Diskusie - 4638. stránka fóra
8
Tapeta Xperia Neo
Ludia mam problem s nastavenim tapety. Je to tak zle vymyslene, ze treba oznacit obrazok-teda nejaku cast. Stiahol som presnu velkost ale aj tak mi to neoznaci cely obrazok. A... Otvor fórum »
8. 1. 2012 16:25
14
Odbor - Učiteľstvo slovenského jazyka - je ťažké dostať sa k nemu?
Ahojte, končia vianočné prázdniny a asi prvý raz som si naozaj uvedomil, že o chvíľu píšem prihlášky na VŠ. Môj sen je dostať sa k odboru učiteľstvo SJ, no školu som dosť flákal, natrafil som... Otvor fórum »
8. 1. 2012 16:03
17
Ktorý je najväčší debil?
- Ten, kto závidí
- Ten, komu je čo závidieť, je si toho vedomý a chváli sa tým
- Ten, komu je čo závidieť, je si toho vedomý a nehovorí to nikomu
Ďalšie možnosti »
8. 1. 2012 15:59- Ten, komu je čo závidieť, je si toho vedomý a chváli sa tým
- Ten, komu je čo závidieť, je si toho vedomý a nehovorí to nikomu
Ďalšie možnosti »
48
Je dobrý LInux ubuntu?
dal mi to do notebooku jeden chalan, povedal že je to skvelé učí ma na tom robiť čo si o tom myslíte vy? Otvor fórum »
8. 1. 2012 15:05
25
Zábava na chate
Ahojte, zajtra idem na lyžiarsky a chcela som sa opýtať, či nepoznáte nejaké zábavné hry (niečo ako fľaša), alebo niečo čo by sme večer vyvádzali :) Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2012 15:02
6
Problém s HTC
Mám problém. Zrazu, z ničoho nič mi nejdu zobraziť posledné odfotené fotky. Zobrazia sa mi hned po tom ako ich odfotím, ale na druhý deň alebo proste v priebehu druhého dňa sa zmenia na čierny štvorec... Otvor fórum »
8. 1. 2012 14:41
8
Trocha otázka na facebook
Chcel som sa spýtať ľudí, ktorí majú timeline... dá sa nastaviť tak, aby ľudia, ktorých nemám v priateľoch, nevideli tú hornú profilovú fotku ? (ak mi sem niekto napíše, že timeline je sprostosť, tak... Otvor fórum »
8. 1. 2012 14:32
18
Zaujímavosti v Británií
Zdravím, Pozná niekto nejaké pamiatky, zaujímavosti(pikošky) v Británií? Google som už použila, ale nič tam poriadne nie je. Viete, robím prezentáciu na geografiu a myslím, že aj také záhady by boli dobré.... Otvor fórum »
8. 1. 2012 14:02
18
Chodíte radi do školy?
8. 1. 2012 14:01
6
Medzinarodne vztahy
Ktora skola je lepsia podla vas: medzinarodne vztahy na UK ci EUBA? Otvor fórum »
8. 1. 2012 13:59
12
Kolotoče
Akí je Váš naj naj kolotoč? Môj je top roll ktorý ide dolu hlavou!A Váš? Otvor fórum »
8. 1. 2012 13:52
16
Prehliadač
Androiďáci, aký používate prehliadač a akú máte verziu androidu ? Hľadal som dačo na markete, ale pre môj android našlo z tých známych len operu, tak reku či sú aj iné na 2. 3. 7 droida... Otvor fórum »
8. 1. 2012 13:42
26
Chystate sa na koncert Daniela Landu v Bratislave?
8. 1. 2012 13:36
10
Viete, čo je to skoblina a na čo sa používa?
8. 1. 2012 13:35
5
Kurzy na prijímačky
Chcem sa opýtať, či sa mi oplatí ísť na prípravny kurz na prijimačky na EUBA alebo mi stačia tie knihy čo ponukaju Otvor fórum »
8. 1. 2012 13:34
4
Keramický strojček
Ahojte , potrebovala by som poradiť . Neviete kde sa v Trnavskom kraji robia keramické strojčeky na zuby? Otvor fórum »
8. 1. 2012 13:22- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Trest za vniknutie do garáže
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 10 Pes alebo fena