Diskusie - 4643. stránka fóra
22
Veríte v nadprirodzené veci?
Napríklad v duchov, mágiu, upírov, Yetiho a pod... :D Otvor fórum »
7. 1. 2012 16:03
7
Hľadá sa film,,.
Ahojte birdzáči.. :) Nepoznáte názov takého filmu, kde bolo pár detí z mesta alebo dediny či čo to bolo a napadol im sneh, tak mali prazdniny. Ale býval tam... Otvor fórum »
7. 1. 2012 15:39
52
Máte nejaké nezmyselné obavy fobie
máte aj vy nejaké nezmyselné obavy fobie s ktorými sa stretávate každý deň ..... napríklad ked idem na autobus a mám kartičku vždy uvažujem čo budem robiť ak tam nič nemudem mať žiadny kredit aj ked som si na... Otvor fórum »
7. 1. 2012 15:16
19
Vtipné statusy
No šup, dajte sem nejake vtipné statusy, ktoré ste videli a z chuti sa zasmiali... Otvor fórum »
7. 1. 2012 14:59
16
Co robit ak som studentka 1. rocnika na vyske a chcem skoncit.
Je potrebne sa odhlasavat z vysokej skoly, alebo normalne prestanem tam chodit a vybavene. Dakujem za odpovede. Otvor fórum »
7. 1. 2012 14:49
61
Páčia sa vám dievčatá, ktoré vedia derivovať?
určite, dievča musí vedieť derivovať!##áno, sú sexy! ##celkom aj áno... ##je mi to jedno, holka jak holka. ##ani moc nie... ##nie, vyzerajú ako mužatky!##určite nie, je to trápne! Otvor fórum »
7. 1. 2012 14:25
9
Ako nabiť kameru ?
Viem , že to znie zvláštne , ale ako mám nabiť kameru bez toho aby som použil nabíjačku ? Preto že ja som tú nabíjačku stratil :/ :D Tak či nejsú niaké... Otvor fórum »
7. 1. 2012 14:24
5
Žiadny hráči APB reloaded?
Raz som sa už pýtala či toto náhodou niekto nehrá... ak tak nechcel by niekto skúsiť? trailery- http://www. youtube. com/watch?v=lwCapdGRojY http://www. youtube. com/watch?v=Env8fWAiOGA Otvor fórum »
7. 1. 2012 14:18
9
Vysoka skola??
zdravim chcela by som si poslat prihlasku na viedensku uni. ma niekto skusenosti? co sa tyka VS na SR rozmyslam nad UK - manazment, EUBA - ekonomika a manazment podniku alebo ma este laka studovat dejiny umenia. ... Otvor fórum »
7. 1. 2012 14:10
4
Dalo by sa napojiť satelit napojiť na PC monitor?
Fungoval by mi obraz zo satelitu na monitore keby som prepojil SAT skrinku s PC monitorom? Cez klasický kábel na monitory. Otvor fórum »
7. 1. 2012 14:09
9
All the good things !!
nudis sa? tuto daj like a nuda bude zarucene zazehnana :D:D tak sup sup :-* http://www. facebook. com/pages/All-the-good-things/206708962754316 dakujemeee Otvor fórum »
7. 1. 2012 13:46
4
Outlet-y v BA
Sú v BA nejaké outlety Adidas alebo Nike . Viem že adidas je na Vajnorskej Ďakujem za pomoc (viem ze aj... Otvor fórum »
7. 1. 2012 13:15
19
Je to v pohode ?
nie je zvlastne/je to v pohode povedat cloveku, ze ste sa donho zalubili aj ked odtoho nic neocakavat, pretoze viete ze druha strana by to neopatovala.... len jednoducho chcete aby o tom vedel, aby mozno chapal niekedy... Otvor fórum »
7. 1. 2012 13:14
5
Hľadám pesničku
Myslím, že mi nepomôžete ale predsa to skúsim :D Hľadám jednu pesničku, myslím že sa volala asi Don´t ha haa, alebo tak nejako :D nemôžem ju nájsť, a ťažko si spomeniem od koho je :(.. taká... Otvor fórum »
7. 1. 2012 12:31
23
Obrázky do iPhone
tak kľudne sa mi smejte :D Ale fakt je že si neviem dať obrázok cez iPhone povie mi niekto prosím postup? :D dík :) Otvor fórum »
7. 1. 2012 12:12
11
Napíš sem čokoľvek
Čo ťa trápi, príhodu, novú pesničku, vtip, obrázok, odjeb na tému diskusie (tých tu bude asi najviac :-) ), vtip, link na nejaký dobrý článok... jednoduch čo chceš! Otvor fórum »
7. 1. 2012 11:48- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Trest za vniknutie do garáže
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️