Potrebovala by som poradiť nejaké dobré bilingválne gymnázium ( najlepšie v košickom kraji) so zameraním na angličtinu... Problém je že všetky, ktoré som si našla sú buď súkromné, cirkevné alebo v inom jazyku ako chcem ja Vedeli by ste mi odporučiť ne
@najivna tak ale neviem ako ostatný ale pre mňa je gympel ideálny pretože ptredstavuje bonusové 3-4 roky času na to rozmyslieť si čo vlastne chceš v živote robiť
Ináč ako samostatná škola ti je v skutku na dve veci
@4fun4life -> ja idem na DOD (19.12.) do Prešova na bilingválne gymnázium tiež idem skúsiť na prijímacie skúšky z 8 ročníka .... nwm čo som sa rozprávala tak že to je dobrá škola no ako chceš a učí sa v angličtine
@4fun4life to asi preto, lebo teraz sa tam bude otvárať ešte len 3tia bilingválna trieda, gymko je to už dlho, dlho, veľmi dlho, ale aj bilingválne krátko
Gh2 v po nie je bilingválneho gymnázium! Maju tam len jednu triedu a nemajú učiteľov na bilingválneho učenie.radšej ahoj aj ked je súkromne ale su tam lektori.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
naucis sa tam aspon tu odbornu anglictinu
ale kazde gymnazium ti je svojim sposobom nanic
normalne gymnazium ti neda nic
bilingvalne aspon tej jazyk
(podte sa do mna niekto navazat ze existuju 2 povolania kde clovek musi mat gymnazium -.-)
Tak to veľa šťastia
Ináč ako samostatná škola ti je v skutku na dve veci
@domi364 mimochodom aj ja idem z 8-čky, lebo kebyže ma nepríjmu tak to skúsim o rok