neviete niekto poradit nejaku vhodnu temu na hovorovy styl/prednasku ....cca 15minut pred ludmi vo veku 18 rokov?potrebujem ich zaujat...pohlavne choroby a pod. su uz obsadene... ....dakujem
myslim, ze je jedno aku temu si vyberies. ide o to, najst pre nich dovod, aby to pocuvali. cize hned na zaciatku im ujasnit preco je to pre nich dolezite. a samozrejme, aby ti tam nezaspali, tak je fajn hovorit pribehy. tie sa vzdy vypocuju. nie nejake odveci pribehy, ale k veci... napriklad:''ked som robil toto a toto, tak sa stalo toto. a z toho vyplyva, ze...''
Mna minuly rok zaujala prednaska o aidse, a to tym, ze nebola ako vsetky tie suchotiny predtym. Prednasal ju naoko skutocne chory clovek, co vravel svoj zivotny pribeh, lutoval to co spravil, choroba ho zozierala vovnutri aj navonok(bolo vidno ze je trosku pozadu, tiekli mu sliny atd.) Tymto zaujal pozornost, porozpraval si co mal, s tym ze na konci uplne zmenil ton hlasu, vystrel sa, vybral obrucku z vrecka a povedal, ze si to cele vymyslel. Ze je zenaty, ma 2 deti a vdacny ze to mohol len hrat. Za pokus by to podla mna stalo
@marleymt a ty musis mat sakra vela skusenosti, ze si myslis, ze to musi byt extra styl. a v podstate. aj je lebo obycajni ludia sa pred vykladom nezaberaju psychikou svojho publika.
@kikushenka nemyslím si že mám sakra veľa skúseností, ale nejaké mám ale pravda je to, a hlavne, obyčajní ľudia sa nezaujímajú o psychiku svojho publika ani po prednáške...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
..kvak..