Diskusie - 4576. stránka fóra
15
Matematika
nepomohli by ste mi niekto s matikou ?.. som na matiku total debil a uz som v koncoch :D aj by som tu dala fotku toho papiera s prikladmi co mi treba vyratat ale neviem ako ....... Otvor fórum »
23. 1. 2012 17:47
1
Príklady zo stredoskolskej chemie
Ahojte, ak by sa tu nasiel niekto ochotny tak by sa mi mohol pozriet na niektore priklady, potrebujem do skoly :-) http://www. mediafire. com/?8zze4co4op1397v Otvor fórum »
23. 1. 2012 17:29
14
"úlovky" z konzervy
akurát otváram konzervu ( takú svojim obsahom určenú pre nás ľudí na papanie), tak mi tak napadlo, či sa vám už niekedy podarilo "vyloviť" z konzervy niečo zaujímavé, čo tam nepatrilo :) ja som... Otvor fórum »
23. 1. 2012 17:26
40
Zlepšovák?
Ahojte. Som s dievčaťom asi 2 mesiace. No už by som celkom rád začal s ňou aj sexuálne žiť. Na tom by nič nebolo len pri prvom pokuse nech som sa snažil ako som... Otvor fórum »
23. 1. 2012 17:25Kupim hry na Playstation 3
Dobry Deň kupil bi som hry na Playstation 3: Spider-Man shattered Dimensions Ratchet a Clank all 4 One Ice Age 3 Transformers 3 dark of the moon ... Otvor fórum »
23. 1. 2012 17:21
38
Najneobvyklejšie miestečko lásky
Pochválte sa, na akých miestach ste to rozbalili:)))(snad to tu ešte nebolo):D Otvor fórum »
23. 1. 2012 17:17
10
Nezvyčajný darček
Aký najnezvyčajnejší darček ste podarovali alebo sami dostali? Otvor fórum »
23. 1. 2012 17:11
1
Program na videá
Poprosila by som typ na nejaký jednoduchý program na úpravu videí, potrebujem zoskupiť videá, napríklad ako tu (len menej): http://www. youtube. com/watch?v=4_P02TQEGBQ Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:58
2
Fyziológia Pieštany
Chcel by som sa spýtať či je tu niekto kto tam chodí, chodil alebo chce ísť a trošku by mi pomohol že ako to tam chodí, či ste spokojní a podobne... :-) dík Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:54
43
Ako mám na neho zabudnúť?
ahojte. potrebujem poradiť..ako mám zabudnúť na chalana , ktorý iba využíval moje city a zistila som , že je to ... (. a založil si na pokeci falošný babský nick a má na jednom profile svoje holé fotky. :(..ale to... Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:46
45
Všetci tu v poslednom čase ako teľce spomínate iluminátov,,. a pritom väčšina sa smeje na konci sveta ktorý má byť tento rok. Ste
Poslúžte si, dajte mi červené hviezdičky, plne to chápem... Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:44
2
Nevete na jakom programe by som spravil takéto podobné vydeo ?
http://www. youtube. com/watch?v=SthxnaCs84g& feature=fvwrel Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:44
12
Narodeniny snov
Keby ste si na oslavu svojej 18ky mohli dovoliť čo len chcete, akékoľvek veci chcete a ísť kamkoľvek na svete čo by to bolo? :) samozrejme fin. rozpocet by ste mali neobmedzeny :) Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:39
4
Fotka na webke
Nedá sa nejak posunúť?.. lebo tak mi to dosť blbo seklo... Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:38
10
Odmietnutie práce u prezidenta
Predstavte si, že vám je ponúkaná prestýžna práca u samotného prezidenta. Problém je, že ju nechcete. Vašou úlohou je úctivo túto ponuku odmietnuť, tak, aby ste prezidenta neurazili s... Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:37
6
.
Pozor na tuto agenturu, dopredu inkasuje peniaze za fotky, ktore ani neviete ako budu vypadat, nasledna reklamacia neprichadza do uvahy... . Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:28
20
čo mám robiť?
vobec si nerozumiem so svojimi vrstovnikmi ani spoluziakmi... som uplne ina ako oni a nebudem sa pred nimi pretvarovat, ze som niekto iny ako to robia druhi... nedokazem nikomu inemu doverovat, som samotar, a preto ma aj... Otvor fórum »
23. 1. 2012 16:06- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?