Poznám niekoho kto si chce dať zriadiť Wi-Fi a býva na rodinnom dome.Tak poraďte ak môžete.Koľko to danú osobu vyjde komplet aj s príjimačom a všetkým dokopy.A od koho je to najvýhodnejšie?
No neviem, zas sa obávam toho, že to tu bude vrieť kritikou a rôznymi hádkami, či inými názormi. Ja osobne používam FiberNet od Orange-u, ale myslím si že každý poskytovateľ je dobrý
@moonwalker net cez wifi? to je troska blbo povedane...najskor zisti aky net jej tam pojde..bud samotny poskytovatel netu jej k tomu da wifi router alebo ak nie tak ho treba dokupit...net je net a wifi je krabicka navyse ktora ma svedomi ze vysiela net do okolia a tym padom sa mozem pripojit na net cez notas alebo telefon...
@majox myslim ze ani nie..kedze byva na dedine tak prepokladam ze take dsl alebo optika tam isto nepojde..takze jedine t-mobile alebo orange...zavisi od toho aky tam bude mat signal..
@kosmiklove su aj ine...napr ja mam DSI DATA ... u nas je hlavny vysielac namontovany na kostolnej vezi a potom ostatni maju niekde na streche alebo na stene namontovanu taku antenu(vacsinou tvaru trubice) a ono to prijima signal a ide ti to do routeru v dome a dalej uz poznaju snad vsetci...@moonwalker skus kuknut do regionalnych novin(tie Matovicove)...tam vacsinou byvaju ponuky od lacnejsich poskytovatelov (moc by som nebral tie predrazene od Orange a T-mobilu...)
@onetouch tak samozrejme ze su aj ine...u nas je napr mikrovlnka od ics ktora ide aj po okolitych dedinach ale tak ako som pisal treba zistit co tam je dostupne ...t-mobile a orange urcite a ci je tam aj nieco ine to musi vediet on...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zisti aký net tam majú naťahaný a taký nech si dajú. Ak aj náhodou router nedávajú k tomu, tak si ho kúpia a veľmi ľahko zapoja.
no ona je z vedľajšej dediny a chce mať doma net cez wi-fi.
No neviem, zas sa obávam toho, že to tu bude vrieť kritikou a rôznymi hádkami, či inými názormi. Ja osobne používam FiberNet od Orange-u, ale myslím si že každý poskytovateľ je dobrý