Diskusie - 4584. stránka fóra
2
Skusim film nájsť aj ja:D
Takže... bol tam muž, ktory sa volal Spownie..ale bo Spowney... alebo Spovnie... neviem ako sa píše..proste vyslovovalo sa to Spovni :D. Viem len takú riekanku , ktora tam bola že "spovni spovni to je chlap, jeho ma... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:33
3
EUBA - obchodná fakulta
ahojte, potrebujem váš názor na túto školu a odbor Obchodné podnikanie s programom Podnikanie v obchode a cestovnom ruchu. ak tam chodíte alebo ste chodili, všetky info mi pomôžu. nie je to pre mňa, ale... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:17
10
Hľadám film
keď tu všetci hľadajú filmy tak s pridám :) bolo to scify, netuším kedy bol natočený ani o čo tam presne išlo ale viem, že tam tuším nacisti získali telo nejakého vedca ktorý... Otvor fórum »
21. 1. 2012 20:13
7
Granule pre mačky
Čawte, chcel by som sa vás spýtať aké granule kupujete svojim mačkám, prípadne psom ... ja som rozmýšlal nad IAMS a EUKANUBOU i ked sú dosť drahé ale raz som im to skúšal dať a chutilo im... Otvor fórum »
21. 1. 2012 19:57
10
Nejaký zubár?alebo budúci?
Potrebujem informácie o zubarine..je tu nejaký človek ktorý by mi vedel poradil aké su prijmacky na takuto vysoku školu a tak..? Otvor fórum »
21. 1. 2012 19:46
18
Ako ste na tom finančne?
- som v pluse - mám našporené
- som v pluse - dotujú ma
- som v pluse - požičiavam iným
Ďalšie možnosti »
21. 1. 2012 19:42- som v pluse - dotujú ma
- som v pluse - požičiavam iným
Ďalšie možnosti »
2
Vnimanie pohybu
Prosim vas nevie niekto co zlepsiu vnimanie pohybu??? Otvor fórum »
21. 1. 2012 19:31
12
Policajtka
Ahojte poradili by ste mi niekto na akú strednú školu by som mala ísť ked chcem byť v budúcnosti policajtka? vopred vám dakujem :) Otvor fórum »
21. 1. 2012 19:05
57
Kam by ste najradšej išli teraz v zime?
21. 1. 2012 19:01
9
Hello!! Niake skúsenosti z univerzity v Dánsku?
Chystám sa na vysokú do Dánska.. je tam niekto? alebo bol? alebo niekto známy? Za všetko dakujem :)) Otvor fórum »
21. 1. 2012 18:48
31
Rihanna má len 23 ?!
Podľa toho čo všetko stvára, tak ma to dosť zarazilo že je taká mladá. Myslela som si že má viac... Čo vy ? Otvor fórum »
21. 1. 2012 18:40
8
Ako spojiť dva "obrázky" dokopy ?
čaute mám taký problém, do kopmu som si naskenovala polovicu jednej strany v knihe a polovicu z druhej strany, a teraz to chcem dať proste dokopy aby mi to vyšlo na jednú stranu a potom by som to... Otvor fórum »
21. 1. 2012 18:18
9
Môžem využívať USB ako Externý Harddisk???
Môžem využívať USB ako Externý Harddisk??? Otvor fórum »
21. 1. 2012 18:13
16
Koniec sveta ?
rok 2012 ako už asi každí vie má byť ( podla Majov ci Aztekov ci koho vlastne ) posledný. Vraj je to blud , niekto tomu verí. Vedci vsak tvrdia ze sudny den pride 14. ... Otvor fórum »
21. 1. 2012 18:03
6
Vyfukovanie nafukovacky
najde sa tu holka ktoru vzrusuje vyfukovanie nafukovacky rovnkako ako mna?? Otvor fórum »
21. 1. 2012 17:53
13
Timeline na novom fb profile
chcem sa spýtať či niekto nevie prečo na novom konte na fb nejde používať timeline, alebo či aj niekto nevie poradiť ako ju dostať. dík Otvor fórum »
21. 1. 2012 17:51- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 4 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 5 Ako sa navzájom poznáme?
- 6 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 7 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 8 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 9 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 10 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?