nie je zvlastne/je to v pohode povedat cloveku, ze ste sa donho zalubili aj ked odtoho nic neocakavat, pretoze viete ze druha strana by to neopatovala.... len jednoducho chcete aby o tom vedel, aby mozno chapal niekedy zvlastnost vasho spravania alebo len
ked vies, ze to nema vyznam riesit, lebo ta nechce, tak je to uplne zbytocne hovorit. Sam to uvidi, akurat sa uz nikdy nebudete moct tvarit, ze to tak nieje...
Je to síce mimoriadne neproduktívne a obe zúčastnené strany sa kvôli tomu môžu cítiť značne kokotne, ale vždy sa mi to strašne páčilo a rozplývala som sa, keď som o takom niečom počula. (V súvislosti s mojou osobou sa mi to samozrejme pozdávalo omnoho menej )
hmm, má to docela zmysel a Paťka naprosto stebou súhlasím...@robikova tým že mu to povieš, ťa zrejme začne naprosto inak brať a tiež aj vo správaní voči teba sa zmení... a nemusí to byť hneď negatívna reakcia... vlastne obvykle je to vpohode... (len mu musíš byť aspoň troška sympatická lebo ťa nepekne vysmeje
keby som vedela, že to bude neopätované, tak by som to nehovorila, načo? radšej by som všetku energiu sústredila na to, aby som toho človeka dostala z hlavy...
teda, nestalo sa mi také, len uvažujem, čo by som asi urobila
nikdy nevies isto, ci neopätuje. alebo teraz mozno nie, no casom sa to moze zmenit... nerobila by som si iluzie, ale stat sa moze. ja by som to povedala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zo "zvláštnosti tvojho správania"...
No niekedy je lepšie radšej mlčať...no Risk je zisk
hmm, má to docela zmysel a Paťka naprosto stebou súhlasím... @robikova tým že mu to povieš, ťa zrejme začne naprosto inak brať a tiež aj vo správaní voči teba sa zmení... a nemusí to byť hneď negatívna reakcia... vlastne obvykle je to vpohode... (len mu musíš byť aspoň troška sympatická lebo ťa nepekne vysmeje
teda, nestalo sa mi také, len uvažujem, čo by som asi urobila