra. prišlo mi to ako skvelý vizuálny doplnok ku knihe, obohatený o čarovnú hudbu Jonnyho Greenwooda... to som musela ostať do konca
akože už mi je to jedno, už to nerobím, ale z pohľadu zamestnanca, ktorý tam musí čakať dovtedy, kým sa poslednému zadku uráči opustiť pohodlie sedadla, aby tam po nich mohol upratať ten bordel... waaaa, to bolo fakt annoying
@luc.ka jaaaj to sú tí pukancoví čo tam robia bordel...tak to ja do kina neťahám pukance, keď tak kávu (ups! to len raz som prepašovala, inak bordel nerobím)...
vo vacsina pripadov, este jak idu titulky tak na zaver je este nejaka scena.. ZASADNE neodchadzam z kina skor jak sa neskoncia titulky (tie s vacsimi pismami)
V kine som nebol ani napamatám.. Nič zaujímavé nešlo, alebo som nemal s kým ísť... Ale počkám si aké recenzie mi dá @teriq na nový Underworld, a tam by som šiel
@luc.ka ja tam sedím vždy do konca titulkov a nevidím dôvod, prečo by som nemal. Titulky beriem ako súčasť filmu. A okrem toho za hentie nekresťanské peniaze by som tam mal mať právo aj prespať.
@finrod bývajú dva typy tituliek. a pokiaľ po tých prvých ako napr pri Twilighte boli mená hl. postáv, ide ešte jedna záverečná scéna, tak sa bočné svetlá nerozsvietia, v kine by mala byť ešte tma. aspoň u nás to tak funguje. Projekční vedia, či v tom filme ešte niečo bude al nie po prvých krátkych titulkoch, a pokiaľ ti rozsvietia s veľkým THE END, tak môžeš pokojne odísť
@chevro áno, máš právo, to ti nikto neberie. lenže akonáhle skončí posledná reklama na partnera filmu, treba vstať a odísť. lenže sú experti, ktorí sa tam ešte hodinu olizujú, prípadne obliekajú a čvachtajú sa preč. netvrdím, že to je tvoj prípad, ale ver mi, ľudí, čo musia upratovať ten binec, to vie pekne vytočiť
@41 prípadne ak som ešte čakala na názov nejakej pesničky zo soundtracku.... ale tie sú vždy tak debilne písané v 2-3 stĺpcoch, že i tak málokedy stihnem, čo chcem
@chevro aach jaj :d a tak no. zas niekoho to zaujíma. ale nemám rada také páriky, čo tam sedia až do vypnutia projektora a bozkávajú sa. to mám chuť ich vytiahnuť za jazyky von
ja ostávam tak do polovice titulkov, vždy si chcem vychutnať záverečnú pieseň, ale tie svetlá, hluk odchádzajúcich a vraždené pohľady zamestnancov ma vždy odradia od toho ostať až do konca...
hehehe tiež mi to napadlo... ale keby aj, čo ja ich poznám?
no mňa maximálne zaujíma réžia, scenár a hudba a neviem teda, nakoľko spracovávaš informácie o tom, kto robil kostýmy a kde nakúpili mejkapy a podobné...
@teriq faakt? co ti jebee toto by som nikdy nepovedala!!! diky za upozornenie!!! a pisala som ze tie velke titulky.. ze odchadzam po nich až.. no potom už ked su tie ze je tam len cierna plocha a bežia mena.. tak to už nekukam..
@teriq u nas v KE v multikine som bol na premiere Green Lanterna...bezalu titulky, rozsvietilo sa vsetko a isiel som...az neskor som zistil ze tam este bola scena...detto Max Payne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale tak počas začiatočných titulkoch, počkám, kým odíde väčšina, nech nemusím stáť a čakať, kým vyjdú ostatní a potom odchádzam
už sa mi stalo, že som tam proste sedela do konca titulkov (a spolu so mnou celé kino, takí sme boli očarovani z filmu) a niekedy som hneď zdrhala, aby ma náhodou nezbili iní pozerači za to, že som sa tam celú dobu ujebávala jak šialená (prípad Harryho Pottera, tie filmy nedávam bez smiechu, Radcliffe je nehorázne zlý herec)
akože už mi je to jedno, už to nerobím, ale z pohľadu zamestnanca, ktorý tam musí čakať dovtedy, kým sa poslednému zadku uráči opustiť pohodlie sedadla, aby tam po nich mohol upratať ten bordel... waaaa, to bolo fakt annoying
no to je úplne jedno, aj keby tam ježiško sedel a šíril okolo seba len dobro, tak ten človek musí čakať, kým odíde.
@edisek jak to!! Muži, ktorí nenávidia ženy, Kalašnikov, Kontraband, Nebezpečná metóda...nič?
Ja si tie titulky fakt čítam a sledujem kto na tých filmoch robil atď., ale hneď ako skončia odchádzam.
hehehe tiež mi to napadlo... ale keby aj, čo ja ich poznám?
no mňa maximálne zaujíma réžia, scenár a hudba a neviem teda, nakoľko spracovávaš informácie o tom, kto robil kostýmy a kde nakúpili mejkapy a podobné...
ale väčšinou počkám, než sa všetci vytrepú a potom