ahojte.potrebujem poradiť..ako mám zabudnúť na chalana ,ktorý iba využíval moje city a zistila som ,že je to ...(.a založil si na pokeci falošný babský nick a má na jednom profile svoje holé fotky. ..ale to je jedno nechcem o tom písať.potrebujem radu aq
pochopiť, že ma nemiluje naozaj, a tak nebudem sa stýkať s niekým komu by som mal ubližovať, alebo on mne. možno existuje niekto kto ťa má rád a chce to len čas
@zuzka2403 toto je verejneé diskusné fórum, čiže môžem do komentára drbnúť čokolvek od obyčajného "aha" až po rozsiahly monológ o tom aká si prijebaná a nespravíš s tým nič ani keby si sa postavila na hlavu.
@flyingislife no nehnevaj sa Miško, ale ty si jej fakt geniálne poradil...chúďa baba...:/
hm, Zuzi...keď miluješ, tak ťa to neprejde zo dňa na deň...akonáhle si uvedomíš, že ťa len využíval a nebolo to reálne, bude to bolieť ešte viac ale prekonáš to...si silná bytosť a hoc si z toho teraz úplne mimo, zvládneš to..
len nebuď sama, vyrozprávaj sa a skús nájsť pozitíva na tom, že s ním nie si.. ak by niečo, pokojne píš TSku..
To tu asi nikdy neprejde deň bez toho, aby sa tu riešilo kto s kým prečo chodí/nechodí ??? Tak baby načo si začínate s niekým kto je kkt ? Lebo ešte som tu nikdy nevidel že by sa tu na fórach sťažovali chalani len baby sa tu furt chcú vykecávať zo svojich problémov
Zuzka, to prejde samo časom, ale nedá sa to tak, že luskneš prstom a city zmiznú zo sekundy na sekundu. Ja som preplakala skoro 3 roky a potom prišiel niekto, kto to zmenil a som šťastná. treba si len počkať.
@zuzka2403 : kašli na to, to má v tom veku skoro každá, a z toho sa vyhrabeš, a pravdivá je len tá najotrepanejšia fráza - že - láska sa lieči iba láskou ... neskôr to už budeš vidieť inak... a psychológa nerieš (aspoň podľa mňa, iba dáš zarobiť niekomu, kto ti aj tak nepovie nič, čo by si už nevedela)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
wake up
Nájdi si nového chlapa a nebuď namotaná na debila ktorý niečo také spravil.
A vyser sa naňho.
ale vlastne ma to už nemá prečo zaujímať
Nájdi si lepšieho chlapa a nerieš debila
@tikalok
podľa toho, aký máš s nimi vzťah.
k psychológovi môžeš ísť aj bez povolenia rodičov, ak by si potrebovala k psychiatrovi, niektorí vyžadujú podpis plnoletého pri predpisovaní liekov
koľko ste spolu boli, mal nejaký vzťah aj s nimi ? (pozitívny, negatívny, znášali sa, nepoznali sa)
a ak nechceš zničiť ich ideály o Tebe, tak sa to chápať dá. Lenže tie ideály sa môžu zničiť neskôr pre oveľa menšiu vec..
ja som našim nechcela hovoriť o mojich sračkách a zvládla som to sama, síce to trochu trvalo.
hm, Zuzi...keď miluješ, tak ťa to neprejde zo dňa na deň...akonáhle si uvedomíš, že ťa len využíval a nebolo to reálne, bude to bolieť ešte viac ale prekonáš to...si silná bytosť a hoc si z toho teraz úplne mimo, zvládneš to..
len nebuď sama, vyrozprávaj sa a skús nájsť pozitíva na tom, že s ním nie si.. ak by niečo, pokojne píš TSku..
ja som si riešila všetko sama, keď šlo o vzťahy, aj keď šlo o iné veci...
nechcela a ani nemohla som do toho ťahať kamarátov a rodina by nechápala..
tak prepáč čo jej mám poradiť?
keď na nu kašle má sa trápiť ? ďalej?
a jemu je to jedno?
Treba sa pohnúť vpred lebo ťa to zničí....
Ja niesom veľký vzťahový poradca :/
ale OK, nech sa pohne dopredu...to jej pomôže..