Diskusie - 4765. stránka fóra
27
Ovladanie (on/off) ces USB
pls mam probblem vytvoril som lampu na notebook (usb) a chcel by som nieco cim by sa to dalo vypnut/zapnut na pc poradte pls Otvor fórum »
26. 11. 2011 22:05
3
Fakulta riadenia a informatiky - Zilina
Caute, je tu niekto, kto studuje Manazment na FRI v ZA? Potreboval by som zistit zopar informacii :) Otvor fórum »
26. 11. 2011 21:50
15
Diety/Cvičenie
Nemáte niekdo nejaky osvedčený postup ako schudnuť? Nejaky jedalny lístok? Čomu sa vyhybať čomu nie? Otvor fórum »
26. 11. 2011 21:50
31
Sen o konci sveta
Vie to niekto vyložiť? Viete čo to znamená? V tom sne sedím na "streche" stavby bez strechy (takže na vrchu jednej zo stien) a užívam si momentu... slním sa, oddychujem... Prileteli za... Otvor fórum »
26. 11. 2011 21:15
5
Klúčenka
Aj vy máte na klúčenke, kde máťe klúče od domu zavesený obal, v ktorom je papierik a na ktorom je napísaná adresa vášho domu, aby v prípade stratenia kľúčov nálezca mohol vedieť, komu ich treba poslať... Otvor fórum »
26. 11. 2011 20:50
24
Birdz Časák TOP 10. Hlasuj za najlepšiu pieseň z užívateľského výberu 2/5 ! Rozhodni o najlepších slovenských piesňach v rámci B
Richard Muller – Cigaretka na dva ťahy##Inekafe – Ráno ##Soulmen – Baby do not cry##The Bridgeheads - Pi##Polemic – Slnko v sieti##Metropolis – Fly##Peter Nagy – Sám s nohami na stole##F. K. Veselý – Skôr než odídeš##No Name –... Otvor fórum »
26. 11. 2011 20:09
7
Štatistika, logika a anglický jazyk na psychológii(UPJŠ)
Ako sa vám študuje na UPJŠ psych. a hlavne ma zaujíma či je štatistika ťažká keďže moja matika má nula bodov, nó a budem tam mať problém s logikou? lebo na prijímačky musím ovládať základy logiky a troška... Otvor fórum »
26. 11. 2011 20:02
15
Poznáte Ray William Johnsona ?
- áno,pravidelne ho pozerávam
- áno,občas si ho pozriem
- viem kto to je ale nepozeravam jeho videá
Ďalšie možnosti »
26. 11. 2011 19:50- áno,občas si ho pozriem
- viem kto to je ale nepozeravam jeho videá
Ďalšie možnosti »
13
Od koho si dať zriadiť Wi-Fi?
Poznám niekoho kto si chce dať zriadiť Wi-Fi a býva na rodinnom dome. Tak poraďte ak môžete. Koľko to danú osobu vyjde komplet aj s príjimačom a všetkým dokopy. A od koho je to najvýhodnejšie? Otvor fórum »
26. 11. 2011 19:18
15
Som na chemickej, mala by som radsej prestupit na farmaciu, ak ma viac zaujimaju lieky a lekarenstvo a nechcem pracovat len v l
som na chemickej, mala by som radsej prestupit na farmaciu, ak ma viac zaujimaju lieky a lekarenstvo a nechcem pracovat len v l Otvor fórum »
26. 11. 2011 19:13
4
Ako kopirovat video z youtube?
Prosim pomozte mi nasla som na youtube cool video kto ry chcem dat do blogu. neviem ako ho mam "kopirovat"alebo co??? kedysy som to vedela len som to zabudla. plrosim vas ziadne blbe komenty... . Otvor fórum »
26. 11. 2011 19:05
22
Pre dievčatá
spýtam sa primitívnu a blbú otázku ale predsa.. popíšte mi sex.. váš:) je príjemný? nepríjemný? ..prosím..a žiadne debilné komentáre, chcem len váš pohľad na sex. . Otvor fórum »
26. 11. 2011 18:58
15
Rockové mrazenie!
Idete na Rockové mrazenie?? Na akú kabelu sa tešíte? Ja strašne na mojich Zoči Voči :):) Otvor fórum »
26. 11. 2011 18:48
9
Guitar songs
Poznáte nejaké ľahké vianočné pesničky ako je napríklad táto? http://www. music-for-music-teachers. com/images/jingle-bells-c-guitar. gif poprípade ak poznáte tiež nejaké ľahké aj keď nie sú vianočné tak pridajte. ... Otvor fórum »
26. 11. 2011 18:14
6
DATART darček
Zdravím Chcel by som Vás poprisoť či by ste mi nemohli "podarovať" nejaké tie ozdoby :) link: http://vianocny. datart. sk/tomas-fabian-si-praje-3d-televizor-samsung/ ... Otvor fórum »
26. 11. 2011 17:48
9
Ako (od koho) sa dozvediet nieco o minulom zivote?
Neverim na reinkarnaciu, ale taku peknu rozpravocku od viacerych nezavislych zdrojov by som si vypocul/precital. Otvor fórum »
26. 11. 2011 17:29- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?