Diskusie - 4832. stránka fóra
47
Čo robiť, aby som nemyslela na rozchod?
Rozišla som sa s priateľom, s ktorým som chodila takmer rok a som z toho dosť vedľa. Čo robíte v takýchto situáciách vy, aby ste na bývalého zabudli? Otvor fórum »
3. 11. 2011 22:27
6
Porucha notebooku
pri zapnuti notebooku sa zapne ventilator a to je cele a ide to dlho bez obrazovky pokial to nevypnem, znacka ASUS. Stretli ste sa stym uz niekto? dakujem Otvor fórum »
3. 11. 2011 22:26
20
Aká je podla vás najlepšia SŠ ?
Niesom pevne rozhodnutá na akú školu chcem ísť. No vlastne poviem to takto - chcela som ísť na gympel ale obávam sa , že ma nepríjmu kedže mávam na vysvedčeniach väčšinou dvojky ale aj jednotky pár. Rozvod... Otvor fórum »
3. 11. 2011 22:12
86
Aká najstupídnejšia vec sa vám stala s ťahákom na písomke?
Práve to rozoberáme... kamarátka nevedela nájsť údaj, ktorý si napísala na lavicu, ďalšia si na ťahák zle napísala vzorce... Otvor fórum »
3. 11. 2011 21:43
6
Fórum bez nadpisu
On: Si sexuálně přitažlivá... Ona: Fakt?... On: Áno, vypadáš jak Piča Cigánka u doktora: Pán doktor ja tomu nerozumiem, ja som zdravá, ... Otvor fórum »
3. 11. 2011 20:58
36
Pre milovníkov The Big Bang theory-Veľkého tresku-sitcomu
ahojte birdzáci, ak niekto z Vás tento seriál, tak by som potrebovala vašu pomoc, ja ho nepozerám, a dostala som na úlohu opísať jednu z postáv -konkrétne Rajesh Koothrappali (neviem, či sa to tak píše )a potrebujem aspon 10 viet... Otvor fórum »
3. 11. 2011 20:41
50
Vlasy a muži
Moja otázka je ako na vás posobia ženy s kučeravými vlasmi:) Niekde som čítala že vraj mužov....no vzrušujú:) Proste chcem sa spýtat či je podla vás baba krajšia s prirodzenými kučerami alebo mierne zvlnenými vlasmi ako s rovnými:) Chcem len... Otvor fórum »
3. 11. 2011 20:25
41
Čaute, hľadám horor ktorým by som zabodovala, poradíte mi?
Potrebujem počuť názov najbrutálnejšieho hororu ktorý ste doteraz videli a trvalo vám týždne kým ste sa sami odhodlali prejsť cez zhasnutú chodbu do svojej izby :) :) Otvor fórum »
3. 11. 2011 20:23
27
Nejaký zdatný , teda aspon malé základy ovládajúci "nemčinár"?
Pekný večer prajem :) .. potrebujem súrne preložit lahučke vety , tak kto by mi prosiiiim vediet pomoct tak keby mi mohol do komentu napisat preklad !! DAKUJEM :) Potrebujem fakt správny... Otvor fórum »
3. 11. 2011 19:11
5
Trenujete bojové športy?
ponukam lacné športove potreby na stranke www. akbsport. sk cvičil som karate Otvor fórum »
3. 11. 2011 18:59
9
Aká kapela z toho je najlepšia ?
Budha z Marsu##Hor lyže sníš že##Iné karé##Des NOD32##Hospital kukla##Radiátor##Pudlík pani Elvisovej##Smola a pušky##Šteňa z lesoparku##Homoklad Otvor fórum »
3. 11. 2011 18:14
29
Jete udenu makrelu celu aj z kostamy? (okrem hlavy)
- ano celu aj kosty pochrumem
- ano celu kosty pochrumem tiez aj hlavu, som ako bear grylls :D
- Nie. kosti z nej viberam
Ďalšie možnosti »
3. 11. 2011 18:11- ano celu kosty pochrumem tiez aj hlavu, som ako bear grylls :D
- Nie. kosti z nej viberam
Ďalšie možnosti »
32
Anglické okienko
Píšem sloh.. potrebujem preložiť. .. " Chcem byť priateľ s niekym , kto ovláda Anglický jazyk , aby som si s ním mohol precvičovať Angličtinu" :))) / Vopred ďakujem . . Otvor fórum »
3. 11. 2011 18:06
10
Ukrajinské hrivny
Neviete niekto prosím Vás kde zmením ukrajinské hrivny na € v Bratislave? Otvor fórum »
3. 11. 2011 17:58
35
Prečo ľudia zabíjajú hmyz?
Neviem prísť problému na koreň. Dokážem pochopiť, že sú tie drobné živočíchy niekomu nechutné, ale vziať im život za to, za čo nemôžu? Čo takto ich zobrať a dať von... Otvor fórum »
3. 11. 2011 17:51
20
Ktorám jazykom hovorí najviac ľudí???
3. 11. 2011 17:40- 1 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 2 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 6 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 7 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 9 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 10 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?