jeden týpek mi silou mocou tvrdil že holke vytiahol z kabelky 10 kubíkoviek s pikom, všetky ich polámal a vysypal do potoka...
Ale to je ešte nič
Ďalší na počkanie rozpráva o tom ako sa kúpal v Handlovke, keď tu zrazu sa vynorila ponorka, začali z nej skákať nacisti a on ich bil palicou po hlavách
môj najobľúbenejší bol Puki, ktorý cestoval tým istým vlakom každé ráno čo ja.
a jeho najlepšia rozprávka snáď bola o tom, že má objednaný ten najlepší počítač na svete, že ani NASA také nemá, že mu to vybavil jeho vplyvný strýko v Amerike, ale českí colníci všetko posrali, tak na to musí čakať. ale jeho vplyvný strýko dal všetkých českých colníkov vyhodiť, tak by mu to už malo prísť.
Ja poznám babu, ktorá sa sťažovala aké ťažké je učiť sa za kaderníčku. Každú stredu hodina patológie... Dala si prihlášku na osem VŠ, všade ju zobrali ešte predtým ako nám ostatným smrteľníkom prišlo pozvanie na príjmačky. Nakoniec šla na súkromnú lebo tam má známeho, ktorý jej už teraz vybavil prácu. Nikto nechápal prečo na tú školu šla keď už má také vysoké postavenie atď atď
ja mam znameho, ktory sa musi ukryvat, lebo ho hladaju teroristi, bol totiž jeden z mala, kto mal informacie o tom ze sa chysta utok na dvojicky, je tajnym clenom FBI, teda ich spojkov na Slovensku a zhodou okolnosti tiez cakal na taky pocitac aky opisala @Grietusha , pretoze ho velmi potrebuje pre svoju tajnu misiu...
ani nie... Ale spolužiak, keď začne rozprávať jeho zážitky, tak celá trieda sedí a počúva ho... Je v triede väčšie ticho jak na hodine, a cvago vypráva...
Puki raz rozprával príbeh o tom, ako lietal na vetroni so svojím strýkom z Ameriky a nejak sa im poskašľala vrtuľa (euh?), tak museli dva dni krúžiť nad Súľovskými skalami. a potom leteli ponad Dolný Hričov, kde dolnohričovský chlapi hrali futbal a Puki vliezol do kokpytu (však vetroň, ňe?) a tam má veľkú zásobu futbalových lôpt a tak im jednu zhodil na ihrisko a chlapi nevedeli s čím majú hrať. tak ich doplietol, tento Puki.
takych "rozpravKAROV" je vela , jeden mi raz povedal taku historku ako riadil autobus plny ludi (nema nanho samozrejme vodicak) ze s nim presiel aj cez cervenu ale policajti (ktory ho zo zaciatku nahanali ale ked uvideli ze je to on tak..) mu nic nepovedali lebo sa ho boja , lebo on ma samozrejme kontakty v podsveti a potom ze tusim z neho vyskocil pocas jazdy ked sa vymienal s druhym soferom alebo neco take
skoda ze mam taku blbu pamet pocul som totizto takchto historiek strasne vela
bájkarov je veľa, hlavne keď si vymyslí leukémiu a potom,keď všetci tomu uveria a sú pripravení pomôcť a podporiť,súcitia s ním,naraz to tej osobe došlo a "tramtadadá, to bol joke"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a ďalšieho, čo všade bol, všetko videl, všetkých pozná, všetko zažil a tie príbehy...
Ale to je ešte nič
Ďalší na počkanie rozpráva o tom ako sa kúpal v Handlovke, keď tu zrazu sa vynorila ponorka, začali z nej skákať nacisti a on ich bil palicou po hlavách
V Prievdzi sú všelijaké indivíduá
a jeho najlepšia rozprávka snáď bola o tom, že má objednaný ten najlepší počítač na svete, že ani NASA také nemá, že mu to vybavil jeho vplyvný strýko v Amerike, ale českí colníci všetko posrali, tak na to musí čakať. ale jeho vplyvný strýko dal všetkých českých colníkov vyhodiť, tak by mu to už malo prísť.
a tak celkovo som si každé ráno dosť vypočula
ide si po hore oproti nemu had a nahodou mu vypadne nozik a hada zabije a toto je len slaby odvar oproti tomu co nam hovori
..kvak..
..kvak..
Tú p*ču, ktorá zažíva také neuveriteľné príbehy, na aké sa ani J.k. Rowling nezmôže
A toho .... na ktorého nemám ani slov- to by ste ho proste museli spoznať
Nasrala ho morka ( ??? ako to uz neviem ) zabil ju a presne o pol noci ju siel zakopat... A este ukazoval ze ako dal tej morke kopacku
..kvak..
@stuntbiker dať morke kopačku?
Puki raz rozprával príbeh o tom, ako lietal na vetroni so svojím strýkom z Ameriky a nejak sa im poskašľala vrtuľa (euh?), tak museli dva dni krúžiť nad Súľovskými skalami. a potom leteli ponad Dolný Hričov, kde dolnohričovský chlapi hrali futbal a Puki vliezol do kokpytu (však vetroň, ňe?) a tam má veľkú zásobu futbalových lôpt a tak im jednu zhodil na ihrisko a chlapi nevedeli s čím majú hrať. tak ich doplietol, tento Puki.
ale hento co hovoril ten Puki
mam dost
..kvak..
napr cernosky a to ?
..kvak..
skoda ze mam taku blbu pamet pocul som totizto takchto historiek strasne vela
@agresivnaveverickaxd
..kvak..