Diskusie - 4734. stránka fóra
10
FHI vs NHF EUBA
Potreboval by som poradiť akú fakultu si vybrať vzhľadom nato že by som chcel ísť na katedru aplikovanej informatiky v obidvoch prípadoch, chcel by som vedieť ktorá je lepšia a prečo, jednu prihlášku si už dávam na FEM-ku,... Otvor fórum »
8. 12. 2011 19:56
24
čo mám robiť ?
Ahojte. Neviem čím to je ale nemám šťastie na chalanov. Napr. raz som stretla takého chalana na diske proste sme sa zakecali a velmi sa mi zapáčil . Došlo aj na bozky. Potom si ma pridal na... Otvor fórum »
8. 12. 2011 19:53
7
Poznáš stránku : www.netyrajme-zvierata. webnode.. ?
Áno, veľmi sa mi páči##Nie, ale pôjdem si ju pozrieť##Áno, ale nič moc##Nie, ale ani nechcem poznať Otvor fórum »
8. 12. 2011 19:49
8
Otázka pre gitaristov
Tak, mám el. gitaru Cort CR 100 (Les Paul) a mám taký menší problém. Na hmatníku, keď hrám nejaké tóny na prvom pražci, tak mi to tam vŕzga-neviem to ani správne nazvať :D Struny sú... Otvor fórum »
8. 12. 2011 19:20
22
Aky sampon pouzivate ?
mam problem s lupinami tak by som sa chcela spytat ze ake sampony pouzivate aby ste nemali lupiny Otvor fórum »
8. 12. 2011 19:13
5
Web camera na nete.
Zdravím, vie mi niekto poradit ako prepojit web cameru s webom? T. z vysielanie online. Ďakujem za odpovede. Otvor fórum »
8. 12. 2011 19:13
26
Ake mate metody ucenia???
cafte vzdy som sa dobre ucila ale teraz s tym mam neaky problem prosto to nejde.. takk skuste davat neake napady o tom ako sa vy ucite akym sposobom, dakujeem :) Otvor fórum »
8. 12. 2011 18:44
4
Cm k Cm
Môže sa stať človeku, že nečakane sa vyvŕši hore až o 20cm aj viac v 17-19období života? Otvor fórum »
8. 12. 2011 18:31
20
čo hovoríte na túto báseň ?
Vieš, ako zistíš, že ho naozaj miluješ? Že posledné minúty pred spánkom jemu venuješ. V tomto pravdu mám musíte mi to uznať, na staré moje kolená len... Otvor fórum »
8. 12. 2011 18:29
19
SOČ-ka
Ahojte, vedeli by ste mi pomoct vymysliet temu na dobru pracu na sočku? Malo by to vyjst tak na 20 A4 stran. Dakujem... ... Otvor fórum »
8. 12. 2011 18:21
20
Fórum a jeho vtipnejšie ja,,
Keď sa nad tým tak zamyslíte, nepripadá vám vtipný princíp pridávania a komentovania tohto všetkého? Pridáte fórum, niekto si ho pozrie, okomentuje ho a ide si pozrieť ďalšie fórum a zase ho okomentuje, medzitým niekto pridá ďalšie fórum..... Otvor fórum »
8. 12. 2011 17:57
27
Dotazník
Prosim vás potrebujem čo najviac ludi ktory by mi odpovedali na tento dotaznik prosim vas napiste odpovede do komentrov dakujem vam moc. Pohlavie: ... Otvor fórum »
8. 12. 2011 17:53
7
GTA IV: problém pri spúštaní
Keď idem spustiť GTA IV, tak mi to v takom okne napše, že sa mám prihlásiť na Rockstar Games Social Club, ale ja tam nie som zaregistrovaný. Dá sa to nejak obísť? A spúšťa sa to... Otvor fórum »
8. 12. 2011 17:41
9
Program na kreslenie
Pozná tu niekto nejaký dobrý program na kreslenie? Ale aby ho bolo možné stiahnuť zadarmo. Otvor fórum »
8. 12. 2011 15:43Čo by si radšej chcel, človiečku?
Cesnak, mnamimnam##Cibula, sestra cesnaka##Mrkva, na oči dobrá##Jablko, na všetko##Melón, moc sladký##Kivi, zelené ako plesen##Banán, žltý ako slnko##Orech, hnedý akom hovno Otvor fórum »
8. 12. 2011 15:36- 1 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 2 Akej farby máte dnes ponožky?
- 3 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 8 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Akej farby máte dnes ponožky?